Любители на котки – Тема 102

• 56 674
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • София
 Разказвай, разказвай! Какво ти каза?  Grinning

# 421
  • София

Беше кратко, но ясно и с много тънък, почти прегракнал гласец - "Гладен съм!"   hahaha hahaha hahaha

# 422
Те, така започват. Първо гледат да не се набиват на очи, мълчат като неми, после ти говорят, ама едно такова плахо, не можеш да ги чуеш. И накрая ти се качват на главата. Joy Joy
Наско е голям красавец!

# 423
Страхотен Наско  Heart Eyes
Страхотни Бабълс, Лана и Анаис  Hug
Браво, Танче! Капка по капка и наистина на главата, както казва Дара  Laughing

# 424
  • София

Беше кратко, но ясно и с много тънък, почти прегракнал гласец - "Гладен съм!"   hahaha hahaha hahaha

Ша знайш, това е една много тайна котешка стратегия. Първо се крият, демек - много сме наплашени, много сме изстрадали, трябва много да се съобразяваш с нас. И така, докато те дресират да почнеш тях да ги поставяш на първо място пред себе си Joy После почваш да ги обичаш повече от себе си hahaha Изпитана стратегия, хаха, аз съм жертва на такава, а същото се беше случило и едно време с моята майка и нейният котарак Благун. Нали, щото ако ти се набута в ръцете от самото начало, и ти почваш да приемаш вашата любов някак лекомислено Joy Joy Joy Най-дълготрайна е трудната любов Laughing Laughing Да си мислиш: моето писе е много специално Mr. Green

# 425
Танче, казах ли ти аз. Сега ще си мечтаеш за онези тихи дни. На сестра ми Томчето се чува през 3 етажа. Особено нощем. И това че манипулират е много вярно. Нейният Томчо е свикнал в паничката винаги да има догоре храна. Ако я изяде наполовина, започва 4тата симфония и сестра ми става и му досипва от една кутия в която държат храната. Това се случва и нощем. Щом не е до горе, започва да вие в 3 нощес. Тя става взима кутията и сипва буквално 2 гранулки, Томчо доволен започва да яде. Но не е по-хитър от сестра ми обаче. Тъй като не и се става всяка нощ в 3 да досипе две гранулки, тя започна да държи кутията при себе си до леглото. Щом Томи започне да врещи, тя само разклаща кутията да издрънчат гранулите, без да е сипала, без дори да става от леглото и да гледаш котака как тича към паничката като луд и започва да яде, защото по звука на кутията мисли че е сипано. Опасен разбойник.
Ма много красив Наско. Наистина много красиво коте.

# 426
Хаха, много хубав котешки сериал е тази тема! Страхотни истории, страхотни персонажи Simple Smile Ние вкъщи също сме напълно опитомени Wink

# 427
Току-що се скарах с един дето насъскваше пинчера си срещу едно уличниче, което храним. Всяка сутрин с още две са пред блока. И на отворен ми се правеше докато не се появи ММ на прозореца - глътна си граматиката. Е, на него не му се репчи като на мен и изчезна, но добре го нахраних. Нещастник!

# 428
Ох това с друсането на кутията и у дома го има. Значи паничката е винаги пълна. Обаче като се прибера от работа задължително ме води с писъци към кухнята. По пътя аз се притеснявам, че си е изяла всичко и е гладна. Тя никога не е  hahaha Връщам храната в кутията, раздрусвам и сипвам обратно. Хапва 2 гранули и вече е спокойна и можем да продължим с вечерните занимания... Манипулатор страшен  Laughing

# 429
  • София
Ах, Анайс колко е пораснала!!! Онова миниатюрно бебе...

А Наско... Прекрасен, прекрасен просто!! Много се радвам, че се отпуска полека-лека!

# 430

Негово ушекосмие - амурският тигър 🐯
Ама с телефона не можах да обърна снимката.

# 431
Ето го и спящия Томи. Говорех му да ме погледне, но не би. Благоволи само едва-едва да си повдигне клепачите. Mr. Green

А тук сме на плаж, но сме забравили да си обуем гащите. hahaha

# 432
  • Варна
Лапи  Hug

# 433
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Амур  Heart Eyes Hug Томи  Heart Eyes Hug Късметкини лапи  Heart Eyes Hug
Много хубави дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен снощи ми показваха снимки на внуците  Wink Laughing. Чели книжка заедно с щерка ми  Crazy  hahaha. Единият (Томи) чел лявата страница, другият (Симба) - дясната, че и посягали сами да си ги отгръщат, пък тя само им я държала.  Joy Идилия!  hahaha

# 434
Момичета да ви кажа, ходих да видя хотел за котки /във Варна/, че моооже би за 1 седмица ще трябва да остане сам Мърчо. Ами, ставааа, ама не ми се ще, хем е към вет. клиника. Самички постоянно, в едни големи железни клетки, ако са кротки ги пускат из стаята. Обаче нашичкия много се блъска в желязо, та не знам.  И да ви питам, как сте обезопасили терасите си, минало лято-есен не проявяваше кой знае какъв интерес да се катери, но сега е ужас. Днес правеше слалом между отделните крила на остъклението и ми се изправи косъма, така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт