- в смисъл завеждащият отделението държеше всичко под контрол, пиле не можеше да префръкне (външни посещения абсурд), дебнехме да си тръгне от работа, за да се покажем за 5 мин. пред вратата на отделението, за да се видим с близките
НО!!! Голямото Но все пак! Всички добри специалисти - от д-р Пелев, през д-р Симеонов и всички други добри, със стаж и опит, специалисти, вече не работят там. Останали са само стажантите и младите, неопитни доктори... Така че аз бих се замислила дали да родя там не заради санитарно-битовите условия, а заради липсата на утвърдени имена сред лекарите

Аз съм се насочила и аз да раждам в хирургиите,какво ти искаха да носиш за теб и за бебка?
Важно е да се запазва самообладание! И да имате солидни запаси от шоколад! Аз бях приготвила уж за началните контракции, ама като ме почнаха и то време не остана за лапане! Ама за след секциото добре ми дойде ( 2 дена не се яде след операция), та чак и съквартирантката захранвах. И съм благодарна на отворените врати, че предварително знаех в какво се забърквам! Иначе смешните моменти смятам да ги опиша в друга тема тук - Смешно ли е раждането - много зареждаща тема!!!

Аз съм се насочила и аз да раждам в хирургиите,какво ти искаха да носиш за теб и за бебка?
Хубаво е нещата за бебка да са в отделна торбичка, за да е по-лесно за сестрите да си ровят. Препоръчани теми