Отговори
# 675

Варне тъй като съм пробвала да споря и да говоря с подобни индивид, такива във форумите казват: Ми тя не ме чува, не разбира не знае, че я плювам, та може да си я плювам на воля.... Що за мислене  и поведение.

Няма такова нещо. Убедена съм, че такива хора са същите и в живота. Може би нямат смелост да ги изричат обидите в лицето, но подмолно и зад гърба на колеги, "приятели", съседи са си същите.

# 676
  • София

Варне тъй като съм пробвала да споря и да говоря с подобни индивид, такива във форумите казват: Ми тя не ме чува, не разбира не знае, че я плювам, та може да си я плювам на воля.... Що за мислене  и поведение.

Няма такова нещо. Убедена съм, че такива хора са същите и в живота. Може би нямат смелост да ги изричат обидите в лицето, но подмолно и зад гърба на колеги, "приятели", съседи са си същите.
О така е, в лицето на човека обаче не биха  го казали

# 677
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нехир Ердоан игра в "Сон". Има интересно лице, в тялото е леко анорексична. Като актриса не ме впечатли, но има и по-зле от нея.

# 678
Варне  Hug и аз бих искала да знам, какво ли си казват като се погледнат в огледалото  newsm78 Сигурно, че са перфектни  hahaha И аз мисля, че който плюе по напълно непознат, със сигурност с удоволствие плюе зад гърба на колеги, съседи , "приятели "  ... но в гръб, задължително  ooooh!
Веднага спретнаха клип със стиховете на Музафер Услу  Peace

може и да се сбъдне моето желание Киво да играе с напълно непозната актриса  Praynig
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/blog-post_287.html#more
Светле  Hug wavey

# 679
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенчеее, ама еднакво мислите с твоя любимец Joy Joy

# 680
  • София
Куинче - досега не съм срещала подобна информация при сигурни източници, клюкаря говореше онзи ден, че партньорката на Киво може да е по-млада доста от него и да ни изненада доста, но много позната,  а след това си изтри поста. Да видим според мен, ще е ясно след около месец два, кой друг ще е в каста.

# 681
  • София
 Hug Hug Hug

Куинче - Няма никакви твърди факти за това коя ще му партнира, говорят много за Ханде Доандемир  Heart Eyes говорят и за Елчин, за която се носят слухове, че отново се връща към Ай Япъм след края на Ашка.Напоследък усилено говорят, че  Дамла Сьонмез ще е негова партньорка:
Скрит текст:

На която и да се спрат ще съм доволна, харесвам ги и трите, с Аслъ Енвер също може би ще си паснат. Надявам се до лятото да знаем, коя ще е късметлийката, а може и някоя друга кандидатка да се появи.
Ауу, Бу, каква хубава Дамла.  Heart Eyes  Hug  Следя я отблизо, но ето, че не всичко с нея съм "хванала".

Дамла е и театрална актриса. Почти няма сезон, в който да не е на театрална сцена. Не знам физически как ще стой до Къванч, според мен ще си паснат  Wink, макар да е малко нисичка, но аз лично на този етап я предпочитам пред Ханде, която между другото също харесвам.  Peace

# 682
   Фен, това което си постнала, че Къванч е поставил условие да играе с непозната актриса много ми хареса. Мислела съм си го. Много добра стратегия е това. Както стана със Север - Юг. И не е, за да блесне той. Съвсем друг е замисълът. Нима Ойкю не блесна на ниво с играта си? Но нито тя го засенчи, нито той нея. За мен си бяха равностойни, ако не от самото начало, то почти от началото!

Айре, благодаря за снимките за Бурра. Но можеше да ги постнеш и не в скрит текст. Темата е за всички тях. Нямаше да засенчат сватбените снимки.

Задавам риторичен въпрос към едно лице: Нима на снимката, която е снимана в огряната от слънцето градина, а и стълбище се вижда ботокса!?!? Жалко за манталитета на някои хора. И за характера им. Влизат във форума, явно, за да си почешат зломислието си и комплексите си.

А от прочетеното до тук за Башак отново се убеждавам, че тя е жена с класа.

И накрая - много ми хареса интервюто на Кенан. Умен и интелигентен  мъж. Подкрепящ съпругата си.  Наподобяват ми друга една двойка - Бергюзар и Халит. И за тях толкова грозота се изляла на времето. Пожелавам на нашата двойка да мине през тази чернилка и да излязат по-бели и по-светли от всякога. От тях зависи.

Лека нощ!

# 683
Фенчеее, ама еднакво мислите с твоя любимец Joy Joy

Нали, Светле  Joy Joy Joy Joy
Бу, той да снима вече, пък с коя ще да е  hahaha
Интересно ... писаха, че Башак не била с воал заради това, че и е втори брак, а защо Бурджу е с воал ? И тя беше омъжена за Буура Гюлсой  newsm78
Скрит текст:

Нашите младоженци са по-красиви  Laughing еле пък младоженеца  Joy Joy Joy Joy
Орси, страхотен пост!  thumbsup Лека, мила! Hug

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 22:31 от queen_fenka

# 684
  • София
Hug Hug Hug

Куинче - Няма никакви твърди факти за това коя ще му партнира, говорят много за Ханде Доандемир  Heart Eyes говорят и за Елчин, за която се носят слухове, че отново се връща към Ай Япъм след края на Ашка.Напоследък усилено говорят, че  Дамла Сьонмез ще е негова партньорка:
Скрит текст:

На която и да се спрат ще съм доволна, харесвам ги и трите, с Аслъ Енвер също може би ще си паснат. Надявам се до лятото да знаем, коя ще е късметлийката, а може и някоя друга кандидатка да се появи.
Ауу, Бу, каква хубава Дамла.  Heart Eyes  Hug  Следя я отблизо, но ето, че не всичко с нея съм "хванала".

Дамла е и театрална актриса. Почти няма сезон, в който да не е на театрална сцена. Не знам физически как ще стой до Къванч, според мен ще си паснат  Wink, макар да е малко нисичка, но аз лично на този етап я предпочитам пред Ханде, която между другото също харесвам.  Peace

Зари  Hug тази сесия на Дамла е  от миналото лято, снимал я е Озан Акгюн. Колкото до партньорката, наистина не знам коя искам да е. Но обикновено ти познаваш като кажеш, че си мислиш, че еди коя си може да е и обикновено е тя, та да видим. Надявам се само да е достойна партньорката за Киво и таланта му. 

# 685
Орси Hug, постнах ги в скрит текст, защото бяха много Naughty
по принцип има ограничения за броя на снимките в един пост Peace

Фенче Heart Eyes,и тук пише, че Киво търси неизвестна актриса Party
https://gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitugdan-elcin-sanguya-veto?p=4

да, този клип не сме го гледали Peace

Лека и от мен Hug

# 686
Айре  Heart Eyes а дано! Ама да е такова откритие като Ойкю  Peace Лека и на теб, мило! smile3524
Варне  Hug тези те четат, да знаеш  hahaha
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/blog-post_204.html#more

# 687
  • София
Скрит текст:
Hug Hug Hug

Куинче - Няма никакви твърди факти за това коя ще му партнира, говорят много за Ханде Доандемир  Heart Eyes говорят и за Елчин, за която се носят слухове, че отново се връща към Ай Япъм след края на Ашка.Напоследък усилено говорят, че  Дамла Сьонмез ще е негова партньорка:
Скрит текст:

Ауу, Бу, каква хубава Дамла.  Heart Eyes  Hug  Следя я отблизо, но ето, че не всичко с нея съм "хванала".

Дамла е и театрална актриса. Почти няма сезон, в който да не е на театрална сцена. Не знам физически как ще стой до Къванч, според мен ще си паснат  Wink, макар да е малко нисичка, но аз лично на този етап я предпочитам пред Ханде, която между другото също харесвам.  Peace
Зари  Hug тази сесия на Дамла е  от миналото лято, снимал я е Озан Акгюн. Колкото до партньорката, наистина не знам коя искам да е. Но обикновено ти познаваш като кажеш, че си мислиш, че еди коя си може да е и обикновено е тя, та да видим. Надявам се само да е достойна партньорката за Киво и таланта му. 
Значи Дамла.  Party
Шегата настрана, но наистина от много отдавна искам да си партнират Къванч и Дамла.
Но която и да изберат, важното е да се получи хубав и стойностен проект.  Peace

# 688
Айре  Heart Eyes а дано! Ама да е такова откритие като Ойкю  Peace Лека и на теб, мило! smile3524
Варне  Hug тези те четат, да знаеш  hahaha
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/blog-post_204.html#more
абе тия само преписват от нас #2gunfire
не случайно в Сериали.бг има 3-пъти повече публикации и почти на всичките им личи, че са копнали инфото от тук!! Tired
Дамла спечели и тя международна награда, аз много я харесвам!

пак лека Wink

# 689
 Heart EyesЗдравейте,

Чета няколко теми в mama-bg, където позитивното преобладава. Вашата е една от тях. Не съм писала, но сега не издържах като виждам какво се сипе навред.
И най - вече, че това което се случва на Башак е част от историята на моя живот. По-голяма от съпруга ми точно с толкова години колкото е тя, нежелана, същите зодии, оплювана и каквото още се сетите. Зад гърба ми са 30 години от успешен по-успешен брак, две прекрасни деца, напук на всички.

Не познавам Башак и Къванч като личности, желая щастието, което е изписано на лицата им в сватбения ден да продължи до последния им дъх. Това е техния избор и сме длъжни да го приемем, ако сме истински фенове на артиста К.Т. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт