Бременни мами с термин 2016 от Пловдив

• 59 059
  • 345
  •   1
Отговори
# 225
здравей Simple Smile моят термин е 06.10 и също съм при краевска Simple Smile дето се вика може да се засечем накрая  Grinning аз съм раждала в торакс, сега смятам отново да съм там, нищо съмнително не се сещам на мен ми беше добре през престоя там... ако искаш нещо по конкретно питай, но и краевска е страхотна и от торакс като цяло съм доволна

# 226
Еее какво съвпадение  Laughing Shocked  Здравей Ива може да Simple Smile
аз нещо конкретно не се сещам,просто от вчера не излизат думите ми от ума и реших да попитам.Аз също съм доволна,макар ,че очаквах нещо повече от самите консултации,може би защото не бях наясно със нищо ,било то подходящи/неподходящи храни , болки опасни или нормален дискомфорт...общо взето всичко четох от интернет и каквото и да й кажа или каквито и да си ми изследванията тя казва ,че това е нормално.Имам гъбички от 3тия месец ,левкоцити в кръвта , отоци по глезените , една болка в гръдния кош....но всичко било нормално.Просто не ме кара да се чувствам спокойна..а по принцип не съм от хората който се шашкат лесно.

# 227
мисля че за всеки лекар и всяка болница може да чуеш и прочетеш съвсем различни мнения. сигурно са имали и странни, съмнителни моменти.. аз не съм видяла такива. но предполагам навсякъде има и проблеми освен плюсове. Услех!

# 228
Здравейте,аз живея в Центъра и очаквам момченце с термин 09.09.Днес на ехографски преглед се оказа,че диаметърът на главичката е за 30 г.с, обиколката на коремчето е за 27 г.с, а бедрото за 26 г.с.Аз в момента съм в 26 г.с, докторът каза,че всичко е наред,но това разминаване ме притеснява. заради по-голямата главичка се водя две седмици напред.При вас как са показателите.

# 229
Няма как да не се притесниш,
Сигурно са ти пояснили защо не трябва да се притесняваш....
За да си по спокойна винаги можеш да направиш преглед и при друг гинеколог.

# 230
Ами ще изчакам и следващия преглед след месец и ако пак са такива показателите ще се консултирам с други доктори.

# 231
Момичета да ви питам някоя дали може да ми каже нещо за раждане в Пълмед при Патишанов? Колебая се дали да се насоча там. Исках при д-р Амалиев син, но той е в отпуск по времето което ще раждам. Ако някой има инфо ще съм благодарна.  Simple Smile

# 232
Здравейте мами нека и аз се запиша.Казвам се Радостина,термина ми е на 05.10 и чакам момченце.Успех на всички!!! Heart Eyes bouquet

# 233
здравей, тина Simple Smile и аз съм октомври. лека бременност

# 234
Здравейте! Реших да копирам поста си от една друга тема Simple Smile и Да се разпиша и тук  На 1ви юни в клиника Торакс проплака малкия ни син Георги. Отидох предната вечер уж за индуцирано раждане, но нямах този късмет. След дълго упорстване в 20:00 най-сетне сколних да ме срежат, защото тоновете на бебчо баха не стабилни. Секциото мина много бързо, но определено беше доста вълнуващо. Бях с епидурална, чух бабето и заспах на операционната
Сега за моята др. Видева. Нямам думи да ви опиша какъв прекрасен човек и лекар е! През всички дни на презстоя ми беше до мен. През всички часове, докато имах контракции отново. Не познавам толкова всеотдаен човек! Дори в почивния си ден дойде да ме види-нямам думи да ви опиша колкп спокойно и уверено ви кара да се чувствате,  едно такова отношение.
Не мога да не спомена и ак. Стоянова-също беше постоянно до мен по време на опитите ми за нормално раждане. Уникална, истинска, всеотдайна! Благодаря и на двамата анестезиолози, които се погрижиха за доброто ми настроение  и на др. Лазарски, който помагаше при секциото и който също често идваше да ме проверява. И на последно, но не и по важност,благодаря и на педиатърката д-р Миланова. Прекрасдн педиатър и човек.
Това беше моя екип, който направи ражданията ми  и тези 7 дни престой там вълшебен момент, който ще пазя завинаги с сърцето си! Имаше и още лекари, сестри и персонал, които също бяха там, но просто не има знам имената-БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

# 235
  • Пловдив
Здравейте на всички! Моят термин е на 11.08, аз също ходя в Торакс на ЖК при д-р Хр.Кунчев. Много съм доволна от него. Страхотен човек е и много всеотдаен, но мисля да раждам в Хирургийте. Нямам намерение да правя избор на екип. Надявам се, че след като там всички са специалисти няма да има проблем. Предпочитам в държавна болница понеже имат всичко и всякакви лекари, докато в Торакс има само АГ, и нещо ми е притеснено. Другото което е, в Торакс отиваш да раждаш нормално и винаги има нещо, което става и раждаш секцио. Как стават тия работи незнам. Стискам палци на всички да мине леко и безпроблемно. Hug bouquet

# 236
Здравейте  Simple Smile
аз съм с термин 07.10 и ходя на ж.к. в Торакс при доктор Краевска .съвсем близо е до нас и затова предпочетох клиниката.Наскоро обаче една лекарка вътрешни болести ми каза ,че раждането в Торакс било "съмнително" , за което така и не пожела да се обоснове.
Моля ви ако някой има впечатления от раждане в Торакс да сподели. newsm78
Съмнително е, защото повечето хора вече предпочитат да си платят за нормално отношение, вместо да се държат с тях, все едно са боклуци. Това естесетвено не се харесва на никой от държавните клиники. Според мен до 10 години никой вече няма да ражда на подобни места, ако нещо не се промени.  Whistling

# 237
Здравейте на всички! Моят термин е на 11.08, аз също ходя в Торакс на ЖК при д-р Хр.Кунчев. Много съм доволна от него. Страхотен човек е и много всеотдаен, но мисля да раждам в Хирургийте. Нямам намерение да правя избор на екип. Надявам се, че след като там всички са специалисти няма да има проблем. Предпочитам в държавна болница понеже имат всичко и всякакви лекари, докато в Торакс има само АГ, и нещо ми е притеснено. Другото което е, в Торакс отиваш да раждаш нормално и винаги има нещо, което става и раждаш секцио. Как стават тия работи незнам. Стискам палци на всички да мине леко и безпроблемно. Hug bouquet
И аз го чух това за нормалното и секциото, за това и намерих доктор, който е изключително за нормалното раждане. Е в крайан сметка пак не се получи, но проблема беше в мен, не в болницата  Peace

# 238
  • Пловдив
И аз го чух това за нормалното и секциото, за това и намерих доктор, който е изключително за нормалното раждане. Е в крайан сметка пак не се получи, но проблема беше в мен, не в болницата  Peace
Да аз не говоря конкретно за твоя случай, то човек никога не е застрахован и никога нищо не се знае, няма значение в коя болница си. Просто всички, които раждат там раждат секцио, а аз искам да избягам от това стига да е всичко Ок разбира се. Вкрайна сметка е важен резултата, малко пухкаво бебе  Heart Eyes

# 239
Да аз не говоря конкретно за твоя случай, то човек никога не е застрахован и никога нищо не се знае, няма значение в коя болница си. Просто всички, които раждат там раждат секцио, а аз искам да избягам от това стига да е всичко Ок разбира се. Вкрайна сметка е важен резултата, малко пухкаво бебе  Heart Eyes
Ооо да-всички освен аз бяха секцио, но по-желание или по меф. причини. Само аз се инатих цял ден за нормално раждане, ама на-не стана. Наистина крайния резултат е най-важен! Успех и здраво бебче! ✌

Общи условия

Активация на акаунт