Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 39 777
  • 651
  •   1
Отговори
# 540
А вие,които пишете тук какво демонстрирате?

# 541
  • София
Че можем да пишем. А, и че имаме компютри!
Аз малко по-късно ще си демонстрирам стария киндъл в тролей, най-вероятно.

# 542
  • Ямбол
Аз демонстрирам мнението си по темата. А ти какво демонстрираш с ника си?

# 543

Свободно време.  Flutter
Ох, извинявам се, някои пишат в работно.

# 544
  • Ямбол
Толкова много свободно време за форума, дори и в работно време, а иначе нямало кога да си пият кафето. Странен парадокс.

# 545
Мисля, че е въпрос на време дамите да започнат да се и гримират в метрото , подобно на германките във влакчетата на път за работа   Laughing Като започнат да вадят от чантите си кремове и фон дю тени и да се цапотят , а до тях стоят велосипедите им с кални гуми  Sick
Винаги съм отделяла време сутрин и да си изпия кафето вкъщи , на спокойствие, и да се гримирам.

Дотук четох темата  (много забавна между другото). От 5 години пътувам по белгийските влакове ежедневно. Досега съм била свидетел на гримиране; лакиране (на нокти); рязане на нокти (!!!); белене и рязане на малки парчета на всякакви плодове (включително и киви...); смесване на плодове, кисело мляко и мюсли; преобуване и преобличане и т.н. Така че следващия път като ви подразни някой с раница с лаптоп ( hahaha) и кафе, помислете си, че можеше да извади нокторезачка и да "ощрака" маникюра на 2 см от вас  Joy

Едит: пардон, забравих да кажа какво демонстрират - демонстрират непукизъм. Такъв, какъвто малко българи сме способни да развием.
А яденето по време на лекции/ Германия Grinning отварянето на пакети и сандвичи и общото отношение на неприкосновеност..."щом е гладен, трябва да яде!"

# 546
Толкова много свободно време за форума, дори и в работно време, а иначе нямало кога да си пият кафето. Странен парадокс.
Има много странни парадокси, погледнати от нашата камбанария, обаче да се коментират и заклеймяват всъщност губи времето (и неусетно разваля настроението) само на този, който ги коментира и заклеймява. За щастие, защото ако се огледаме, все някой за нещо е недоволен и си има планове и очаквания за другите хора - кой какво пие, кога , къде и защо и какво говори това за него във всяко едно отношение.

# 547
А вода може ли на изпит? Аз 3 часа под напрежение без глътка течност не се виждам, все тая каква. Ако може то защо вода да може, а кола не ?
Иначе като дете помня, че по дълги изпити всички носехме шоколадче... беше традиция  един вид.

Традиция, за да шумулкаш с целофани и станиоли с цел разконцентриране на конкуренцията. hahaha
Иначе е ядене от "нерви".
И има и припаднали тук-там, преди още да са успели да си разопаковат заветния шоколад. От толкова притеснения окапват още по стълбите към стаята.
По темата-вчера една дама заля стоящата пред нея жена с кафе. Половината кафе отиде върху дрехата на жената отпред, половината-остана като петно върху ескалатора-днес още е там.

# 548
Дразнят щото трябва да се пазиш от тях да не те залеят като видиш около теб, а това не е лесна задача в час пик

# 549
В селските номера ли беше или в друга тема, не помня вече, някаква потребителка се жалваше, че някой я бутнал и тя си изтървала таблета(или май телефон беше с размерите на таблет) и настояваше, че този, който я е бутнал, трябва да поеме разходите по счупеното устройство.

Накара ме да се замисля, да внимавам за пиещите кафе. Ще взема да го бутна и после да трябва да му възстановявам кафето.

# 550
Разбирам, но на мен наистина не ми се е случвало да залеят някого в мое присъствие. Разливането не важи само за кафето. И за вода, за сок важи. И за багаж, който се носи необезопасен, в торби или чанти.
Просто всяко едно нещо може да попречи, но ако са взети мерки, напр. шише с капачка, затворена чаша, термос, тук вече не стои въпроса за заливането.

А че хората избират да се дразнят и нервират за неща, които не са тяхна грижа. Като например кой какво демонстрира, защо не му е стигнало времето вкъщи да пие кафе и как по този начин излъчва обида, неуважение и т.н. към останалите пътници.

А да се описва и съди някого по такъв начин и да му се приписват догадки, това не се брои за обида към него и изобщо за проблем.

# 551
Даа, наистина предпочитам до мен в метрото да седне някой с баничка и кафе и да си яде и пие.. Много по-спокойно и приятно би ми било това, отколкото да зная, че някой ме ругае на ум и ме гледа злобно и намръщено заради собствените си предположения по мой адрес.
А относно последните коментари със закани за саморазправа  Tired  Sad ... Поне се вижда докъде може да доведе "безобидното" връзване на кусури по всякакъв повод.

И кое е реалния проблем и кое - измисления.

# 552
  • София
Да те залеят с кафе изобщо не е "безобидно" и "измислен" проблем.

# 553
До саморазправа не бих стигнала, но да те залеят с кафе с риск да те изгорят, цял ден да стоиш с петно на работа и да ти съсипят дрехата хич не звучи като "дреболия". Confused

# 554
А бе, със сигурност ще ти обърка деня(зависи от количеството), но пък и саморазправата няма да го подобри.

Общи условия

Активация на акаунт