Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 359
  • 857
  •   1
Отговори
# 630
Че и мъж да е. Въобще не бих се занимавала с някой доказано плодовит, който вече е заплодил десетина жени. Предпочитам в това отношение да са ми по-мистериозни мъжете.

# 631
Мисля да помоля модератор да заключи темата. 

Не виждма причина да заключа темата, обсъжда се по-скоро хипотетичен казус, не лични преживявания, планове, възможности. Ако темата беше ориентирана към асистираното зачеване, нямаше да е този подфорум.
Мога да я заключа по молба на автора или ако в някакъв момент се окаже в нарушение на правилата на форума.

И моля, избягвайте безсмислено анонимните постове!

Благодаря, Бубанка!

Темата я бях отворила в Клюкарника, точно защото не съм спец в АРТ, не ми и трябва да се образовам, а и не се дискутира самия процес. После някой от модераторите я премести тук. Peace

Естествено, че е изследван и мъжа. Peace
Как иначе ще се разбере, че той има проблем?

# 632
  • София
Толкова е била плодовита булката, че е успяла да зачене от стерилен мъж.  Laughing
Това искаше да каже корн вал.

# 633
Толкова е била плодовита булката, че е успяла да зачене от стерилен мъж.  Laughing
Това искаше да каже корн вал.
И след зачеването е още девствена.

# 634
Не съм казал стерилен, а човек със сериозни проблеми, влачил се по много болници.
А тука вече изпростявате много наистина.

# 635
  • София
И след зачеването е още девствена.
И това го има.
Виж, след раждане, не съм чувала и виждала.

# 636
Все едно пък не знаете за операциите за възстановяване на химена та се правите на забавни.

# 637
на някои жени е много  еластичен и се разкъсва чак при естествено раждане - струва ми се, че това ти не го знаеш
но са по-скоро изключения  Grinning

# 638
  • София
Все едно пък не знаете за операциите за възстановяване на химена та се правите на забавни.
Това е друго.
А, ти знаеш ли, че има достатъчно еластични химени, които не прокървяват при първия,нито при последващите актове и де факто, дефлорацията се осъществява чак при раждането.

# 639
И ако роди пък със секцио... си остава вечно девствена Simple Smile

# 640

Ако дефинираш девствеността като неразкъсан химен, да, именно.
И после непорочното зачатие..

# 641

в съседната тема мъжете търсят скромни партньорки, с малко опит  Whistling

# 642
Не съм казал стерилен, а човек със сериозни проблеми, влачил се по много болници.
А тука вече изпростявате много наистина.

Ако е със сериозни физиологични проблеми - малък или никакъв брой сперматозоиди, слабоподвижни, деформирани сперматозоиди и т.н., плодовита жена не помага особено. И все пак, как се е знаело предварително, че е плодовита - занесла му е преди това изследване някакво ли?

# 643
Чувала съм жена, която си признава за над 40 аборта по желание. Ако счетем думите и за истина, значи си е плодовита.

# 644
40 аборта за 100 години ли?

Общи условия

Активация на акаунт