Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 553
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
Страхотна!!

# 661
Здравейте, дами 😊 Стигнах най-накрая да се боядисам с Лакме Хрома 10/17. Ето резултата:
На слънце http://www.prikachi.com/images/972/8754972b.jpg
И в стая http://www.prikachi.com/images/971/8754971l.jpg
Много ми хареса какво се получи. И боята е много хубава - косата ми стана мека и лъскава 😊

Чудесен цвят, много ми хареса. Такова искам и аз. С колко окислител се прави?

# 662
С по-силния, който е към боята. 8,4% мисля, че беше.

# 663
Страхотен цвят!

# 664
  • Cyberspace
Ползвах Syoss Lighteners и съм много доволна. Ще повторя другата седмица, но с две бои, за да изравня цвета, че сега не е за показване. Поне на мен ми се отрази много добре на косата, доколкто може да се каже това за толкова агресивна боя. Или по-вярно да го кажа - че не се отрази зле на косата ми Laughing

Със супра ли е вътре? Прахообразна? Цялата коса ли намаза или само корените? Hug

И ако може снимки след боядисването! Hug
Тази седмица като се боядисам ще покажа резултат  Hug
 Още не съм решила с две такива или едната да е друга боя, май клоня към вариант две, да смеся с нещо, което да пооправи евентуалното жълтеене. Вътре боята си имаше едно сивичко за матиране, но пробвах на един кичур и не ми хареса ефектът - сребристо към синьо бие и не намазах цялата коса.

# 665
  • BG-DE
 AlissaWhite, уникален цвят newsm81 а основата ти каква е ?

# 666
  • Cyberspace
С по-силния, който е към боята. 8,4% мисля, че беше.
Разкошен цвят, паднах си по него определено  Heart Eyes

# 667
AlissaWhite, уникален цвят newsm81 а основата ти каква е ?
Основата ми е мнооого тъмна - тъмно кестеняво към черно. Корените ги изсветлих предварително със суперизсветляваща боя, защото от рибката ми казаха, че тази едва ли ще се справи.

# 668
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Цвета ти е страхотен,но направо ме хвърли в размисъл със оксиданта-8,4%!!!!!Щом основата ти е тъмна би трябвало оксиданта да ти е 40%?Като разновидности са 6,9 и 12,а другата варияция е 20,30 и 40%.Поправете ме ако греша?

# 669
Оооо не, повече от 9% моята глава не е виждала 😃 Изсветлих с 12/13 на СенсиДо с 9% и след това сложих Лакме-то. Окислителите към Хрома са 5,4% и 8,4%. Нямам идея защо е така, но боята определено супер много ми хареса 😊

# 670
  • BG-DE
Да-а, затова се е получило толкова страхотно, всъщност Лакмето се е явило като тониране на вече изсветлените корени  Simple Smile

# 671
  • Велико Търново
Аз, както писах и показах преди около две седмици, се боядисах с 7.1 на Вела колестон, 6 % оксидант, и към днешна дата вече няма и помен от пепеливия цвят, отново има медни оттенъци Confused Слънцето допълнително допринася за изсветляването... Crossing Arms

# 672
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз, както писах и показах преди около две седмици, се боядисах с 7.1 на Вела колестон, 6 % оксидант, и към днешна дата вече няма и помен от пепеливия цвят, отново има медни оттенъци Confused Слънцето допълнително допринася за изсветляването... Crossing Arms
Аз си мисля,че за да се задържи повече цвета и да стане по-хубав трябва да е със 9% оксидант.Шестицата идва слаба и затова резултатите не стават трайни.Мое мнение.

# 673
След първото пигментиране най-бързо пада. Като насложи малко ще задържи. Ако е само пигментиране с обецветяване, може мисля и 6 % та, знам ли.

# 674
  • Велико Търново
Ох, сякаш не ми се гори косата с 9 %... Thinking Мислех този месец само корени да правя, но като гледам как се поотмиха дължините, май пак ще се наложи цялостно боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт