Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 3 част

• 45 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Балчик
Гледай за бели следи от изтичане на хладилния агент по външната страна на купата за сладолед.

# 631
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Приставката за сладолед и сорбет вече е вкъщи, изглежда напълно безпроблемова и суха, специално я купих от сигурен магазин. Излезе 54 евро. Вече я измих и ще я замразявам. Е, надявам се, че съм я измила правилно и не е влязла вода при агента, но не ми се четяха инструкциите. Радвам се на втората купа и резервната шпатула. Купата наистина си е нужна.
Сега да попитам, изпробвали ли сте рецептите от упътването, струват ли си или въобще да не губя време с тях?

За тези, които не членуват във Фейсбук групата, добавям снимките от сравнителния ми експеримент - мелене на нахут за хуммус във фууд процесора и каната-блендер. В каната става по-гладко.  Peace

Извинявам се, но в СНИМКА.БГ не ми се получава да обръщам снимките.
 Embarassed

От фууд-процесора:

От каната-блендер:

# 632
  • В една слънчева къща...
И аз искам купата за сладолед. Ферда, твоята от къде е?

# 633
Моята е оттук (Чехия), поръчах я и за часове ми изпратиха смс и мейл, че е подготвена да си я взема (исках лично да отида, за да не я ударят някъде при транспорта). Гледам, че от вчера малко са повишили цената, но при първа покупка дават код за намаление:

http://www.kasa.cz/prisl-k-robotu-kenwood-at957a01-zmrzlinovac/

Ето тук има и други чешки онлайн магазини и цени за сравнение:

http://vyrobnik-zmrzliny.heureka.cz/kenwood-at957a01/

Ако искате да попитам, дали изпращат и в чужбина? Със Словакия търгуват, но не знам как е с другите страни.

# 634
Жълтъци с коя бъркалка най-добре се бъркат? С тази за белтъци или с К-бъркалката?

# 635
  • Балчик
И с двете. Peace

# 636
Здравейте, момичета честити придобивки.

Може ли да ми кажете, колко ви излезна уреда с доставката.

# 637
Благодарим!

Тези машини официално не се продават в България, затова си ги купувахме онлайн. Тъй като уредите излизат над 100 евро, доставката от Амазон е безплатна. Иначе цената е различна, според модела и промоцията. Ние тук дебнахме разни промоции и цената грубо излезе от около 300 евро до 600 евро за модел с включени приставки). Промоционално през февруари се продаваше и кукинг машината (бърка и готви на принципа на индукцията) за 850 евро. Ако разгледаш тази и предишните теми ще видиш точно как се развиваха нашите покупки.

# 638
  • София
Ферда, малка поправка - Амазон нямат безплатна доставка до БГ, ако щеш и за 1000Е да пазаруваш Simple Smile
Тази опция я имат само buyvip-овете, които са малко по-различни от Амазон.
Още не съм пробвала приставката за мачкане на плодове, кивито в магазина е отвратително зелено, а не се сещам с какво друго да я пробвам. С нар дали ще стане, и ако да - трябва ли да нароня плодчетата или само го беля и пускам заедно с белите парчета?

# 639
Добре, че казваш, аз все за един общ магазин ги приемам, пардон.  Peace

За нара - да отговарят опитните.  Simple Smile

# 640
  • София
Седнах да пиша инструкциите за пазаруване от амазоните Wink дано се справя Mr. Green

# 641
Добричкото ни котенце!   Hug bouquet

# 642
  • София
Приставката за сладолед в момента е на 39.99П от английския амазон. Нова, не от склада.  Peace

# 643
Благодаря за отговорите.
В средата на ноември поръчахме във  френския Амазон Кеnwood КМС 053 - мегапакет от немски доставчик но се оказа, че има грешка в обявата и този доставчик предлага само аксесоарите без машината. До нова година водихме кореспонденция в кой е грешката и изпуснахме намаленията от черните петъци. Нямаме възможност ежедневно да следим промоциите и сме изпуснали намаленията за вашите покупки. Бихме искали да си поръчаме КМС 053 мегапакет на цена около 500 евро или по -ниска. Как бихме могли да следим намаленията или някой като види обява ако може да помага. Знаем, че са страхотни машините.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 00:04 от Milena.76

# 644
  • София
Трябва ежедневно следене, гледайте и в Buyvip сайтовете. От време на време пускат много добри промоции.
Завърших инструкциите, сега трябва да видя къде и как да ги кача, дано са полезни...

Общи условия

Активация на акаунт