Любители на котки – Тема 102

• 56 606
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
За първи път да видя дебел Янко hahaha Heart Eyes

# 616
Той симулира, че е дебел - оптична измама и от козината Laughing

# 617
Симулира Joy
Преместете се в Пловдив и може да ходиш на екскурзии постоянно Laughing Ние сме 2 мацки и си търсим тъкмо двама мъже за компания Laughing

# 618
Моите могат само нежно да целуват и да лижат с чувство, другото го няма  Wink

# 619
# 620

Oпериран. Като го взехме дори вече беше буден, не е криволичел, дори успя да скочи на парното и там да задреме. По едно време стана, отиде да се изпишка и пак си легна.

# 621
  • Варна
Закрити тоалетни продават във всеки зоомагазин.
Моите критерии за хубава такава, е да е с подвижен капак, за да се почиства лесно. Нещо такова:
Ако капакът не е подвижен, при всяко почистване трябва да махаш горната част на тоалетната.
Пример за тоалетна с неподвижен капак:

Другият ми критерий е горната и долната част да прилепват плътно, да няма никакъв процеп, защото едната ми писанка пишка права и ако улучи процеп, ще излезе отвън.
Някой ако има положителен отзив от постелка пред тоалетна, да напише.  Simple Smile

Нямам съвсем пресни снимки, но да не ни забравите муцунките...

Маги
Скрит текст:

Мила:
Скрит текст:

Женя:
Скрит текст:

Джули, докато си наглася фермана, те прочетох. Бързо се възстановява  от операцията котейшеството! Hug

# 622
  • София
Ето такава тоалетна ползва нашият добитък http://www.zooplus.bg/shop/kotki/koteshki_toaletni_poddrujka/zak … i_toaletni/352166. Като беше бебе, бях махнала вратичката, за да ѝ е по- лесно. Сложихме я, когато поотрасна и не е имало проблем с нея.

# 623
Милиното коремче какво е жълтичко! Любима моя окраска Heart Eyes
Джулия, ако парното е пуснато не е хубаво да се топли раничката. Нито много студено, нито много топло Peace Миличкия, утре ще е като нов!

# 624
Доклатушка се до мен и сега сме прегърнати. Толкова е беззащитен и миличък сега, да не повярваш, че става дума за същият зверилник Simple Smile Благодаря ви, големи красоти си имате bouquet

# 625
и после някой от гостите отива до тоалетна и го чака една голяма гнусна изненада Laughing

При един такъв случай гостът попита дали храним котката с кисело зеле hahaha Joy

А за тоалетната аз не помня откъде я взех, ама то наистина няма специфика, легенче с вратичка...каквато и да вземеш според мен няма да сбъркаш.

# 626
Нашата тоалетна е такава http://t.zooplus.bg/shop/kotki/koteshki_toaletni_poddrujka/zakri … i_toaletni/416868
Още от самото начало си знаеше как да отваря вратичката, защото го взехме научен. А аз токова го мислих каква тоалетна да взема. Даже запитване правих тук Simple Smile  Мисля, че няма да е трудно да свикне котето, което е олзвало открита. Аз обаче съм решила да пробвам да го науча нашия да ползва човешката тоалетна. Само го чакам малко да порасне. Изгледах много видеа с наставления, а и видях да се продава някаква специална система. Ще видим.
Козинката на Амучето е много мека и копринена. И за момента не пада. Имам проблем с ресането обаче. Само като види четката и духва.
Иначе, котачето е вече един месец с нас (без два дни). И щастието е голямо. Любимо ми е като се върна да го омачкам хубавичко. Лошото е, че всички това искат и голямо мачкане пада. Проблем е малката, която го носи и дърпа почти непрекъснато. И аз съм постоянно нащрек, не я оставям сама с него. Но, ако й правя забележка, тя прави обратното, затова чакач да порасне, дотогава съм спасителния отряд.
Откакто е при нас Амурчето е станало двойно. Много бързо расте, но както каза ветеринаря, още е смешен юноша. Преди дни стана на четири месеца и като ми остане време, ще му направя повече снимки.

# 627
  • София
BeeJuis
Скрит текст:
Като ми гледаш никнейма?  Mr. Green Обичам хора, които обичат Пратчет  Hug

Тук май се събираме цяла фен банда Laughing Laughing Laughing

# 628
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

По колко дни са ви разгонени котанките?
Първият път беше само 4-5 дни. Сега отиваме към 7-8 и не му се види краят...

Порода - най-обикновена.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт