Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 664
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Деси а защо просто не добавиш зеленчуци към месото?
Аз нищо не отчитам тия дни  ooooh! но за утре съм запланувала фитнес  Crazy

# 271
Здравейте! Да се отчета с МТ от упражненита за бременни на Руми. Срам! От вчера сме командировани при нашите с бебо, че мм го е тръшнал някакъв вирус и използвах кростренажора на татко, но положението е плачевно - правих около 3 пъти по 5 мин, а в почивките джо дилън. Днес сигурно ще повторя , като увелича времетраенето.  Храненето ми не е за споделяне, но все пак- към 4.00 1 лъжица тахан  Whistling , за закуска- палачинки с брашно от овесени ядки с домашно сладко. За обяд сме запланували свинско вретено с гъби и кисели краставички Simple Smile Хубав ден от мен!

# 272
Здравейте!
Отчитам в четвъртък - Killer abs, петък - Killer Buns & Thighs, вчера - 4км тичане , тази вечер мисля отново да използвам хубавото време , за да тичам. Виждам сте започнали нови тренировки, ще взема и аз да ги разгледам.

# 273
Здравейте и от мен  Peace
За днес ден 1 от 90 ДП, ниво 3 и 50 минути power yoga  bouquet
Закуска: омлет със спанак, 1/2 авокадо и краставица
О: лаврак със салата ( след малко отивам да хапвам, хихи)
Следобяд -6-7 км разходка  Peace
Хубава неделя на всички   Hug

# 274
Добро утро прекрасни Embarassed прекарах доста тежка нощ със зверско гадене,повръщах и кръста ме скъсва.Ходихме в бърза помощ и прекарах останаха част от нощта там.Категорично ми се забраниха всякакви движения освен от дивана до леглото.И за да  не е спам
Ще впиша храната
1 ориз със зеленчуци
2 2 мандарини

# 275
Джъст Дрийм,  Hug  Ще наваксаш с тренировките после. А имаш и солидна основа. Тялото ти бързо ще си припомни. Сега почивай , чети , пиши, че скоро няма да имаш време за такива глезотии.  Heart Eyes

Утре, надявам се, вече ще се включа с отчет.  Mr. Green

# 276
  • here, there, everywhere
Ух, този вирус е много неприятен. Бързо да минава.

Аз отчитам кардио алфа + Джо Дилън.

С храната за сега бивам, да видим вечерта какво ще покаже.

Дилянка, ти 90ДП ли подхвана?

Би, пак се изгуби. Бобчето и тя.

# 277
ДриймHug

Аз днес отчитам Витоша, кардио 2 часа и крака - слизане, пак два часа. Утре беше ред на кардио във фитнеса, ама пак ще е нещо силово.

Вчера гледах едно риалити с Джилиан Майкълс, избираше булчинска рокля, не са себе си де Wink, за позната. Голяма свежарка беше.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 18:04 от Jerry F

# 278
Привет, момичета!
Реших да "изневеря" на Руми и да пробвам Т25, че .. не се трая вече  Sick!
Намерих програмата в vk.com, разбрах, че са 3 фази - алфа, бета, гама. За алфа видеата са качени, заедно със седмичен план, за следващите фази обаче не ги виждам, има препратка към rutraker.org, обаче не мога да се ориентирам там.. та моля за помощ  Hug.

# 279
Хайде, най-накрая и аз се накумих да започна отново.Чувствам се доста по-добре от преди няколко месеца.Иначе съм толкова отпаднала като тонус, няма ми ги мускулчетата, хаха.Кофти е, но съм сигурна че пак ще го постигна,само да сме здрави.Започвам отначало с видеата на Руми, тези които са ми пратени за мен.Има три етапа и според както се чувствам,толкова време ще ги правя.Няма да бързам заникъде,само ми се иска спорта да ми е редовен,че без него ми е смотано.Няма да се вкл.често, а отвреме навреме защото ще правя едно и също.Вече при първите ми постижения ще се похваля.

# 280
  • WonderLand
Des Iv само така  Peace

Аз днес не съм тренирала, нещо си нараних рамото и много ме боли, не знам разкъсано ли, разтегнато ли е, но трудно си въртя главата  Crossing Arms утре се надявам да съм по-добре и да потренирам отново. За сметка на това обаче се разходих до Сърбия и освен 3 малки пълнозърнести филийки с котиж за закусха похапнах и една адски вкусна плескавица и за вечеря салата + пържолки.

Лека и спокойна вечер от мен и успех на всички трениращи  Hug

# 281
Аз днес идвам с изненадващ отчет - Cardio challenge - Insanity max 30. Бях на село, а нямах тежести, та реших да заложа на старата си любов - Шончо. Нищо, че ми спря тока, пак ми иде да го изям  Blush  hahaha

# 282
Аз съм с отчет само плуване два дни. На почивка сме в едно балканско хотелче и около мен има толкова слаби и грацилни жени, че се виждам като абсолютен слон.
Момичета, да оздравявате бързо, децата също Hug
Агент, така ще направя с T 25, като се върна и ще почна в дните без фитнес.

# 283
Добро утро и прекрасен понеделник на всички  bouquet
За днес кръгова интервална тренировка (в гигантските сетове тип Свети) + любимата ми закуска последните дни  Peace
Джъст, дано бързо отмине, не се притеснявай за тренировки, после всичко ще е по-лесно, защото тялото помни  Peace
Ню, ами не знам, чудя се, имах страхотни резултати с нея Peace

# 284
Отчитам ден 1 за долна част от Фит30. И пак тренирах на кокосово масло, голям кеф е  Heart Eyes Вив, Дана  Hug

Джъст и всички болни бързо да се оправят  Hug
Любче, хайде вече да се връщаш при нас!

Общи условия

Активация на акаунт