Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 807
  • 728
  •   1
Отговори
# 450

Сладкарския стандарт е готови блатове,  сухи смеси за кремове,  боички и аромати, суха сметана,  за да е по-шик някой друг плод ... Борсите и хим индустрия работят..
Честно казано не купувам торти,рула,еклери ,пасти и всякакви други..сладкарски изделия

+1

А един домашен еквивалент на купения готов блат отнема няма и половин час.

# 451
  • оттам, откъдето започва България
Ние все още си харесваме Пилос краве сирене в мека опаковка - бяло и зелено 400 г.

# 452
Нито сиренето им харесвам на Лидл, нито киселите млека, а и кашкавалът им не се харесва вкъщи, така, че млечни от там, освен моцарела и някакви сиренца на слайсове, не купувам. От всичко останало, което продават там, съм много доволна  Peace
И въпреки, че темата не е за това, все пак - препоръчвам сирене "Олимпус" /и кравето, и овчето са много хубави/, както и "Кутела", но него не знам дали го продават навскяъде. Също на мандра "Сърница" са много вкусни и кашкавал, и сирене  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 453
Олимпус наистина сиренето е хубаво аз взимам вакумирано и Елит също ни харесва.Не харесваме сиренето на Филипопулис за сметка на киселото мляко-супер е. Laughing

# 454
  • София
Свинско взимал ли е някой тази седмица? Как е партидата? Че мм искал да напазарува нали е с 20% намаление, ама ме притеснява да не е някое с лошо качество както се случва с каймата. Благпдаря bouquet

# 455
Свинско взимал ли е някой тази седмица? Как е партидата? Че мм искал да напазарува нали е с 20% намаление, ама ме притеснява да не е някое с лошо качество както се случва с каймата. Благпдаря bouquet

Ако питаш за Лидъл, купувала съм и каймата им и месото но е отвратително, не е ясно от къде е...

# 456
  • out of space
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

Софийската вода е втората най-добра в Европа! Ако на теб ти е отвратителна е или до въпрос на вкус или до стар водопровод.

Н-м дам, а първата е Софийската от Витошкия водопровод?
Наистина, от нашата вода във водопроводната мрежа - при качествена сградна инсталация, де - просто няма. Не знам коя вода слагат на първо място, ама... докато не опитам няма да повярвам.

Ние специално сме с Рилска вода. Но кооперацията ни е на 13-14 години. В офиса водата също е перфектна, но не знам от кой водопровод е.

На първо място е някаква област около Валенсия. Тези неща ми ги каза един пич, който дойде да ми оправя барабана на пералнята. Разказа ми горното във връзка с това, че в София е абсолютно безмислено да се ползва Калгон и подобни антиваровикови.

От Лидл никога чешки пастет. Не помня марката, но кутийките бяха от фолио, само дето не бомбира при отварянето. Явно беше от месо, но в срок- няма такава смрад!

# 457
  • София

Даааа, и ние вземаме от техните  'памперси', на лидл,  но забелязвам, че като се напоят повечко- пропускат. Но нашия бръмбар пие много течности и нон-стоп е с пълни гащи.

И за мъжът  ми мюсли купуваме, и някакви сушени плодове в пакетчета имаха хубави. Друга храна не.

# 458
  • София
Вчера правих от котлетите на Лидл. Стават. Котлети като котлети. До сега не съм имала проблем с месото им, но у нас се купува и готви същия, най-късно на другия ден. Не ми харесва сиренето Пилос в найлонова опаковка - синьо-бяла. Два пъти сме взимали и ми горчи. Сега съм взела в кутийка - червено-бяла. Не е лошо като за цената си. Маслото Пилос ми мирише на мандраджийско - не го харесахме. Прясното мляко не е лошо, но няма по-тъпа опаковка - картон с тясна капачка, през която не може да влиза свободно въздух и млякото излиза на тласъци и винаги уливам всичко около кафето си.

# 459
  • оттам, откъдето започва България
При нас пък месото никога не се готви на момента. Винаги престоява във фризера и си е хубаво. Само дето вече не ядем кюфтетата, кебапчетата и каймата им.
 mlv, ако не ти се струва скъпо, пробвай и сирене пилос от 400 г. мека опаковка, зелено отгоре.

# 460
  • София
При нас пък месото никога не се готви на момента. Винаги престоява във фризера и си е хубаво. Само дето вече не ядем кюфтетата, кебапчетата и каймата им.
 mlv, ако не ти се струва скъпо, пробвай и сирене пилос от 400 г. мека опаковка, зелено отгоре.
Може, аз си падам по експериментите, а и сиренето само аз си го ям у нас. Каймени неща, оформени за готвене, никога не купувам и принципно не разбирам как може кило кайма да струва 7-8 лв. килото (Тандем, например), а до нея на витрината да се мъдри чисто месо за 6-7, а на прИмоция и 5 лв. Напоследък все ги карам да ми мелят.

# 461
  • София

Ако питаш за Лидъл, купувала съм и каймата им и месото но е отвратително, не е ясно от къде е...

Олее аз тук съм писала вместо в на Лидъл темата. Те от партида до партида имат разлика. Wink

# 462
Нощница на "Petkov". Трети път се подлъгвам, за да подкрепя българското, а и материята е много плътна, но още на първото пране без градуси и на кратка програма се свиват с по 7-8 см. Понеже имам опит с тях, изобщо не ги пускам в сушилнята, бая им като на кашмирен шал, а на третото пране, дългата ми малко под коляното нощница стана тениска, измерих, че се е свила с 21 см. за три обличания!

# 463
  • Бургас
И моите ръкави които бяха дълги стигнаха до лактите.Ужасна работа,а материята е хубава,мека и плътна. Rolling Eyes

# 464
  • Countryside
Еее, как се излъга 3 пъти с тези нощници. Аз се лъжа по веднъж, най- много два пъти. Нищо, предполагам няма да има следващ път.
По темата: салам с трюфели на КФМ, доста жилав салам, явно е от копита  ooooh! с доста мазни парчета и някаква черна субстанция, която явно трябва да е трюфел но силно ме съмнява, все пак цената беше около 5лв за 250гр. Иначе на вкус горе долу са го докарали, като изключим мазното.

Общи условия

Активация на акаунт