Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 537
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Ох, сякаш не ми се гори косата с 9 %... Thinking Мислех този месец само корени да правя, но като гледам как се поотмиха дължините, май пак ще се наложи цялостно боядисване.

Може би като се понатрупа нюанса ще се задържи по-дълго.
И моята коса е за боядисване, виждам корен, но не успях тази събота и неделя
Скрит текст:
че се омотах от чистене ....  Mr. Green
.

# 676
  • BG-DE
 *Biskvitka*, като човек нееднократно минавал по твоя път на потъмняването  Mr. Green мога да ти кажа, че няма никакъв смисъл да слагаш 9% (може би дори ще е по-лошо) докато пигмента не се натрупа в изсветлените дължини така се получава, отмиване на цвета, но след 2 най-много 3 минавания ще се задържи  Peace

# 677
  • Велико Търново
Благодаря ви  bouquet Значи да продължавам с цялостното боядисване, не само корените, така ли?

# 678
Благодаря ви  bouquet Значи да продължавам с цялостното боядисване, не само корените, така ли?
[/quote

Дължините със 6-ца можеш да минеш. Дори много разредена боя, ако само за пигмент.

# 679
  • Велико Търново
Вече си купих 7.1 - отново, но ще послушам съвета ти - в корените по-обилно, а после леко разнасяне по дължините/ че от няколко месеца почивка не им давам от боята - все не мога да достигна цвета, който желая и ги боядисвам постоянно.

# 680
  • София
Пак трябва да се боядисвам.
Хора, забелязахте ли, че от каталозите на Гарние свалят няколко руси нюанса, вкл. любимото ми бежово русо?

# 681
Хора, забелязахте ли, че от каталозите на Гарние свалят няколко руси нюанса, вкл. любимото ми бежово русо?

Кой номер и от коя серия бои?

# 682
  • София

Кой номер и от коя серия бои?

И от Color Naturals, и от Color Sensation. Кои номера обаче, забравих. Embarassed

# 683
Color Sensation 9.13 е бежово русо:

И аз много го харесвам.  Crossing Arms

# 684
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За цвят съм доволна от Гарние Сенсейшъна примерно 110 и 111,но след две три ползвания косата става ужасно суха на пипане.Ужасно,поне моята.Иначе се справят страхотно и няма жълтеене,а аз съм може би 4 или 5,като основа.

# 685
iv.elina ,аз да попитам за съвет, защото си мислех за изсветляване да се ползва даден номер + малко от 110/111 дали ще се получи , защото се страхувам да не изсуша много косата си , сега я възстановявам от едни кичури от "фризьорка', снощи се намазах с Гарние колор натуралс с 8,1 стана ужасно тъмно , а вече бях стигнала светъл лешник, малко жълтеещ обаче

# 686
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Точен съвет незнам дали мога да ти дам.Нямам опит в смесването на цветове,демек не си падам колористка  Joy Joy Joy.Аз също бях дълги години на кичури ,но взеха да се късат,та реших да пробвам с бои.Пробвала съм примерно 7 вида,но определено не бих заложила на Гарние,поне при мен е ужасно на пипане на мокра коса.Айде на суха,като сложа финиши и тем подобни го докарвам.Принципно от фризьорка знам,че 8 е много тъмно за русо,незнам защо някои го водят така.Всяка боя е индивидуална за себе си.Една приятелка се прави със ЕЛЕА и е адски доволна,прави се със 7.1,което според мен трябва да стане адски тъмно,е да ама не,стои графитено русо.Боята е адски евтина и би следвало да е некачествена,но тя е много доволна и не и изсушава косата.Принципно,като се избира цвят би трябвало да се огледа целия каталог .Поне аз така правя защото виждам несъответствие на боя със боя ца цвят,а не за нюанс.

# 687
значи ще продължавам с опитите Simple Smile

# 688
  • Europe
Измислих го, ето това искам да постигна като цвят https://www.google.bg/search?q=%D1%8F%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0 … 0Z3DLcfiDnXaJM%3A

Корените ми са тъмно русо м/у 6-ца и 7-ца. А в момента съм с боя на Лакме Колаж 10.22+ интензивно виолетово русо - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/LAKME-COLLAGE .

Мнението ми за тази боя е, че - нито е виолетово, нито е интензивно, нито успя да убие оранжево жълтите отенъци, които след първото къпане вече бяха на лице.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 21:53 от aleina

# 689

??

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 22:00 от adelinda

Общи условия

Активация на акаунт