Любители на котки – Тема 102

• 56 587
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
BeeJuis , зарежи ролките, ползвай обикновено широко тиксо омотано на ролка около пръстите!  Peace
И ... припаднах няколко пъти  Crazy smile3544 докато разглеждах данъците ти. Тъпата муцунка ми е най-любима. Heart Eyes

Да ти кажа, виждала съм някога едни четки за дрехи, ей такива:

Скрит текст:

Много ми се иска да купя такава, обаче не знам откъде да купя. Естествено, като не ти трябват, ги виждаш във всички магазини, а като ти трябват, нямаш представа къде да отидеш. Crossing Arms Мисля, че ще спести доста ролки у дома, да не говорим, че няма нужда да й се купуват консумативи, а просто трябва да я чистиш.

Иначе и на мен тъпата муцунка ми е любима, прави я винаги като се наведа към нослето му, за да го целуна. Предполагам, че това му е "душещата" физономия Mr. Green

# 496
  • Пловдив
BeeJuis , зарежи ролките, ползвай обикновено широко тиксо омотано на ролка около пръстите!  Peace
И ... припаднах няколко пъти  Crazy smile3544 докато разглеждах данъците ти. Тъпата муцунка ми е най-любима. Heart Eyes

Да ти кажа, виждала съм някога едни четки за дрехи, ей такива:

Скрит текст:

Много ми се иска да купя такава, обаче не знам откъде да купя. Естествено, като не ти трябват, ги виждаш във всички магазини, а като ти трябват, нямаш представа къде да отидеш. Crossing Arms Мисля, че ще спести доста ролки у дома, да не говорим, че няма нужда да й се купуват консумативи, а просто трябва да я чистиш.

Аз такава четка купих от Магазин Немски Център. Беше в комплект с малка сгъваема. Но беше преди няколко месеца и не знам дали още ги има. Супер добре чистя с нея холовата гарнитура, която е плюш.

# 497
  • София
Имам малка сгъваема четка от този тип, която върши идеална работа. Но е съвсем мъничка, защото е от еднократните хотелски консумативи. Иначе е на поне 15 години. Simple Smile Ако видя голяма, бих си купила.

Аз също познавам 2 женски котки на близки приятели. Едната я кастрираха на 7 годишна възраст по мое настояване. Докторът е казал, че е пълна с кисти и съвсем навреме са направили операцията. Другата я кастрираха поради проблем с матката на почти същата възраст. И двете имат млечни жлези и за момента са добре, въпреки късната кастрация. Дано нямат проблеми и по-нататък. Минаха 3-4 години от операциите.

# 498
Искам да попитам за мнение за тези гранули Animonda adult grain free. Има ги в нашия зоомагазин. В момента яде Nutram adult. И двете ги харесва много, чудя се коя от двете е по-добра.

Смятам, че и двете са на едно ниво, ако Нутрам и тя е grain-free. Но и двете са с малко месо, много пълнеж и прекалено много други минуси, за да ги определя като приемлив варинат за гранула. Лично мнение.  Peace

# 499
  • Пловдив
Искам да попитам за мнение за тези гранули Animonda adult grain free. Има ги в нашия зоомагазин. В момента яде Nutram adult. И двете ги харесва много, чудя се коя от двете е по-добра.

Смятам, че и двете са на едно ниво, ако Нутрам и тя е grain-free. Но и двете са с малко месо, много пълнеж и прекалено много други минуси, за да ги определя като приемлив варинат за гранула. Лично мнение.  Peace

Благодаря, не, Нутрам не е grain-free.
Ок, продължавам да тързя по-добър вариант.

# 500
  • España (Плевен)

Здравейте и от нас. Палавника Роби се кротна за минути и аз го щракнах.
Последно взе да си играе с водата от купичката. Шляпа с лапа и я разлива два пъти.

Морис е страхотен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 501
Момичета, имам нужда от вашата компетентна помощ.

Взех на моя сладур крокетки Нутривет с риба и пише, че са с 80% месо и 20% плодове и зеленчуци. Той обаче нещо им се муси и ме притеснява, че почти не яде. Нормално ли е? Колко да го чакам? Дали просто не го наяждат повече? Преди това беяе на Орижен, които пак не го вдъхновяваха много, но поне ги ядеше. Явно този Роял Канан съвсем го е побъркал горкият...
Моля ви за помощ?

Благодаря!  Hug

# 502
Възможно е просто да не са по вкуса му Peace

# 503
Момичета, имам нужда от вашата компетентна помощ.

Взех на моя сладур крокетки Нутривет с риба и пише, че са с 80% месо и 20% плодове и зеленчуци. Той обаче нещо им се муси и ме притеснява, че почти не яде. Нормално ли е? Колко да го чакам? Дали просто не го наяждат повече? Преди това беяе на Орижен, които пак не го вдъхновяваха много, но поне ги ядеше. Явно този Роял Канан съвсем го е побъркал горкият...
Моля ви за помощ?

Благодаря!  Hug

Моите нищо с риба не ядат, само ако е истинско месо от риба, приготвено от нас, и то Цаца гуспиците не ядат.

# 504
Много се страхувах, като смених РК с Аплаус преди десетина дни. Бяха яли 5 месеца РК (щото бях поръчала 15 кг). Сложих им новата и никаква реакция, папат си. То за Мони е ясно, тоз лакомник всичко овършава.
Правя спагети вчера и отварям хладилника да взема едно пушено. Ами няма го! Мисля си - не полудявам, тук вчера го оставих. Слязох и взех друго. Сутринта го намирам пушеното по леглото, не то - опаковката. Аз се чудих защо Мони се пудреше вчера на храната, а той омаал около 300 г. пушено. Как не се прод**ка.

# 505
  • Варна
Аз взех на Зарче три различни консервички/ паучета на Аплаус. Е, не ги иска и това си е. В момента гладува, но не ходи да си яде пауча. Изяде си гранулите (бях й сложила съвсем малко, защото и през нощта не беше яла), но Аплауза не го ще и това си е. А вече цяла седмица го предлагам - слагам, чакам половин ден и изхвърлям Sad И пилешко месо й варих и чисто филе риба тон давах - не. Само сьомга хапва, но от "кумува срама", голям каприз се оказа мамината принцеска Heart Eyes

# 506
  • София
Момичета, благодаря за отговорите. Мислех, че Добро хрумване имат наблюдаващ лекар през нощта, заради денонощния им телефон, но в такъв случай ще се насочим към ЦВК.

За капризите за храната, и моята е капризна, но не се поддавам. Като малко дете е, понякога, за да яде нещо я храня от ръка. Единият ден, само и само да яде нещо ѝ бях наредила цяла шведска маса: гранули Ягуар, консерва Карни, чисто пилешко варено месо, дробче, бульон и лъжица кисело мляко. С молби изяде няколко гранули и близна три пъти млякото. Сега положението е по-добро, видя, че вече няма да получи РК и Пюрина. Не се отказвайте.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 16:38 от Niya88

# 507
  • София
Мацки, а някой ползвал ли е ето такъв тример

http://www.emag.bg/kozmetika-i-gruuming-za-koteta-gro-5991-razor … omb/pd/DG5YYYBBM/

за постригване на дългокосмести котки? Мн ми се ще да си улесня фризирането Wink на Лолитата, нали предишния път като я постригвах, я накълцах като репичка Joy  Е, стоеше й чаровно, тя нали си ми е красавица, нищо не може да я загрози bowuu Но може пък с тоя тример нещата да станат по-професионални Laughing За нищо на света не бих я завела в салон, да й причиня такъв стрес. На всичкото отгоре за да ги обработят по-лесно, ги упояват. Специално котките. Защото, както казва Тери Пратчет, по-лесно е да заковеш желе за стена, отколкото да накараш котка да се подчини Joy Joy Joy Та, най-добре с  лични усилия и много убеждаване, колко красива ще бъде после hahaha Joy

# 508
Аз моят го подстригвам за сега само около д...то, че се лепят разни украси там. Миналото лято беше още мъничък и не се беше окосмясал много, но сега е сякаш се е наметнал с китеник. Joy , та може и да играе ножицата. Не знам как би изглеждал с прическа.
А за храненето и ние след 4-5 месечно хапване на РК, минахме на Аплаус, но нямаше никакъв проблем с прехода, но той съвпадна с кастрацията.  Тогава омиташе всичко като прахосмукачка. Сега се кротна малко. Щях да взимам Ягуар, но ММ пак взел Аплаус. Като го свърши ще мислим.

# 509
  • София
Направо ми беше дожаляло да я гледам как едва диша от жега миналото лято, и затова хванах ножиците. Ето го тука чедото ми, стригано, докато помага да оправим леглото за лягане:

Докато си беше рунтава, ми изглеждаше като табуретчица в гръбчето. Като й свалих космарлака, и като опъна едно стройно тяло, едни дълги крака, едни секси бедра - същинска манекенка! А на пипане беше направо неописуемо сладка, козинката й беше като плюшче, направо не ми се пускаше от ръце. Само радост и удоволствие ми носи тази душичка.

Така че, 4eri, ако веднъж се престрашиш да го офъкаш, от една страна ще го облекчиш неимоверно за лятото, а от друга, ти ще се кефиш на прическата му повече и от него.

Общи условия

Активация на акаунт