Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 620
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Онзи ден правих баница с кори на БЕЛЛА,същата история тънки,сухи и трошливи ooooh!
Сега ще дебна тези на царица да видя как са.

# 46
Аз използвам корите на Фамилия, доволна съм. На Бела май не съм купувала  Thinking

# 47
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

# 48
Гледам, че и други изразяват негативен коментар за водата Бачково. Не я харесвате на вкус или нещо в качествата на водата ви притеснява? Питам, защото пък на мен лично ми е приятна на вкус и често си я вземаме  Wink

# 49
Корите на Бела са наистина ужасни, като същото мога да кажа и за тези на Фамилия. Дебели, с тежка и гадна миризма, въпреки че са в срок на годност са слепени и трошливи. За месото и в Кауфланд и Била също не може да се каже нищо добро. Размразено, а не охладено и винаги около щандовете с месо има лек полъх на мърша и старо. Не знам как хората си купуват от там. От години си купуваме месо от месарница и досега не сме имали подобни проблеми. Малко хора четат съдържанието на продуктите и от веригите знаят, че като има надпис промоция всички грабят като невидели......Лятото хвърлих две тарелки с риба - ципура от Кауфланд. Смрад, смрад, смрад! Държа да отбележа в срок на годност. Развалено пилешко, но във Била е нещо редовно /отново в срок на годност/. Поради тази причина месо от години не купувам от големите вериги.

# 50
  • София
Аз използвам корите на Фамилия, доволна съм. На Бела май не съм купувала  Thinking

И аз съм доволна от Фамилия преди това задължително ги затоплям в микровълновата или на парното!

На Лидъл корите са гадни - залепнали и трошливи!

# 51
  • оттам, откъдето започва България
В никакъв случай Омо. Той си има специфична миризма. Аз съм със същата непоносимост. Сега пера с Ариел и целия апартамент се е умирисал, но имам много още докато свърши пакета. Ужасно е. Аз съм доволна от праха Биоактив. Изпира перфектно и не мирише така.
Откъде го купуваш?
Кауфланд.

# 52
  • Ямбол
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.
На мен пък от всичките минерални, Бачково най-много ми допада. Доближава се до вкуса, с който съм свикнала от нашата чешма, т.е. няма вкус на минерали.
Обратно - със софийска вода не мога да се напия, толкова е мека, че изобщо не ми утолява жаждата.

Иначе по темата - скоро не съм попадала на нещо, което да не отговаря на предпочитанията ми. Т.е. експерименти не съм си правила скоро, купувам само проверени неща.
Всъщност сетих се - вече втори път се подвеждам по промоционални продукти два в комплект на примамлива цена от Евън. Последните два комплекта душгел+парфюм, само едната тоалетна вода става и дъщеря ми я отнесе, другите два душгела не ми харесват, както и парфюмчето.

# 53
Повече няма да си купя кисели краставички Пиперка: http://plus.gatexexpress.com/bg/p/31074.%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81 … iperka-680-%D0%B3 Дребни, но меки краставички със странен вкус.
Точно днес отворихме един буркан и, след като се изненадах на вкуса, забелязах какво съм взела - по принцип купувам дребните на Кауфландската марка, явно тези са били в съседство и не съм обърнала внимание.. Няма да повторя и занапред ще внимавам повече.

# 54
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, че сподели. А аз си мислех, че грешката е само в моя буркан.  Peace

# 55
Така и не им харесах маслините- никакъв вкус нямат,а тези в кварталния магазин са вкусни.От къде ги взимат,какво ги правят,не знам. Уж в темата за Кауфланд хвалят някои,но за мен са ужасни. Rolling Eyes
....За маслините на Кауфланд не съм съгласна,особено за Гръцката салата с огромни зелени маслини,супер твърди,мариновани в лимон....уникални са!В този ред на мисли,за да не попадаме на боклуци не си правим експерименти,прах за пране-само течения на Тео бебе в комбинация с немския дезинфектант Импресан,сирене ,кашкавал и кисело мляко само на Елби булгарикум,с киселото мляко си подквасвам и домашно,кори за баница,след милион разочарования САМО на Хармоника и колбасите на КФМ.За киндер яйцата съм съгласна-играчките са голям боклук.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:36 от sunyCAT

# 56
  • София
Ние също купуваме месо за готвене от Била. Имах пред вид пилето на грил, печените пилешки бутчета.....от топлата витрина. Това месо мирише!
За топлата витрина се използват замирисалите меса, няма да ги хвърлят, я!Никога не купувам от никакви топли витрини.Иначе аз не харесвам пържолите на лидъл, режат наред, през костите и винаги е жилаво месото.

# 57
Благодаря, Зайко"!

Корите на Бела са ми много маргаринени Sick
Купувам само Сърбянка.

# 58
  • София
Това сирене повече няма да купя.Използват,че е в кутия и не се вижда и вместо цяла  буца, слагат изрезки,цялата кутия беше пълна с крайчета.

Скрит текст:

Също и нищо на бор-чвор, такава горчилка бяха сиренето и кашкавала им,че и кучетата не ги искат.

# 59
Малко извън темата, но след една алергична реакция затърсих хубав и нетровещ с миризмата си прах за пране, взех това, доволна съм:
Скрит текст:

Първенец в отровно миришещите ми е Персил от Кауфланд, направо ме задушава това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт