Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 621
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък повече няма никога да купя консерва скумрия в доматен сос - нещо, което обичахме много преди години. Мм още не се отказва и от време на време пробва - винаги същия гаф - няколко миниатюрни парченца от опашки и сос, който е гаден на вкус.
Корите на Фамилия са Тото 2 - някой път тънки и пластични, някой път са като мушама за маса и миришат на оцет. По препоръка купувам  напоследък асеновградските кори Девон - хубави са, напомнят сръбските.
Маслини от витрина и аз вече не купувам - имат вкус на парафин и сякаш нещо ти остава по зъбите, като ги ядеш. За зелените нямам мнение, не купувам.

Вмирисано пиле Градус купих и аз. И брах срам, защото го купих да услужа на една възрастна съседка, че не може да отиде до магазина, та после й купих друго, а това го хвърлих. И не ме е яд за парите, ами че жената се притесни и вече ще й е неудобно да ме помоли за нещо. Удар щеше да получи, като ми казваше, че пилето е развалено, така се беше зачервила, горката.

# 61
  • Sunshine state
Салатата със зелени маслини от К. не ми харесва- свръх солена,макар аз самата да ям много солено,и пълна с някакви семена. Shocked Като прибавим и факта, че не обичам особено зелени маслини.. Stop
Съгласна съм за консервите риба с доматен сос- пълна пародия с воднисто подобие на сос.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 16:35 от Pupitka

# 62
  • София
На мен пък корите на Бела ми харесват. Все тях си купувам.
Светалчо, за скумрия в доматен сос вижте в Кауфланд едни черни, цилиндрични, големи банки!
Какво не купувам - никакво месо от витрината на Кауфланд. Свинското е размразено, пилешкото и то не беше наред.

# 63
Повече никога няма да купя:
1. Кръгли Одрински кори
2. Дезодорант против изпотяване Инсенс
3. Бебешки мокри кърпички на марката на Кауфланд

# 64
  • София
Никога повече няма да използвам веро и течен сапун Медикс. Такива рани ми направиха по ръцете, че от лятото до сега не мога да се излекувам.

# 65
Пилешки бутчета от топлата витрина на Фантастико. Дадох им 3 шанса, защото всъщност изглеждат много добре, и всеки път се надявах на някакво подобрение, но не - ужасно жилави. Трябва да положиш страхони усилия, за да хапнеш поне 1/3 от бутчето, защото месото почти не се дели от костта или от каквото и да било.. Как го постигат, идея си нямам.. Колко пък да е трудно да сготвиш нещо толкова елементарно?!  Shocked

# 66
  • Sofia
Малко извън темата, но след една алергична реакция затърсих хубав и нетровещ с миризмата си прах за пране, взех това, доволна съм:
Скрит текст:

Първенец в отровно миришещите ми е Персил от Кауфланд, направо ме задушава това нещо.

Видях, че Сано е марката - може ли да ми кажете цена както и като качество до кой е близък?

# 67
Прах за пране, без излишни аромати е Сано Масима, израелски е, антибактериален.
Повече от 9 години го използвам и не сме имали оплаквания. Само веднъж съм купувала течен препарат за черно пране - медикс или савекс ( не помня) и още след първото пране го подарих...няма такава ужасна натрапчива смрад.
Никога не купувам овкусени меса и готова продукция от топли витрини.
Никога не бих купила обувки (дамски или детски) от Зара, ужасно качество.

# 68
Никога повече няма да използвам веро и течен сапун Медикс. Такива рани ми направиха по ръцете, че от лятото до сега не мога да се излекувам.

Някаква алергия ли имаш? Аз от години използвам продукти на тази марка и нямам проблем.

# 69
Абсолютно подкрепям за Сано Максима. Ползвам течния вариант, Сензитив, с него пера и нашите дрехи, и тези на детето. Мирише приятно, не прекалено натрапчиво, пере добре  Peace

Относно препарат за съдове, за първи и последен път ползвам Feya. Докара ми сериозен проблем на пръстите на ръцете, чак кожата започна да се цепи на места, отвратителна работа.

# 70
  • оттам, откъдето започва България
Учудващо, Фея ми е фаворит при верото. Сега съм с Бинго, защото реших да сменя с нещо друго и ръцете ми са страшно сухи. Явно си е индивидуално.

# 71
Сушени домати Piacelli. Меки и без никакъв вкус.

# 72
  • София
Онзи ден правих баница с кори на БЕЛЛА,същата история тънки,сухи и трошливи ooooh!
Сега ще дебна тези на царица да видя как са.

И "Царица" са същите-сухи и ронливи. Днес исках да правя баница с тях- не стават.
Няма да купувам повече такива. Също не купувам никакво месо от веригите.

# 73
  • над кукувичето гнездо
Днес се излъгах на сух шпек "орехите". У дома прочетох, че съдържа млечен протеин Shocked Naughty никога вече...
И също бебешка каша на Topfer не бих купила никога вече. Sick
Сега, като се замисля, и хляб се чудя вече какъв да купувам. newsm78

# 74
Днес се излъгах на сух шпек "орехите". У дома прочетох, че съдържа млечен протеин Shocked Naughty никога вече...
И също бебешка каша на Topfer не бих купила никога вече. Sick
Сега, като се замисля, и хляб се чудя вече какъв да купувам. newsm78
А защо млечен протеин,не ги разбирам,проблем ли е?
Аз месо и кайма от Кауфланд няма да купя повече,миришат на антибиотик

Общи условия

Активация на акаунт