ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 63 тема

• 60 249
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честит рожден ден на мече Тери newsm44 newsm44

# 616
Честит рожден ден на Тери! Да е все такъв разкош, да живее в здраве и радост, всички планове да се осъществят! newsm59  Hug
*
Фея, липсваше. Отбивай се по-често. Дългото ти благодари! Simple Smile
Маце, той чува прекрасно, но не слуша толкова добре.  Whistling

# 617
Ето го моят питбул Айра http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1457631656l.jpg . Колко е питбул ще разберем като порасне Simple Smile
Олелейййй голямо сладурче. Само за мачкане Hug
голямо сълнчице

# 618
# 619
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1457694288p.JPG
Момочета това се Чарли и Цезар а погоре е lady

# 620
  • Дубай
ljubica1 Страхотни сладури да са ти живи и здрави

# 621
Пролетно от нас:

# 622
  • Canada
clouy, страхотни снимки, благодаря, че сподели  Hug Прииска ми се и на мен да се потъркалям в трева, но тук сме още на сняг и кал  Tired

Много сладки муцунки видях и нагоре  Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Клоу, твоите сладури позират много хубаво, направо са за реклама...Моят горкичкият хич не е фотогеничен, излиза с една дълга мучуна като на мравояд  Crazy

# 624
Клоу идвам да ги крада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Слабост ми е тази порода е наречерте ме луда,но за завършването ще си подаря едно хъски.4 кучета ще гледам.Мечтата ми беше да си взема хъски,но спасих две душички и аз исках бебе кученце и не съжалявам,но хъските си ми е слабост.Нямам място за един мечок като Маша,но за хъски имам. Peace
Честит рожден ден на кученцето  Hug Heart Eyes

# 625
Наистина са много фотогенични и доста послушни. Hug Майта кучара не можеш да я накараш да седи на едно място. Все ходи души, рови.. абе намира си работа.

# 626
  • Дубай
Клоу много красиви кучета,Сигурно и веселбата във вас е голема.Това е моята Лизи

# 627
Ivvito Лизи е прекрасна на колку е?колку тежи

# 628
мила това се прекрасни кучета

# 629
  • Дубай
На 1 година и половина е,тежи точно 1,950

Общи условия

Активация на акаунт