Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 631
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • оттам, откъдето започва България
Повече няма да купя течния препарат за пране на Ариел! Ужасен, дрехите толкова силно се ароматизират,че ме е страх да не получа някоя алергия. Опитвах да сложа по-малко- същата работа. Дрехите са все едно недоизплакнати от него, а пускам на една и съща програма за пране по принцип. ooooh!
Аз от течния за черно и цветно пране бях по-доволна отколкото от прах Ариел за бяло пране. Със сигурност повече няма да купя такъв, ама се набутах с опаковка 4 кг. и сега ще търпя и силната и не особено приятна миризма и недобре изпрано пране.

# 31
  • София
У дома също не се харесва вода Бачково.
Повече няма да си купя кисели краставички Пиперка: http://plus.gatexexpress.com/bg/p/31074.%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81 … iperka-680-%D0%B3 Дребни, но меки краставички със странен вкус.

Аз пък купих такива в промоция миналата седмица и бяха хрупкави. У нас се харесаха. Rolling Eyes
А с течен Ариел често пера, но моят е от Германия. Изпира чудесно и няма силна миризма.

# 32
Вкусът им е все едно е влязла вода в буркана.

# 33
Повече няма да купя течния препарат за пране на Ариел! Ужасен, дрехите толкова силно се ароматизират,че ме е страх да не получа някоя алергия. Опитвах да сложа по-малко- същата работа. Дрехите са все едно недоизплакнати от него, а пускам на една и съща програма за пране по принцип. ooooh!
Аз от течния за черно и цветно пране бях по-доволна отколкото от прах Ариел за бяло пране. Със сигурност повече няма да купя такъв, ама се набутах с опаковка 4 кг. и сега ще търпя и силната и не особено приятна миризма и недобре изпрано пране.
Преди бях мярнала в тази тема, че някой не беше доволен от прах, защото не ароматизира. Ако помните, може ли да кажете коя марка беше и откъде? Върти ми се из главата Омо, но не съм сигурна и не мога да го намеря.
Аз откачам от смърдящи прахове и търся такъв без никакъв мирис след изпиране.

# 34
В никакъв случай Омо. Той си има специфична миризма. Аз съм със същата непоносимост. Сега пера с Ариел и целия апартамент се е умирисал, но имам много още докато свърши пакета. Ужасно е. Аз съм доволна от праха Биоактив. Изпира перфектно и не мирише така.

# 35
  • София
Охладени пилешки пържоли с кожа, но без кост на Фантастико. Купих ги снощи с идеята днес да ги готвя, срок на годност до 26-01. Е няма такава смрад на мърша. Мих ги, киснах ги в оцет, пак ги мих и на края ги изхвърлих!

П.С. Става въпрос са магазина в Люлин

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 12:18 от Rima

# 36
  • Sunshine state
Яйце Киндер сюрприз - падат се само боклуци,нищо общо със симпатичните фигурки, които колекционирахме от едно време. Да кажеш в едно-две да се падат китайски безполезни сглобяеми трошляци,добре,ама то откак ги взимаме за детето е така. Само веднъж миналата година й се падна една хубава,мекичка фигурка на катеричка и туй то. Все ги взимаме с надеждата,че ще попроменят нещата,но не. Край,повече никога. Забранила съм и на бабите да купуват от тях. Единственото хубаво е в шоколада,но пък тя не го яде. Ясно е,че всичко опира до "изненадата", а тя не струва. Дори,когато имаха серийка със смърфовете,пак се падаха сглобяеми тъпотии тип пласмасеняк от най-долен клас. Stop

# 37
  • Варна
абсолютно съгласна съм за яйцата.... На скоро бяха пуснали и с други играчки от новите любими детски .... от минионито от 10 яйца ми се паднаха само 2 миниона .. много бях разочарована :X

# 38
  • Sunshine state
Ооо,пак добре - цели две фигурки! Crazy А при нас от над 20 яйца от серийката със смърфовете - ни един! Само едни странни уж парашути с три пластмасови дискчета,които нито летят и за нищо не стават. Ужасно просто. Отбиват номера.

# 39
  • Пловдив
Никога повече няма да купя месо от магазини Триумф (Пловдив)!
Първо охладените пилешки бутчета от витрината миришеха на мърша.Мъжа ми ги върна и му върнаха парите (без нищо да питат,може би са си знаели,че са вмирисани,но ако мине номера ).
След известно време инцидентно,тъй като нямах време за приготвяне на вечеря,мъжа ми решил да купи от топлата витрина печени бутчета.Е,няма такава смрад (пак на мърша),само като отворих пакета и доволно количество подправки (за да се замаскира миризмата на развалено).Този път не му се разкарваше да ги връща (пробутаха си ги,ние ги изхвърлихме ,разбира се),но се надявам повече хора да разберат що верига са!
От шоколадовите яйца и на нас все болуци се падаха,но на Коледа купихме за децата и се паднаха много хубави играчки,на сина ми минион,а на малката (което беше за момиче)се падна страхотна кукличка с рокля,става и за пръстен (може би за първи път толкова хубави играчки).

# 40
  • Бургас
В миналата тема писах, че съм доволна от кухненската хартия Frotto от Лидъл. Вземам си думине назад. Миналата седмица тази хартия беше намалена в брошурата. Купих си. Ами не е същата като преди. По-тънка е.

# 41
  • Пловдив
Яйце Киндер сюрприз - падат се само боклуци,нищо общо със симпатичните фигурки, които колекционирахме от едно време. Да кажеш в едно-две да се падат китайски безполезни сглобяеми трошляци,добре,ама то откак ги взимаме за детето е така. Само веднъж миналата година й се падна една хубава,мекичка фигурка на катеричка и туй то. Все ги взимаме с надеждата,че ще попроменят нещата,но не. Край,повече никога. Забранила съм и на бабите да купуват от тях. Единственото хубаво е в шоколада,но пък тя не го яде. Ясно е,че всичко опира до "изненадата", а тя не струва. Дори,когато имаха серийка със смърфовете,пак се падаха сглобяеми тъпотии тип пласмасеняк от най-долен клас. Stop

Това нас също ни дразни - сложени в кутии на някакви търсени герои, детето ме побърква да му купя и после винаги е силно разочарован, защото както казваш, играчките са пълни боклуци. Всеки път му обяснявам, че са мошеници и ни подлъгват да купим яйце и после вътре не е това, което трябва да е, всеки път стигаме до споразумение, че няма да купуваме и после пак се подлъгваме, ама от 4-5 месеца вече удържаме. Ама е гадно !  #2gunfire

# 42
В никакъв случай Омо. Той си има специфична миризма. Аз съм със същата непоносимост. Сега пера с Ариел и целия апартамент се е умирисал, но имам много още докато свърши пакета. Ужасно е. Аз съм доволна от праха Биоактив. Изпира перфектно и не мирише така.
Откъде го купуваш?

# 43
Бебешкия Персил няма аромат и е подходящ за хора с алергии - проверен е!

# 44
Бутер тесто "Бела" и точени кори "Бела".
Тестото мирише гадно на някаква гранясала мазнина - маргарин смесен с палмово масло или друга гняз. Корите са тънки, сухи, трошливи въпреки, че са в срок на годност. Провалиха ми празниците!

Общи условия

Активация на акаунт