Бременни мами с термин 2016 от Пловдив

• 59 095
  • 345
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен ,като цяло не съм се включвала много в темата ,но сега съм изправена пред дилема къде да родя?! Бях се насочила към Пълмед,но поради скорошно развила се ситуация с една позната там се отказах  и ми се иска в някоя от държавните болници ,но не съм сигорна вкоя.Първото дете ми се роди в окръжна и бях доволна ,но да оточня тогава си платих за лекар,но сега няма почти никой от старите лекари там и незнам какво да правя. Моля кажете вие къде сте се насочили?

# 121
В Окръжна, без избор на лекар и екип.

# 122
Ще раждам в Торакс, предният път бях доволна и за това пак там, на мен лично ми е удобно там, че от тракия до всички други болници пътя е много, в Торакс ще ми е спокойно

# 123
Здравейте на всички бъдещи мами и от мен! Simple Smile Включвам се във вашата темичка, въпреки, че не съм от Пловдив, но ми предстои да ходя на фетална морфология-втори триместър и съм се насочила към град Пловдив. Бих искала да ви попитам за мнение и съвет за добър специалист ( четох, четох) и в момента се колебая между д-р Троянчев и д-р Даскалов. Благодаря Ви предварително и леко бременеене Wink

# 124
Здравейте, аз съм с термин 09.07. и живея до панаира.
Също искам да попитам някой има ли добри отзиви за педиатър в района?

Kali861 по принцип от квартала ли си?

Д-Р Васка Кръстева,медицински център Вива,аз живея в Кичука,ама нея не си я сменям,вече 5 година.

# 125
Здравейте на всички бъдещи мами и от мен! Simple Smile Включвам се във вашата темичка, въпреки, че не съм от Пловдив, но ми предстои да ходя на фетална морфология-втори триместър и съм се насочила към град Пловдив. Бих искала да ви попитам за мнение и съвет за добър специалист ( четох, четох) и в момента се колебая между д-р Троянчев и д-р Даскалов. Благодаря Ви предварително и леко бременеене Wink
Троянчев с две ръце!

# 126
Троянчев определено!

# 127
  • Пловдив
Троянчев.

# 128
Здравейте, аз съм с термин 09.07. и живея до панаира.
Също искам да попитам някой има ли добри отзиви за педиатър в района?

Kali861 по принцип от квартала ли си?

Д-Р Васка Кръстева,медицински център Вива,аз живея в Кичука,ама нея не си я сменям,вече 5 година.

Благодаря!
Аз ще имам момченце и се интересувам също дали тя "оправя"пишката?Незнам ти какво детенце имаш, но предполагам знаеш каква й е практиката...

# 129

И аз съм за Др. Троянчев, по принцип ходя при него и съм много доволна.

# 130
Много Ви благодаря за бързите отговори! Аз също се бях насочила на 90 % за него, но сега вече благодарение и на вашите мнения твърдо звъня утре и се записвам Simple Smile

# 131
В крайна сметка избрах Торакс при д-р Паскалева, не съм чела мнения за нея, случайно се получи, но съм доволна от към отношение. Термин дай боже само всичко да е наред е 30 септември.  Grinning

# 132
Здравейте мами!И аз се включвам в темата при вас!
Втора бременност, момченце, живот и здраве,в средата на юли ми е термина.Живея в Кючук Париж,не съм се насочила към педиатър,ако може някой да помогне.Първият път родих в хирургиите, сега съм се спряла на Аг "Селена".

# 133
  • Пловдив
Здравейте мами!И аз се включвам в темата при вас!
Втора бременност, момченце, живот и здраве,в средата на юли ми е термина.Живея в Кючук Париж,не съм се насочила към педиатър,ако може някой да помогне.Първият път родих в хирургиите, сега съм се спряла на Аг "Селена".
Къде точно си в Кичука?  И аз съм от там,до общината съм близо.Доволна ли си от хирургиите, че аз за там съм решила?

# 134
Ехааа, как се е раздвижила темата! Поздрави на всички!

Heliophenica, честито бебче!  bouquet bouquet bouquet

Здравей,Hrista.Да и ние казахме на малката ,ама при нас отзивите са двустранни ,т.е. ту се радваме ,ту започваме да ревнуваме ,надявам се че като се роди бебето неща ще поолегнат малко . Praynig Grinning

Даа, и при нас е така. Избързах да се хваля, че бъдещата кака се радва. Оказа се, че ревнува, и то много. Направо е под стрес. " Ами, ако е по-послушно от мен, ще го обичате повече."

Що се отнася до избора на болница, трябва да ви кажа, че някои постове тук ме разколебаха.  Твърдо бях решила да раждам, живот и здраве, в Окръжна както и предния път. Имах отлични впечатления, а и наскоро преди месец-два моя позната роди там и  заяви, че пак та би раждала в същата болница, но ако наистина са останали само неопитни лекари... Все пак, ще проверя тази информация по-подробно.

Deer, предлагам на теб, като създателка на темата, ако имаш възможност да направиш един списък на всички по райони. Аз живея в Кючука ( точно до парк "Бели брези" ).  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт