Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 696
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
извара от ЛИДЛ.

# 91
  • София
Веднъж се излъгах да купя кисело мляко от Лидл. Е, няма такава гадост. Не знам каква му беше марката, но не си и помислям за кисело мляко от там.

# 92
  • Пловдив
За корите Фамилия - може би сте попаднали на престояли. Вчера отново правих баклава с тях и си бяха прекрасни, по Коледа пак с тях правих и пак нямах проблем. За Коледната баклава обаче използвах един пакет, който ми беше стоял поне 2-3 седмици в хладилника и бяха такива - сухи и трошливи, но с пресните от магазина определено не беше така - и двата пъти.

# 93
По въпроса с препаратите- аз съм доволна от PUR. С една бутилка 900мл изкарах една година.

Този препарат за какво е? За чинии ли?

# 94
Да веро за чинии е.

# 95
Аз ползвам Фрош от доста време и съм много доволна.

# 96
По темата - аз използвам Ехо Хидробалсам. Бях го сменила с Феята, за разнообразие, но определено се връщам към Ехо  Peace

# 97
Последният ПУР за чинии, 500мл., ми свърши за няма и 3 седмици. промоционален и явно разреден, с цел да се предложи ниска цена.  Confused Точно на всеки две чинии се налага да слагам на гъбата. Блейзи преди взимах и беше много силен препарат, но и ми смъкна кожата на ръцете. Явно и него са го разредили вече.

# 98
И аз се оплаквам от яйцата на Киндер.  Винаги ми се падаха въртолети,  самолети и кораби. Е, вече от години са забранени у нас.

Нооооо, искам да ви кажа,  че в Хит има не точно яйца,  но кутийка с две отделения и винаги има Мини Маус. По 2 лв май бяха.  Simple Smile Доста приличат на едновремешните играчки, които се падаха от яйцата от Кореком.

# 99
Ами зависи и колко човека сте. Ние сме двама. А и освен това от верото с балсам и един червен Пур също не съм много доволна. Зависи вие на какъв сте попаднали.  

# 100
Ами зависи и колко човека сте. Ние сме двама. А и освен това от верото с балсам и един червен Пур също не съм много доволна. Зависи вие на какъв сте попаднали.  
От белия Пур с балсама точно последно не съм доволна.

# 101
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз няма да купя повече букет рози от Лидл. Втори път купувам, едно и също. Вместо радост и красота - разочарование и тъга. Изпълнявам стриктно указанията на пликчето, но на втория ден вече им клюмват главичките, а на третия са си за боклука.
А са толкова красиви в магазина!

Аз съм много доволна от PUR. Но не го слагам на гъбата, а си правя пяна в най-големия съд, който ще мия.

# 102
  • над кукувичето гнездо
По въпроса за кашите на Topfer - ползвала съм две до момента, или поне се пробвах. Едната е оризова с банан, а другата пшенична с ябълка и банан и двете безмлечни. Не се разтварят добре, остават на "вълци", на мирис и вкус ги намирам за неприятни. Бебокът също не е възхитен. Купила съм и трета (кой ме накара три наведнъж да взема), нея още не съм използвала, но не знам и дали ще я пробвам.
За препарат за съдове използвам Test гел, разтварям го в желана концентрация и съм много доволна. Бяха ни дали мостра на Fairy и съм сигурна, че няма да го ползвам. Simple Smile

# 103
Цитат
По темата - аз използвам Ехо Хидробалсам.

И аз използвам Ехо,но се подведох от това че беше на промоция.Но днес си взех пак Ехо.

# 104
  • София
Аз вчера купих от точените кори Златната царица. Много бяха хубави, нито една нямаше скъсана или суха. Явно зависи колко са пресни, и как са съхранявани.

Общи условия

Активация на акаунт