Отговори
# 570
Роминче  Heart Eyes
Скрит текст:
много, много съжалявам  spoko hug
Бу  Hug не знам защо, но си мисля, че и нашите ще устоят на всичко. Пък нищо чудно, вече да станат любимата двойка на журналята  Joy Joy Joy

# 571
  • София
Роминче  Heart Eyes
Скрит текст:
много, много съжалявам  spoko hug
Бу  Hug не знам защо, но си мисля, че и нашите ще устоят на всичко. Пък нищо чудно, вече да станат любимата двойка на журналята  Joy Joy Joy
Куинче  Heart Eyes това е то рецептата, първо стоварваш куп лайна върху главите на хората и после като видиш, че нещата са се променили почваш да ги обожествяваш.

# 572
  • Плевен / София
Роминче,
Скрит текст:
съжалявам много... Sad знам как се чувстваш, защото минах през два спонтанни аборта....но живота продължава....

момичета предлагам ви нещо хубаво/за Ками може и да не е .../

# 573
Естествено, че Башак не изкарва толкова много пари, колкото Киво  Peace
но в тяхнаха връзка ми се струва, че материалното е на заден план  Simple Smile
и двамата няма да умрат от глад или да си развалят начина на живот, ако не са заедно Peace

много зле изглежда, горкичкия ни той Mr. Green

лека вечер Hug

# 574
Малко по- малко започват да споделят гостите  hahaha

Много се радвам, че и Ръза е бил там, явно си останаха близки приятели  Heart Eyes
Лека и от мен! Hug

# 575
Добрутроо Hug

айде на кафе с младоженеца Party

Фенче Heart Eyes, страхотна снимка Grinning
 колко много се радват верните му приятели за него, за тях  Peace
за 2 дена-имаме 4000 посещения!! Crazy

# 576
Видях, че Улуч Байрактар също е бил сред гостите.

Зейнеб Бешерлер и съпругът й също.

Един от гостите, но не му знам името, беше написал в инстраграм "Две хубави сърца се сляха в едно."

Повечето са пуснали в профилите си снимките на Къванч и Башак, които излязоха.

Доста познати имена, актьори и режисьори, са лайкнали снимката, която пусна Еджето.

Йелиз Окур, съпругата на известния баскетболист Мехмед Окур, които живеят в САЩ, също.

# 577
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes благодаря за прекрасното кафе!  Hug
Варна  Hug благодаря за инфото! Аз не зная кой е Улуч Байрактар,този с очилата ли е, само знам, че е режисьор на Езел, а сериала много ми хареса.
Айре  Heart Eyes аз ти казах, че много хора харесват Киво, нищо, че не пишат в темите му. Знаеш ли колко мило ми стана, като прочетох по другите теми какви хубави неща са писали момичетата .... е, в две прочетох и грозни думи, а в божествената дори не са споменали сватбата, но повечето хора във форума се радват и му пожелават щастие, нищо, че не са му фенове  Laughing
Все още ергенче  Laughing

Надявам се и други гости да поместят някоя и друга снимка  Praynig

# 578

Варна  Hug благодаря за инфото! Аз не зная кой е Улуч Байрактар,този с очилата ли е, само знам, че е режисьор на Езел, а сериала много ми хареса.

Не, аз го видях на една друга снимка, но не е сложена тук. Сигурно по-късно хората, които следят профилите на гостите на сватбата ще я сложат. Мис 60, може би.

Снимката беше лайкната от човек, когото аз следя и така я видях, но не съм я запазила.

Ето това е човекът, написал "Две хубави сърца се сляха в едно"

Хакан Озтюрк с Танем Съвар.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 10:10 от varna_2

# 579
  • София
Ех, че е чисто тука! Разчистили са отровните коментари които бях написала за тетката! Благодаря ви милинки, че сте толкова осторожни. Тази, трябва да ви е много благодарна за възхитата и преклонението пред особата и! Joy Joy Joy

но за съжаление има лоши хора, отровни, които с лошата си енергия се надявам да не помрачат щастието им, по някакъв косвен начин Praynig

Айре Hug  не се коси милинка! Споко! Вещиците не ги лови нищо- нито уроки, нито лоши очи. hahaha hahaha hahaha

# 580
Варна, мерси за инфото Hug
Зейнеп Б. е приятелка на Башак, А Улуч Байрактар е приятел на Киво, с него са работили и в Двама завинаги, освен в Езел Peace
Другите имена Миси Heart Eyes ги знае по-добре!
Фенче Heart Eyes, нали нямаш впредвид тоя възрастния с очилата? Simple Smile

ето този с рибата е Улуч, снимката е от юли месец миналата година май от Гърция  Peace

и аз много се радвам на хубавите и положителни коментари за сватбата, а те преобладават, не може на бялото да кажеш черно Peace

Скрит текст:
при колежките се появи мнение, че Башак приличала на Баба Яга ooooh! ooooh! ooooh!
искам да попитам въпросната дама, ако случайно мине от тук, да не би да е по-хубава от Башак? hahahaискрено се съмнявам Peace

къде търсиш сватбата на този простосмъртен Киво, в божествената тема!! hahaha hahaha hahaha

Ками Hug , надявам са да не ги лови Naughty Laughing
а аз имам подозрения за хора от друга тема , които са ви докладвали постовете с БУ Peace

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 10:24 от Airra

# 581

Ето я снимката с Улуч. На първия ред с черните очила.

# 582
Варна  Hug благодаря! Айре  Heart Eyes срам  Embarassed бях забравила тази снимка с рибата  Laughing Много го състарих горкия Улуч  ooooh!Пък той даже е симпатяга!
Всички тези, които критикуват Башак сигурно са видни хубавици  hahaha А и нали разбра, че нашето бяло, не е тяхното бяло  hahaha  Добре бе, никой не ги кара да я харесват, ама поне да не я обиждат  Crossing Arms Нали Киво си я харесва, това е важното. А дали има вкус или не, това си е негова работа. Не знам дали е вещица, но е факт, че грабна най-желания ерген в Турция  smile3534 smile3533 И нищо не може да помрачи щастието им, освен тях, не дай боже!На зли очи и езици вече са свикнали  hahaha

От нашата Терзи  Heart Eyes
http://www.ahaber.com.tr/magazin/2016/02/21/kivanc-tatlitugun-an … -cok-sert-konustu

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 10:51 от queen_fenka

# 583
Фену Heart Eyes, мнооо готино си го написала  Mr. Green Wink
оттатък има още снимки от Терзи и Миси, ако искаш ги качи Wink

а тук доста голяма статийка за мама Нуртен, за публикациите й във ФБ Confused
в общи линии се разбира, че не одобрява сватбата, но това ние си го знаем Wink

http://www.ahaber.com.tr/magazin/2016/02/21/kivanc-tatlitugun-an … -cok-sert-konustu

# 584

а тук доста голяма статийка за мама Нуртен, за публикациите й във ФБ Confused
в общи линии се разбира, че не одобрява сватбата, но това ние си го знаем Wink

Joy

Това кактусово канапе е върхът.

То излиза, че от любовта на Къванч направо сериал може да се направи. С най-популярния сюжет- двама влюбени се борят срещу пречките, които поставят пред тях родителите им.  Joy

Да превеждам ли статията?

Общи условия

Активация на акаунт