Аз съм в Кичука.По Здравна каса ходи при д-р Росен Петров ,иначе всеки месец ходя и при Матев в Селена.
ами аз имам доста неща от баткото,ама си и взимам доста неща,като роклички хихи вече ще ме изхвърлят от нас
ние количката вече я капарирахме,но съм много против това да я взимаме толкова рано,понеже 1во ще се чудим къде да я сложим,2ро тя гаранцията си тече..какъв е смисъла,капарирахме си я и смятам към 15-18 март да я вземем тъй като съм с термин 30 март
За количката ми беше най-трудно понеже с баткото сменихме 3 колички и пак дадохме супер много пари и сега реших,че ще вземем по скъпа,но ще знам,че ще ме изкара до 3тата година и няма да се налага друга да взимаме.Аз не съм от Кичука,аз живея до Гребната база и до Братската могила и до Мол Пловдив
Каква количка си избрахте? Ние също няма още сега да я купуваме,но ми е притеснено,защото нищо не можем да набележим
Аз също съм на мнение,че е хубаво човек,ако има възможност,да даде малко повече пари,за да може количката да се ползва по-дълго време
Макар,че то никога няма гаранция де...

Мамите,които имате по-големи дечица може и от тях да ползвате някои неща,но ние,които нямаме тепърва всичко ще купуваме.Дано не пропусна нещо важно
А за количките-ние с ММ утре ще пообиколим малко да се разгледаме...стискайте палци да харесаме