Любители на котки – Тема 102

• 56 690
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
 Hug
У Късметкини няма още драма с козината, ма с фурминатора бая свалих в неделя май беше. Имаме фитили на гащурите на дупето. Постригвация ще има, ма как ли ще се държим мирно незнам.
Нашият татко има тежък псориазис и всяка вечер мажем със зехтин, вкл. краката, капе по пода и  уж го обирам, ма като гледам на котката-стирка козината ква е на клечки почти - ясна работата. Иначе където стига се оправя сама, опашката по средата е отъняла от близане, чак се притесних като я напипах... Та така, с фурминатора, ножицата и прахосмукачката ще стане работата Simple Smile

# 391
Здравейте.

Аз още на глистена вълна. Дадох и второто хапче във вторник. Беше на 9 ден след първото. Посъветвайте ме кога да дам третото

# 392
Лелее, още ли има глисти Пиратчето Crossing Arms
На Вики очето пак се възпали и пак е на капки Тобрекс. В края на миналата година 2 пъти се възпалява лявото, сега пък дясното. Но този път хванах възпалението навреме и още след първото капване имаше резултат. Не ми се иска да й капя антибиотици Naughty Няма ли нещо, с което мога да почиствам очетата като превантивна мярка? Защо ми изниква в главата сребърна вода - някъде тук може би се е споменавало...

# 393
 Ола дружина,
Това е любимата тема на Валери Божинов, пълна с малки котенца Laughing

Нашата маца е добре, операцията зараства, мисля че се обичат с Дъсти. Той продължава да и ближе ушетата и мустаците, гонят се, но тя не е много игрива. Той и пъррррка гука, тя е изглежда доволна и със загладено кожухче. Идилия.

# 394
  • София
Първо да платя данък:

Страхотни разплути космалаци сте показали!

Наско е страхооотен! Дано вече започне да се отпуска, че такава красота е само за гушкане.

На порасналата и кастрирана Анайс няма ли да видим снимки? Много ми е любопитно онова малко бебе как се е превърнало в голяма дама Simple Smile

# 395
Addicted, няма такива по козинката. Но нали трябвало десетина дни след първото хапче да се даде и второ заради яйцата. И трето ще дам дори след 14 дена.

Впрочем моята позната ветеринар ми каза за някакъв медикамент, които се накапва като Фронтлайна върху козинката и действа за и за външни, и за вътрешни паразити, както и на яйцата им. Но 20 лева. Питах я цестала ще се справи ли. Жената беше категорична, че да.

# 396
Addicted, аз съм капала сребърна вода в окото на Ая, но успях само 2 пъти, че тя се дърпа. Незнам дали и е помогнала, но поне не и навреди.
Много красив този Наско, много! Hug

# 397
Защо, Броудлайн се казва, ние го ползваме, само трябва много внимателно да се капе, за да не се оближе. Но по-скоро за превенция, колкото и да го хвалят, ако видя глисти, ще си действам вътрешно Joy

# 398
Кажете нещо за хомеопатичното лечение ако имате опит.Аз сега опитах със спринцовка в устата но той се мръщи и не го иска.Сега опитах да го сложа в паничката вместо водата и да видя до вечерта дали ще го изпие.

# 399
Нана, честно казано във вашия случай на слепени прешлени, според мен е пълна загуба на време да се занимаваш с хомеопатия. Сериозно лечение си трябва.

# 400
  • София
Здравейте
Обръщам се с въпрос към вас относно разгонването на котки
Оказа се че нашият Лъки е ....момиче  Confused
Родена е на 20,04,2015 и я гледаме при майка ми на вилата...не е напълно домашно коте,живее на вън но си има свое местенце под терасата обособено само да нея....
От вчера е разгонена и е събрала всички селски котки.... при което майка ми се е наложило да я прибере....
гледала съм женско коте преди 8г. в  къщи,което живя 15г и като се разгонеше и давах хапчета,но не помагаха много
Мисля си че сега има по ефикасни неща.....
Моля за съвет какво да й давам.....
Благодаря

# 401
Нищо не и давайте, дръжте я вътре, а като и мине разгонването я кастрирайте   bouquet

# 402
Защо, Броудлайн се казва, ние го ползваме, само трябва много внимателно да се капе, за да не се оближе. Но по-скоро за превенция, колкото и да го хвалят, ако видя глисти, ще си действам вътрешно Joy

Значи не съм сбъркала, че тръгнах с Цестал-а? Аз вече си го гушкам. Ми то добичето взе много да старада вече. Той е страхлив, но е любвеобилен пиратЯ и малко ми се късаше сършето да го гледам как се крие под масата изоставен и гледа тъжно

# 403
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
  hahaha hahaha hahaha

# 404
Ох, напълни ми се окото последните страници. А тези, които профи пусна - уникално смешни. Малко ми напомнят на моите. Хахаха!

Чери, в Ягуар няма зърнени култури (пшеница, овес, царевица, ориз, ечемик). Има грах, картофи и други растителни продукти, но важното е, че общо са 20%, а месото 80%. При повечето марки суха храна е обратното.

Общи условия

Активация на акаунт