Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 465
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Не мога да разбера защо нон-стоп се пита и изникват нови и нови питанки за нови сайтове, след като има 3-5 проверени и сигурни места и общо взето има всичко. Цените са близки - 3 до 5лв разлика, понякога еднакви. Рядко човек да търси нещо нишово или спряно от производство, за да опира до тези сайтове, но дори да е така, надали ще се купува на сляпо от нета. А търговци иначе колкот щеш.

# 646
  • sofiq
Не мога да разбера защо нон-стоп се пита и изникват нови и нови питаниа за нови сайтове, след като има 3-5 проверени и сигурни места и общо взето има всичко. Цените са близки - 3 до 5лв разлика, понякога еднакви. Рядко човек да търси нещо нишово или спряно от производство, за да опира до тези сайтове, но дори да е така, надали ще се купува на сляпо от нета. А търговци иначе колкот щеш.

Защато темата е за това...сайтове от които пазаруваме и споделяме впечатления Peace

# 647
Следя темата от много години, но наскоро реших да се регистрирам за споделяне на опит и впечатления и общо взето сайтовете се свеждат до 5,6. Мисля си, че правилно съм разбрал, че темата е за оригинални парфюми. Това разбирам под "проверени" сайтове. Така че да се пита дали тестер бг със скъпите тестери, може би дубайски и доближаващи се до оригинала или сайтовете с прИмоциите по 30лв всички и по 100мл, не отговаря на темата. За мен поне. Разбира се има хора нямат опит и не са запознати. Но да си мислиш, че Шанел струва 29.99 е...

# 648
  • Sofia
Не мога да разбера защо нон-стоп се пита и изникват нови и нови питанки за нови сайтове, след като има 3-5 проверени и сигурни места и общо взето има всичко. Цените са близки - 3 до 5лв разлика, понякога еднакви. Рядко човек да търси нещо нишово или спряно от производство, за да опира до тези сайтове, но дори да е така, надали ще се купува на сляпо от нета. А търговци иначе колкот щеш.

Всъщност, няма такова понятие като "проверени и сигурни сайтове". Всички, абсолютно всички, са били компрометирани на някакъв етап, особено ако следиш от години темата, както правя аз. Peace

# 649
И аз съм абонирана за тази тема от известно време.
Но преди всичко трябва да отбележа, че за да поръчаш от супер неизвестен и случаен сайт в интернет, примерно "Шанел", за 30, 40 и даже 50 лв., е жив авантюризъм. Несериозно е.
После, гледайте добре сайтовете – дизайн на самия сайт, повечето крещят, че са измекярски. Няма как сайтът ти е за 50 лв. или без пари, а ти да предлагаш луксозна маркова парфюмерия.
Друго – търсете на сайта реални контакти на фирмата, информация за дистрибутор и реални отзиви от клиенти.
Иначе няма как да ви спаси никой от измама, ако сами не умеете да избягвате лъжците.Simple Smile   

# 650
  • Казанлък
Щом съм решила да питам за конкретен сайт дали е добре, значи има защо и ме интересува. Темата е за да се пита! Ако на някой не му харесва това, да не чете.

# 651
  • sofiq
Следя темата от много години...

През годините се появяват нови сайтове,голямата част са пълни с ментета,но сред тях има и коректни които са попаднали на първа страница в тази тема.Точно тук според мен е мястото да се пита и споделя опит за нови ,особено от хора които не са толкова наясно с цени ...точно те ще бъдат прецакани поръчвайки от некоректен сайт.

Не мога да разбера защо в доста теми пишат шепа тесни специалисти по въпроса и като се появи някой с въпрос по конкретната тема защото не е наясно и иска да попита тези които очевидно са, или ще бъде игнориран или порицан как не е наясно,колко е несериозно да не знае цената на парфюм Шанел например.

Толкова е  лесно просто да се отговори и помогне на човека който пита  Peace

В тази връзка благодаря на малкото които са отговаряли на моите въпроси Hug

# 652
  • Бургас
Абсолютно подкрепям последния пост това,че някои от нас се интересуват от парфюми и цените им далеч не означава,че всички го правят и са наясно.Точно за това е и тази тема,да се пита. Peace

# 653
Абсолютно подкрепям последния пост това,че някои от нас се интересуват от парфюми и цените им далеч не означава,че всички го правят и са наясно.Точно за това е и тази тема,да се пита. Peace
+1
Хайде да спрем да се правим вече на важни и на много знаещи. Темите са за това да се пита и пита и пита. Не всеки може да си позволи времето да се върне 10 теми назад и да изчете целия материал. Нека запазим добрия тон и възпитание.  Peace

# 654
Аз искам да запитам дали все още може да се намери парфюм VERY на Валентино. От 98 година е, но до преди 4-5 години все още го намирах. Просто този аромат на този етап не мога да го заменя с нищо друго.

# 655
Аз искам да запитам дали все още може да се намери парфюм VERY на Валентино. От 98 година е, но до преди 4-5 години все още го намирах. Просто този аромат на този етап не мога да го заменя с нищо друго.

Ако не го виждаш сред изпитаните сайтове, провери в амазон и ибей, ако ти се рискува и чака.

# 656
Здравейте,
знаете ли дали някой от посочените на първа страница сайтове, освен Enzo ще се включи с промоции за Черния петък?  И ако имате опит от минали години в Ензо всички парфюми ли са с намалени цени или само определени  Embarassed

# 657
  • Чукарландия
Доколкото помня, в Ензо миналата година нямаше черен петък. Peace

# 658
Ох, изкушавам се да си поръчам Си на Армани от тук : http://www.parfimo.bg/giorgio-armani-si
Дали ще е оригинален  newsm78

Тук е горе-долу на същата цена: http://1001-bg.com/bg/product-view/8672.html

# 659
  • Бургас
Според мен няма да имаш проблем с Парфимо,а и винаги можеш да го върнеш ако има нещо.Но това си е мое мнение знаеш,че и малко си е до късмет. Peace За втория сайт не мога да дам мнение,не съм поръчвала никога от него.

Общи условия

Активация на акаунт