и аз съм на диета 
) кантар, после го оставям и се качвам веднага без него. Разликата му я приписвам за актуално тегло. Вечер преди къпане обикновено, преди хранене. Та горе-долу, имам представа за теглото му. Но щом си хапва сравнително нормално количество и не дава признаци да е гладен, то не вярвам да има място за притеснения.
Защото моето не е качвало по-малко от кг на месец откакто се е родил, а на дължина също върви доста напред. Не съм притеснена, защото знам, че при пролазване и прохождане ще се нормализират нещата, а и по ген няма на кого да се метне дебел, но все пак информативно.
), пухкавел, мамин дебелак, мекица, бухта и пр.
Че и моето е кюфте
) кантар, после го оставям и се качвам веднага без него. Разликата му я приписвам за актуално тегло. Вечер преди къпане обикновено, преди хранене. Та горе-долу, имам представа за теглото му. Но щом си хапва сравнително нормално количество и не дава признаци да е гладен, то не вярвам да има място за притеснения.

)
постоянно й измислям разни песнички с прозвището
"Аз съм малкия Пискунин казвам се Наталия и обичам да пискуня по всяко време на деня"
и разни такива и като дойде свекървата и почва да й пее разни детски песни и като й се изчерпа репертоара и почва да ме пита мене за песни , а на мен само такива простотии са ми в главата

И аз бих го наричала с цялото му име, евентуалното галено, което обаче бих използвала, е Коко. Ники никак не ми харесва, макар че баща ми е Николай и на него така му казват близките. Най-много в Никола ми харесва, че обръщението не променя името - аз такива харесвам, като за женските важи същото. Кирил не е такова, но при избора му играеха роля и други фактори. Препоръчани теми