Предложете балсам за устни :)

• 1 898
  • 12
  •   1
Отговори
Можете ли да ми предложите някакъв натурален балсам за устни?

# 1
Щом искате да е натурален с две ръце препоръчвам този -

# 2
Щом искате да е натурален с две ръце препоръчвам този -

Благодаря!Ще го потърся.  smile3503

# 3
На Веледа балсамчето е страхотно.Незнам за натурално,не припадам по такива неща.

# 4
и аз имам на Веледа,добър е и е натурален-само с масла

# 5
# 6
  • Под Слънцето
моят избор и препоръка - Хималая

http://www.himalaya.bg/search.html?phrase=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1% … C&x=0&y=0

# 7
  • София
От години ползвам на Eucerin. Не е с натурални съставки, но няма мирис, с UV фактор е (спасява ми устните като ходя на планина) и след употреба устните ми не изсъхват както от повечето балсами.
От горните бих пробвала също някои.

# 8
Alverde с невен. Ефективен е и не е скъп.

# 9
Аз също съм за Хималая-ползвам от години само него ! Лятото с пшеничен зародиш,зимата с какаово масло!

# 10
Държа да изкажа мнение, защото от години ползвам само балсама за устни под формата на стик на Eucerin. Тук имаше хубави мнения за La roche posay cicaplast. Никак не ми хареса. Все едно ползвах Nivea. Маже се трудно от тази туба. Трябва огледало. Стои водно и лигаво върху устните и след като го избърша кожата отдолу е суха... Докато с Eucerin няма такъв проблем. Той стои матов. Попива. Дори след като го избърша устните са хидратирани и няма напукани участъци за дълго време. Лекува ги.
Пробвала съм абсолютно всичко на пазара без жълтото бурканче на Nuxe. Но и не бих мазала с пръст от буркан и не вярвам да надмине любимият ми Eucerin. Винаги купувам по 3 за у дома, чантата и работа. Дано не го спрат или развалят... а и е евтин около 6лв. Пускат и за 8лв два броя често...

# 11
Харесвам тези на Хималая, скоро попаднах на Yoghurt of Bulgaria и съм изключително впечатлена: омекотява, попива, не мазнее и не изсушава.
Скрит текст:

# 12
И yoghurt съм ползвала. Стои ми като евтино парафинено изделие. Захл хора като мен сцелещесе усти просто не помагат.

Общи условия

Активация на акаунт