Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 721
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Последният ПУР за чинии, 500мл., ми свърши за няма и 3 седмици. промоционален и явно разреден, с цел да се предложи ниска цена.  Confused Точно на всеки две чинии се налага да слагам на гъбата. Блейзи преди взимах и беше много силен препарат, но и ми смъкна кожата на ръцете. Явно и него са го разредили вече.

В момента мия с Блейзи и да, със смъкната кожа на ръцете съм. Малко повече да имам за миене и веднага ми стават сухи , груби,нацепват се, боли... Купила съм си ръкавици да мия с тях, но определено като свърша Блейзито ще си купя друг препарат за миене.

# 106
Последният ПУР за чинии, 500мл., ми свърши за няма и 3 седмици. промоционален и явно разреден, с цел да се предложи ниска цена.  Confused Точно на всеки две чинии се налага да слагам на гъбата. Блейзи преди взимах и беше много силен препарат, но и ми смъкна кожата на ръцете. Явно и него са го разредили вече.

И аз съм разочарована от този препарат, бях се зарекла един път да не го ползвам повече, но и сега се питам защо пак взех. Супер разреден, на 3-4 чинии вече няма на гъбата нищо.

# 107
  • постоянно
Ето този за мен е превъзходен - може да е повече пари , но трае 5 пъту по-дълго от всичко останало.

# 108
  • оттам, откъдето започва България
Това Феъри направо ми прави кожата на шкурка, но иначе е икономично и измива перфектно.

# 109
Това Феъри направо ми прави кожата на шкурка, но иначе е икономично и измива перфектно.
+1
Всички концентрирани препарати разказват играта на кожата. няма начин просто.

# 110
Никога повече няма да купя кори за баница "Терзи". Последните два пъти при отваряне на пакета се разнасяше отвратителна миризма, а корите са в срок и не са мухлясали. Преди взимах само от тях, но вече за мен са в черния списък.

# 111
  • Пловдив
Никога кайма от Кауфланд, веднъж се излъгах, но никога повече- мирише ужасно(не казвам, че е развалена),а просто е направена неизвестно от какво,  за вкуса да не говорим. И изобщо от Кауфланд не купувам нищо от витрината им- нито месо, нито салати, НИЩО. От там само пакетирани стоки.

# 112
  • Стара Загора

А аз се чудя защо и двете опаковки от промоционалния пакет (2x500ml)  заминаха бързо-бързо...

# 113
от Пур ми излизаха екземи на ръцете и спрях да го ползвам от година ползвам  Феари от него нямам сърбежи нито екзема

# 114
Не пазарувам от Кауфланд повече от 2 години и съм много щастлива Simple Smile

# 115
По въпроса за кашите на Topfer - ползвала съм две до момента, или поне се пробвах. Едната е оризова с банан, а другата пшенична с ябълка и банан и двете безмлечни. Не се разтварят добре, остават на "вълци", на мирис и вкус ги намирам за неприятни. Бебокът също не е възхитен. Купила съм и трета (кой ме накара три наведнъж да взема), нея още не съм използвала, но не знам и дали ще я пробвам.
За препарат за съдове използвам Test гел, разтварям го в желана концентрация и съм много доволна. Бяха ни дали мостра на Fairy и съм сигурна, че няма да го ползвам. Simple Smile
Аз не разбрах за млечния протеин от предния ти пост. Не съм много наясно какво не бива да има в съдържанието на разните меса и месни продукти, но поне това "млечен протеин" се помни лесно и ако е нещо, което трябва да се избягва, ще е добре да се знае  Peace

# 116
Ето този за мен е превъзходен - може да е повече пари , но трае 5 пъту по-дълго от всичко останало.

И аз него ползвам от години, много е добър, нищо общо с евтинджосите, а и не е скъп, от Елитис го взех на 2,40

Иначе по темата: саламите на Лидл никога повече , и не само... от Била взех едно свинско филе, еми направо миришеше на химия и го хвърлих. Вече не взимам салами, филета и тем подобни( не, че често съм го правила  преди) Ужас, само химии и боклуци. Пилешко от няколко месеца не съм  купувала. Еми, незнам какво да ям, аз си наблягам на хубав хляб с масълце и много плодове. Всичко друго ми смърди

# 117
  • над кукувичето гнездо
По въпроса за кашите на Topfer - ползвала съм две до момента, или поне се пробвах. Едната е оризова с банан, а другата пшенична с ябълка и банан и двете безмлечни. Не се разтварят добре, остават на "вълци", на мирис и вкус ги намирам за неприятни. Бебокът също не е възхитен. Купила съм и трета (кой ме накара три наведнъж да взема), нея още не съм използвала, но не знам и дали ще я пробвам.
За препарат за съдове използвам Test гел, разтварям го в желана концентрация и съм много доволна. Бяха ни дали мостра на Fairy и съм сигурна, че няма да го ползвам. Simple Smile
Аз не разбрах за млечния протеин от предния ти пост. Не съм много наясно какво не бива да има в съдържанието на разните меса и месни продукти, но поне това "млечен протеин" се помни лесно и ако е нещо, което трябва да се избягва, ще е добре да се знае  Peace
Едва ли е вредно, поне не повече от млякото, от което е направено. Според мен, се използва за баласт. Явно излиза по-евтино на производителя от това да сложи месо в салама. Моята "драма" е свързана с това, че се опитрвам да избягвам млечно-кравешките продукти (подозирам алергия) и от два месеца не съм близвала каквото и да е, свързано с тях. Е, не подозирах, че и салам трябва да спра да ям. Вече нищо не е истинско. Това е все едно да сложат сланина в заквасената сметана... Close

# 118
  • в ябълковата градина
Тази вечер взех замразени рибни пръчици от Фантастико- полски на Family Fish. Направих едната кутия, е голяма отврат - слуз с дъх на белина.
Дали утре да върна другата кутия, пазя касовата бележка? Дали ще ми върнат парите?

# 119
  • София
Тази вечер взех замразени рибни пръчици от Фантастико- полски на Family Fish. Направих едната кутия, е голяма отврат - слуз с дъх на белина.
Дали утре да върна другата кутия, пазя касовата бележка? Дали ще ми върнат парите?

Щом пазиш бележката- върни им ги! Нищо не ти пречи да пробваш. Ако нещо се задърпат, кажи им че ще ги занесеш в Комисията за защита на потребителите. Аз също, съм връщала някои неща в Кауфланд. След лекинко скандалче и заплахи- връщат. Стига вече ни правиха на будали тези от веригите! Stop

Общи условия

Активация на акаунт