Съвместно съжителство или брак

• 38 821
  • 804
  •   1
Отговори
# 555
Много малко пора са така.При раздяла(развод) надделява егото над всичко.

# 556
Бракът само в комунистически държави ли го има? Това мнение ме уби!

# 557
  • София
Да, нормално, половината форум още живее с порядките на комунизЪма и спи спокойно нощем с брачното свидетелство под възглавницата.
Тук вече, се изхвърли прекалено!
Спокойното спане не иде от брачното свидетелство под възглавницата, а от доста по- важни неща, като какво си оставил след себе си, например........

# 558
  • Бургас
Бракът само в комунистически държави ли го има? Това мнение ме уби!
Мен ме убива как възрастни хора не могат да четат и разбират елементарен текст.

# 559
Да, нормално, половината форум още живее с порядките на комунизЪма и спи спокойно нощем с брачното свидетелство под възглавницата.
Тук вече, се изхвърли прекалено!
Спокойното спане не иде от брачното свидетелство под възглавницата, а от доста по- важни неща, като какво си оставил след себе си, например........

Тук вече съм съгласна. Направо ми идва да се извиня, че приемам брака Joy! От къде тая злоба просто не знам?! Никой не ви кара да се жените, нали?

# 560
А който още нищо не е оставил след себе си не трябва да спи. Laughing
 Хубаво нещо е брака.Хууубавоо.

# 561
  • София
А който още нищо не е оставил след себе си не трябва да спи. Laughing
 Хубаво нещо е брака.Хууубавоо.
Бе, ти докога ще ме караш да ти пиша, да не се втелясваш? newsm78 Hug

# 562
Не мога да не се втелясвам, на такава вълна съм в момента.Само не разбрах ти комунистка ли си или нямаш брак?

# 563
  • София
Не мога да не се втелясвам, на такава вълна съм в момента.Само не разбрах ти комунистка ли си или нямаш брак?
Аз съм комунистка с брак, ама пък и вдовица, та съм и без брак, ама пък и с деца, че и внук, и ква ли съм, според мис джули??? newsm78

# 564
Колко внуци имаш,те комунистите са добре. Явно и аз съм комунистка,но още нямам внуци,де.

# 565
Айде стига с тея интереси на детето  ooooh! ooooh! Юридически, щом е признато е все тая колко и какви подписи имат родителите. В най-голям интерес на детето е родителите да са щастливи , това ме е научил професионалният ми опит, работех в център за консултация при домашно насилие, но консултирахме всякакви двойки в разрив в отношенията.

Та не малкият ми опит в тази сфера, ясно показва, че  най-разумното е,  стигне ли се до разрив в родителските отношения по най-бързият и безшумен и безболезнен начин да се раздели тази двойка и съвсем служебно да си определи, даже в такива моменти е най добре с адвокат или медиатор, правата и програмата за отглеждане на детето. Остане ли се във връзка без любов и разбирателство, а само заради детето, това е най-големият "грях", спрямо то  и жертвата е основно то

Чисто статестически, защото водим подобна статистика там, проблемите са най-вече при брачните двойки, особено що се касае за домашно и емоционално насилие. Един път чисто психологически за тях е по-трудно да се разделят, втори път семейството ги натиска, щото какво ще каже леля Пенка от третият етаж, че дъщерята е разведена  ooooh! ooooh! и трети път съда седи и натиска и той за помиряване, нищо че човека я побийва или се държи с жената все едно е боклук.....ама нали са женени,.

# 566
  • София
Един, за сега- от щерката, пък как ще се отчете синът, ще видим.
И твоят ред ще дойде, Господ си знае работата. Hug

# 567
Абе и други приказки съм чувала от рода,че Господ си знаел та за това не давал.
 Важен е брака.Иска се доста смелост днешно време да се решиш.

# 568
  • София
Абе и други приказки съм чувала от рода,че Господ си знаел та за това не давал.
 Важен е брака.Иска се доста смелост днешно време да се решиш.
Така е, трябва смелост и доверие, за да се решиш да бъдеш половината от едно цяло, без страх че ще изгубиш идентичност или че ще се минеш.

# 569
Мен ако питате се иска достатъчно лудост, верно че може да съм професионално изкривена, обаче на такива истории съм се нагледал, че ум да ви зайде.  ooooh! ooooh!  Та към узаконяване на подобна връзка, тъй като носи основно правна тежест и много главоболия при разтрогването, не се изисква смелост , а доста ум и осмисляне преди да преминеш към нея, да се опознае човека, да поживееш с него и да притеглиш дали е ок.

И между другото всички клиентки за консултации идват и започват с изречението: Той не беше такъв преди ....и се продължава с той ще се промени  ooooh! ooooh! ...естествено с изследване и разгръщане на случая винаги , освен в много малки редки, се оказва, че той винаги е бил такъв  Tired

Герда вие имали ли сте някога проблеми със съпруга ти?

Общи условия

Активация на акаунт