Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте някой пробвал ли е от новите продукти на Catrice ?
Загледах 2 продукта за конкуриране - прахообразен и кремообразен ?
Има ли отзиви за тях кой да взема ?

# 391
Здравейте, момичета
Моля за съвет - искам да си взема някакъв хубав фдт, но и идея си нямам към какво да се насоча. На 27г. съм, кожата на лицето ми е клоняща към мазна и проблемна - често ми се случва да ми излязат пъпки, основно по брадичката или челото, а там имам и комедони (в следствие с мазане с кокосово масло).
Грижата, която полагам - вечер мия с гел и гъбичка за лице, подсушавам, мажа с тоник с алое вера а около очите с арганово масло.
Преди излизане мажа със серум за кожа 30+ и лек антиейдж крем. Отгоре слагам равни количества фдт на марката Primark и BB крем със слънцезащитен фактор 15.
Сега искам да си взема нещо качествено, покривно, но да не е много тежко, нещ, което ще скрие проблемната ми кожа, но няма да изглежда като маска. Бюджета ми е до 60-тина лв. Ще съм благодарна за всяко едно мнение  Peace

# 392
Щом кожата ти клони към мазна и лъсваш- задължително база. В момента ДУ е на промоция в Ензо по 60лв и нещо. Иначе пробвай Калърстей на Ревлон, Дермабленд на Виши. Искай да ти отсипят мостри, пробвай и тогава купувай! С базата по същия начин!

# 393
  • варна
Пробвай и Антиблемиш солюшън на Клиник.Под него СВР матиращ крем.Задължително лека матираща пудра върху фдт.А може и Велвет мат на Мейк ъп форевър да пробваш.

# 394
Ще купувам ДУ, обаче не мога да реша кой цвят. Понеже в БЗ имат тестер само 2С3 а той ми идва по-червеникав от необходимото, дали може да ме посъветвате нещо? Кожата ми е доста светла, розовееща (нещо от което искам да бягам), но не искам и да ми жълтее. Колебая се между 2N1 или 2W1. Последно си купих Криолан ОВ2 и това е моят цвят.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 18:39 от alvelina

# 395
  • В един копнеж!
Дами, ползвали ли сте го?! Не контретният цвят, по-скоро, конкретният фдт?
В една от темите четох и за другия вид Афинимат, но бил доста покривен. За него не питам, опасявам се лятото да не изглеждам като клоун в лицето с такива плътни констистенции.

http://remedium.bg/product/17788/meybalin-fon-dyo-ten-affinitone-min-30-sand.html

# 396
При мен Афинимат беше доста воднист пък  Thinking Не матираше изобщо, за няколко часа ми се свличаше от лицето, все едно нищо не съм слагала. Накрая го оставих за зимата, но и за тогава не ставаше. Така ме беше разочаровал, че дълго време след това не купувха Мейбълин.
Афинитон е доста гъст и пигментиран, него го бях купувала като излезе и помня, че страшно ми харесваше - изравнява тена много добре. Иначе откъм матиране нямам спомени как е.

# 397
alvelina, как така имат само един тестер newsm78? Отиди в друг магазин и най-добре си вземи с тебе този, който ти пасва и тествай паралелно.Като си избереш, ги помоли да ти отсипят в кутийка.Аз така направих и изборът беше сполучлив.

# 398
alvelina, как така имат само един тестер newsm78? Отиди в друг магазин и най-добре си вземи с тебе този, който ти пасва и тествай паралелно.Като си избереш, ги помоли да ти отсипят в кутийка.Аз така направих и изборът беше сполучлив.
Хм, склонни ли са да дават така? Мен ще ме е срам да си поиска, консултантките в тези магазини ми се струват доста високомерни. Rolling Eyes
Но това да нося моя със себе си е чудесна идея Hug

# 399
Не се бях сетила да си искам да ми от сипят в кутийка  Party но се съмнявам, че ще го направят. Нали трябва да има и за тях! - като отиват на работа да се гримират на аванта.  #Crazy

# 400
Сигурно не им е приятно, но дават. Даже имат специални кутийки, в които отсипват и после слагат надпис с номера. Щом има кутийки, значи е предвидено да се отсипва.А и те отсипват мъничко - за 2-3 пъти макс., което си е напълно достатъчно да прецениш. Все пак е важен не само цвета, ами и как е като издръжливост, покритие и завършек.

# 401
Здравейте, момичета
Моля за съвет - искам да си взема някакъв хубав фдт, но и идея си нямам към какво да се насоча. На 27г. съм, кожата на лицето ми е клоняща към мазна и проблемна - често ми се случва да ми излязат пъпки, основно по брадичката или челото, а там имам и комедони (в следствие с мазане с кокосово масло).
Грижата, която полагам - вечер мия с гел и гъбичка за лице, подсушавам, мажа с тоник с алое вера а около очите с арганово масло.
Преди излизане мажа със серум за кожа 30+ и лек антиейдж крем. Отгоре слагам равни количества фдт на марката Primark и BB крем със слънцезащитен фактор 15.
Сега искам да си взема нещо качествено, покривно, но да не е много тежко, нещ, което ще скрие проблемната ми кожа, но няма да изглежда като маска. Бюджета ми е до 60-тина лв. Ще съм благодарна за всяко едно мнение  Peace
Може да пробваш с Авен от аптеката. Аз съм изключително доволна от него. Но задължително проба преди да го закупиш! Струва около 36лв зависи от коя аптека.

# 402
До сега само в Бюти зоун в Мол Сердика ми отсипаха в кутийка, която е колкото нокът на палец и когато мацката отвори чекмеджето имаха примерно 100 такива, което значи, че съвсем си си в правото да поискаш. Реално те ти слагат една "помпичка" количество. Аз също се притеснявах по - натам да си искам, но си запазих кутийката и я ползвах на др място с др фдт. И в крайна сметка фдт се избира на дневна светлина. Не могат да ти откажат.

# 403
  • на земята
Ще купувам ДУ, обаче не мога да реша кой цвят. Понеже в БЗ имат тестер само 2С3 а той ми идва по-червеникав от необходимото, дали може да ме посъветвате нещо? Кожата ми е доста светла, розовееща (нещо от което искам да бягам), но не искам и да ми жълтее. Колебая се между 2N1 или 2W1. Последно си купих Криолан ОВ2 и това е моят цвят.
От къде взехте Криолон и на каква цена?
Благодаря

# 404
Ако на мен ми сипят половин-една помпичка, аз ще вдигна магазина на крак. Не се притеснявайте да искате, а ако не искате да се сблъсквате с консултантки, купете си от аптеката контейнерчета и сами си отсипете -  тестерите в магазина са за клиентите, в крайна сметка  Peace И да, всички имат малки кутийките за пробички, така че не се притеснявайте да искате. Но имайте в предвид, че често има стари или дори развалени тестери

Общи условия

Активация на акаунт