Поръчка на ваксина Pentaxim

• 9 737
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Слага се тераксим ако има:)

# 16
  • Пловдив
Слага се тераксим ако има:)

И има.Заредиха.Но и да няма,просто се чака да има.На 6 г не замениха Тетрасима с Хексацима или Пентаксим.Мазалото стана при бебетата

# 17
  • София
 Френски Пентаксим се продава в Гърция свободно за 30 евро. Само не знам как се превозва до нас

# 18
Благодаря!Разбрах.

# 19
Къде в Гърция? Във всяка Аптека ли може да се намери?

# 20
  • София
  Братът на мъжа ми е питал в Солун в аптеката на мол миналата седмица. Даже са му я показали. Днес говорис с личната на бебето. Няма проблем да си я купим, но трябва да се съхраняава в хладилна чанта при определена температура. За турския пентаксим каза, че няма никаква информация. Доставят им ги и толкова.

# 21
В няколко аптеки в Гърция казаха че в момента ваксината я няма, но могат да я доставят до 2 седмици - френския вариант.Обаче остава въпроса кой ще я постави, нашата лекарка ни предупреди че няма да поставя ваксина донесена отнякъде.

# 22
На нас уж ще ни я бият,ако я намерим френската.
Колко месеца ще ни бият пентаксим,че съм забравила с каката три или четири....?

# 23
  • Пловдив
На нас уж ще ни я бият,ако я намерим френската.
Колко месеца ще ни бият пентаксим,че съм забравила с каката три или четири....?

Не казваш на колко месеца е бебето?
По Имун календар 2 ри,3 ти и 4 ти месец е вписана шесткомпонентна ваксина,но тъй като я няма слагат Пентаксим.Т.е до 4 те месеца на бебета 3 пъти Пентаксим.На 16 м има реимунизация с Пентаксим

# 24
На два месеца е бебето и Л.Л. каза,че ще бият Пентаксим,защото нямат други.Преди два дни се чухме с нея и ни увери,че са и доставили шествалентните,така че няма да е от турската.

# 25
На два месеца е бебето и Л.Л. каза,че ще бият Пентаксим,защото нямат други.Преди два дни се чухме с нея и ни увери,че са и доставили шествалентните,така че няма да е от турската.
newsm78
   Това сигурно ли  е?
   Кога ще ви я слагат?

# 26
На 16 месеца пак ли е Пентаксим, ако следва им. календар на шествалентните от рождението на детето? Преди месец ни каза, че нямало разрешение от Министерството за не знам си какво точно и все още не е ваксинирано детето... Някой да ми обясни какво се случва с тия ваксини, че хич не съм в час...  newsm78

# 27
  • Пловдив
На 16 месеца е според календара "Пентаксим" и никой не е казал, че във внесените от Турция има живак. Онова с живака беше за ваксините "Еувакс" срещу хепатит Б.

# 28
Е, има ли или няма в момента ваксини Пентаксим за децата?  newsm78

# 29
  • Пловдив
Има, на дъщеря ми и сложиха преди една седмица. Не съм питала дали е от "онези".

Общи условия

Активация на акаунт