Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 560
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
  • BG-DE
adelinda, благодаря за труда  bouquet много интересно и красиво  Heart Eyes Имам чувството, че различните видове кичури и балеажи са доста актуални  Grinning

# 646
Здравейте, някой може ли да ми препоръча боя (цвят, марка) за постигане на тъмно рус нюанс? Не знам точно как да опиша какво искам... най-важното е да няма никакви наченки на червено, рижаво, жълто и пр. тоест по-скоро да е в студената гама, но пък да не е някакво пепеляво със сивкави оттенъци. Нещо като на Никол Станкулова, максимално естествено изглеждащо.  newsm78
Ама как го описах Grinning Надявам се да ме разберете.

# 647
  • BG-DE
За да постигнеш който е да е цвят много е важна основата от това зависи и каква боя трябва да се използва  Peace

# 648
  • Чукарландия
Момичета, да се посъветвам с вас. Hug

Моя приятелка се изсветлява от години само с
Скрит текст:

няма нито накъсване, нито ѝ цъфти. Косата ѝ е дълга почти до кръста. Маже само израстналите корени. А искам точно такъв платинено рус цвят. Основата ѝ е 5-6, няма грам жълтеене след боядисване, което много искам да постигна. Какво мислите? Все си мислех, че изсветляващите пудри са доста агресивни, но нейната коса, изсветлявана само с пудра е много по-здрава от моята, която боядисвах до скоро с Кюн-суперизсветляваща, сега съм с Вела Колестон, пак суперизсветляваща. Какво е мнението ви? Дали да рискувам и да мина на тази боя? Hug

Новата опаковка на боята е тази:
Скрит текст:
но я няма в България. Peace

# 649
  • BG-DE
Ако мислиш, че ще успееш да намажеш само израсналия корен с минимум застъпване на другата коса мисля, че няма да е по-агресивно от супер изсветляващите бои. И аз имам позната, която се прави с блондор (но при фризьор) и косата и е в перфектно състояние. Доколкото знам блондора силно гори, когато се третира върху веднъж вече обезцветена коса но аз никога не съм ползвала, а имай предвид, че сигурно има значение и дебелината на косъма, предполагам, че една по-фина коса повече ще се изтощи  Thinking

# 650
Има коси с много дебел и здрав косъм. На твоята приятелка явно е такава. Пробвай на кичур, но аз не съм обнадеждена, за комбинацията супра и здрава коса.

# 651
  • Чукарландия
Благодаря, момичета!  bouquet
Ще  разгледам косъма ѝ отблизо, ще сравня с моя и ще помисля. Peace

# 652
Скрит текст:
Има я в България, но в тази разновидност (абсолютно еднакви са):
Скрит текст:

# 653
  • Чукарландия
wdv bouquet

# 654
За да постигнеш който е да е цвят много е важна основата от това зависи и каква боя трябва да се използва  Peace
Цвета на косата ми е лешников, светъл е. Някои го водят тъмно рус, но аз си го определям като лешник.  Simple Smile

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Качи снимка,то лешник е много относително.

# 656
Качи снимка,то лешник е много относително.
http://prikachi.com/images.php?images/825/8751825I.jpg
Това е цветът.

# 657
  • Cyberspace
Скрит текст:
Има я в България, но в тази разновидност (абсолютно еднакви са):
Скрит текст:

Ползвах Syoss Lighteners и съм много доволна. Ще повторя другата седмица, но с две бои, за да изравня цвета, че сега не е за показване. Поне на мен ми се отрази много добре на косата, доколкто може да се каже това за толкова агресивна боя. Или по-вярно да го кажа - че не се отрази зле на косата ми Laughing

# 658
  • Чукарландия
Ползвах Syoss Lighteners и съм много доволна. Ще повторя другата седмица, но с две бои, за да изравня цвета, че сега не е за показване. Поне на мен ми се отрази много добре на косата, доколкто може да се каже това за толкова агресивна боя. Или по-вярно да го кажа - че не се отрази зле на косата ми Laughing

Със супра ли е вътре? Прахообразна? Цялата коса ли намаза или само корените? Hug

И ако може снимки след боядисването! Hug

# 659
Здравейте, дами 😊 Стигнах най-накрая да се боядисам с Лакме Хрома 10/17. Ето резултата:
На слънце http://www.prikachi.com/images/972/8754972b.jpg
И в стая http://www.prikachi.com/images/971/8754971l.jpg
Много ми хареса какво се получи. И боята е много хубава - косата ми стана мека и лъскава 😊

Общи условия

Активация на акаунт