Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 703
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Днес се излъгах на сух шпек "орехите". У дома прочетох, че съдържа млечен протеин Shocked Naughty никога вече...
И също бебешка каша на Topfer не бих купила никога вече. Sick
Сега, като се замисля, и хляб се чудя вече какъв да купувам. newsm78

А бебешката каша на Topfer защо?

# 76
  • София
От Фантастико, никога не взимам от топлата витрина.
От един ориз 6човека бяхме с жестоко повръщане.
Всъщност много рядко взимам от топла витрина от който и да е хипермаркет.

# 77
  • Варна
На "Орехите" не купувам никакви колбаси - всички съдържат мононатриев глутамат + още съставки, които не би трябвало да фигурират (като соя и други боклуци). Като цяло напоследък колбаси много рядко купувам и ако все пак реша да купя, е голямо четене на етикети, докато намеря някой с по-изчистен състав.

От Била и аз съм вземала развалено пилешко месо, уж в срок. Не го върнах само защото магазинът ми е далече и не си струваше да губя време.

Наскоро много се разочаровах от продуктите на Лакрима - в началото като ги пуснаха на пазара нямаха калциев двухлорид в състава, но последния път като бях решила да взема, прочетох, че съдържат калциев двухлорид.

# 78
  • където ми е най-добре
Тео бебе - аромат та  Sick много силен и определено не е за бебе (Сано Максима е добър за бебешки дрехи).
Луканка на Маджаров от насипната витрина на Фантастико /Студентски град/. Взех с черен и червен етикет и бяха меко казано солени и отвратителни. Нямат нищо общо с истинските, които купих малко по-късно от друг магазин.
 isa_pisa какъв е проблема с бебешките каши на Topfer ?

# 79
  • София
Хммм, Toеpfer бяха едни от любимите каши и млека на сина ми. Да не са ги развалили?

# 80
Скоро пробвах, според съвета на някой, да сложа в пералнята малко пакетче лимонтузо вместо омекотител, и след като извадих прането, изобщо не миришеше на препарат. И дрехите бяха меки.

# 81
  • София
Скоро пробвах, според съвета на някой, да сложа в пералнята малко пакетче лимонтузо вместо омекотител, и след като извадих прането, изобщо не миришеше на препарат. И дрехите бяха меки.

Изсипваш го в барабана ли? Не е ли вредно за пералнята?

# 82
Изсипваш го в барабана ли? Не е ли вредно за пералнята?
Обратно, това е хубаво за пералнята. Даже се препоръчва от време на време да се пуска празна пералня на максимални градуси и с 100-200 грама лимонтузо за почистване. Може и с Калгон, но това е по- евтино, а не по- малко ефикасно.
Не го слагам в барабана, а в отделението за омекотител в случая, когато пера, иначе за почистване може и в барабана.

# 83
  • София
Мерси! Peace

# 84
Подсетихте ме.... още един глас срещу измиващите препарати на Медикс - обикновено мия с Feya, които са постигнали не много лоша имитация на Fairy, ама не това, което продават в БГ, а в чужбина/ признала съм го - една бутилка може да ти стигне наистина месеци наред/.....та Медикс ми докараха суха кожа на ръцете и ми щипе при контакт с топла вода. Няма да се купува повече определено. А за търсещите по-нормални кори за баница - Соник, Велико Търново - от много време не съм ги виждала, но наистина бяха много хубави.

# 85
  • София
Здравейте. Току що намерих темата ви и ще се включа. Не знам дали продуктите може да са всякакви, затова ще кажа две неща, които се сещам в момента.

Този душ гел от лидл е ужасен! На по-гаден аромат не съм попадала. Същият с аромат на портокал е супер, но този е като препарат... Почти като тубофло ми идва...Супер силен и неприятен. Няма да повторя с този аромат никога.
Скрит текст:

За храни...От Пикадили в известен мол в София веднъж си взех няколко скариди от скъпите, по около 34 лв./кг. Когато се прибрах, миришеха толкова отвратително на труп. Не просто на морски деликатеси, а ужасно. Котката много ги хареса Grinning Но за тази цена е абсурдно....Не смятам, че охлаждането с лед, което съответно е за продуктите точно върху леда, но не и тези най-отгоре е ефективно или достатъчно. Със сигурност за тази цена, при която една скарида е над 1 лв. не си струва.

# 86
Благодаря за темата  Hug

Ето тази серия няма да повторя-  нито консистенцията ми допадна , нито аромата, нито това как измива или хидратира.

с уговорката, че не живея в БГ, но на мен този шампоан много ми харесва. Редовно го купувам от тук и аромат и всичко останало ми харесва. Може само за Бг пазара да не е добър.

# 87
Повече няма да купя

измиваш 2-3 чинии и вече няма препарат по гъбата

# 88
Малко извън темата, но след една алергична реакция затърсих хубав и нетровещ с миризмата си прах за пране, взех това, доволна съм:
Скрит текст:

Първенец в отровно миришещите ми е Персил от Кауфланд, направо ме задушава това нещо.

Видях, че Сано е марката - може ли да ми кажете цена както и като качество до кой е близък?
До колкото си спомням беше 10 лв., не зная дали не може да се намери на по-добра цена някъде. Нямам представа обаче кой друг може да е близък до него като качество.

# 89
По въпроса с препаратите- аз съм доволна от PUR. С една бутилка 900мл изкарах една година.

Общи условия

Активация на акаунт