Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 798
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Може да е било до лоша партида или въпрос на вкус, в къщи Орехите се харесват.

Понякога е въпрос на вкус, не на партида  Peace

# 526
  • Пловдив
Скъпите играчки в Джъмбо са си както в другите магазини/Хиполенд,Комсед/,но понякога са на по-изгодни цени.

Доста на по-изгодни. Купихме някакви фигурки Star Wars - 8  лева беше по-ниска цената на брой от тази в Хиполенд. Фигурките - еднакви, лицензните им.

# 527
Цитат
Може да е било до лоша партида или въпрос на вкус, в къщи Орехите се харесват.
Понякога е въпрос на вкус, не на партида  Peace
В случая с Орехите не нито на вкус, нито на партида. Просто скапаха всичките си колбаси! Ужасни са, ама като казвам ужасни, изобщо не преувеличавам. Да му се догади на човек и от вкуса, и от мириса  Close Писах и преди, "Чардака" ме потресе до степен да плюя и да си мия устата. Sick

# 528
Единствената луканка и сушеница, които купувах, бяха на Орехите.
Сега са за боклука.
В тази тема някой беше споменал, че в момента всички продукти на "Орехите" се приготвят от много старо вносно месо.
Не знам колко е вярно, но и мои познати се оплакаха, че си изхвърлили луканката.

# 529
  • София
Много отдавна не съм взимала нищо на орехите, скоро се заглеждах по  сушеницата, няма да рискувам след прочтеното Sad

# 530
Купих бабека им и сушеница.И двете не стават.С много неприятен тежък вкус на мазно и старо месо,крайно противни.Може би от година не съм купувала магазинен колбас,правим си домашни,взех щото ми се прияде след работа.Хем си знам да не пазарувам гладна и пак.Ама викам си,осми март е,да взема някакво мезе и да пием по вино,то стана жив провал!А не са някакви евтини да кажеш,по спомен им е около 20 лв.килото.Яд ме е,че изхвърлих касовия бон,с удоволствие бих ги върнала,пълен боклук са!

# 531
Уж "фини" кори от Лидл.  Дебели като черги и начупени на сто места.  Отвратителни!

# 532
  • в ябълковата градина
Буквално цяла сушеница на Орехите изхвърлихме. Наистина са пълен боклук!

# 533
  • София
Аз от Орехите минах на Екстра Мес и съм страшно доволна от Кълцаната наденица с праз и Телешката луканка. С истинско месо са си!  Наденицата има вкуса на домашната луканка, която правеха баба и дядо.
В Джъмбо наистина маркови играчки са по-евтини с по 8-9 лв някои. Имат и качествени неизвестни например колички проходилки и сгъваеми столчета:)

# 534
Уж "фини" кори от Лидл.  Дебели като черги и начупени на сто места.  Отвратителни!
Корите за баница в Лидл винаги са си били дебели . Не съм видяла да пише на тях фини.
Те са си два вида - едни евтини и дебели и другите  на сач / те също не са фини/ .
Не купувам кори от там защото са пълни с консерванти и не знам какви Е-та.
 Но реално и повечето кори за баница са такива - Белла,Фамилия.
Засега съм фен само на Одрински и още един вид в който съставките са само брашно , вода и сол и аскорбинова киселина.
 Последно около Коледа бях взела от Лидл от тези кори / нямах време да ходя до други магазини/ - та си бяха добре - даже и след около седмица престой в хладилника. Баницата си стана хубава. / Но както казах не ги купувам заради състава - само по изключение /

Това са корите в Лидл
Скрит текст:
- не виждам да пише на тях фини никъде .
 Другият вид кори
Скрит текст:

# 535
То и одрински вече има поне на 20-30 производители. В Бургас продават и турско производство, на цени като за пържоли.  Laughing Добре, че не съм фенка на дебелите кори, защото баницата ми става като хляб, а аз я обичам хрупкава.

# 536
 С тези кори
Скрит текст:
баницата ми става идеална , като с домашно точени кори и не прилича на никакъв хляб - нямам идея какви точно баници правите .
Не говоря / респ. пиша за оригинални одрински кори , далеч ми е и няма как да купувам. Но при положение ,че намирам определен вид на доста изгодна цена и без разни консерванти и тям подобни .
 От години не  купувам други кори / освен за баклава , но и там с нежелание ги вземам - не намирам фини кори без сто добавки и излишни съставки в тях / .

# 537
Жармен, важното е, че си намерила кори, които ти допадат на теб. Всеки обича различни баници. Аз искам да е мазна и като захапя да се чува "хръссссс".  Joy Което с дебели кори не ми се получава. Там и половин кило мазнина да сложа, всичко попива и пак стои мека и като мокра. Така ми става и всяка налагана баница, без нзачение с какви кори.

# 538
  • оттам, откъдето започва България
Винаги ли вярвате на написаното на опаковките, независимо на каква стока?

# 539
Винаги ли вярвате на написаното на опаковките, независимо на каква стока?
Общо взето да. По принцип съм наясно коя съставка под какви имена може да фигурира. Но ако нещо не е упоменато, не знам дали бих го усетила. Растителната мазнина в сирене и кашкавал я усещам. Това за хранителните.

Общи условия

Активация на акаунт