Дреби днес е мнооооого крив, реве без причина, не разбирам защо? Грах не знам дали ще му давам повече.
Ние не сме яли грах, но цял ден не е спирала да мърка. Никога не е била така кисела

Всъщност май имаха и сайт.
От тогава - храна от там - твърдо не! Но е хипермаркетът в най-голяма близост до вкъщи и когато сме без колата, е най-удобен. Въпреки това го посещаваме само ако в кварталния Рекорд няма каквото ми трябва - в конкретния случай мокри кърпички Памперс 
Другата седмица го дават 16 градуса. А много съм се настроила - с тези бременности и раждания от 2 години не съм карала (всъщност "караме" е много силно казано за нас, ние сме си аматьори).
Поне след баня спря да крещи. Сега обаче крещи, докато спи и като писсне ... но със затворени очи. Не успява и вечер да спи ... това е от скоро. Не че е спяла някога през нощта особено, но сега е непоносимо. Само цица и количката могат да я укпокоят. Но през 2 часа няма как да й давам да яде ... и без това много бързо качва. Незнам какво да я правя. Дали ортопедичните гащи й създават лек дискомфорт, или защото си стоим само в къщи вече втора седмица, или зъби ...
Дано не просължи дълго, че не знам колко ще мога да издържа.

Препоръчани теми