- желая ти всичко най - хубаво! 
... Ходих на второ мнение при друг офталмолог , който потвърди диагнозата на предишния . ... Ще нося очила, защото имам и астигматизъм. ... Днес ходих на фризьор и сега съм с гарваночерна коса - дано само беба да не се уплаши. ... Сложих да се пече баницата и да сваря яйца. ... Иначе не знам дали казвах / поне нямам спомен /, че бебка е висока 73 см и тежи 7200 грама.
... Имам едно питане - мога ли след като съм въвела нова храна на обяд след около два дена да дам кисел със царевично нишесте / все пак ще й е за първи път / и плодово пюре от манго ? 

Всичко става за игра. Аз сега почти нищо не съм купувала. Пазя от баткото дрънкалки, гризалки и тем подобни и вадя подходящите за възрастта. Първо батко и си поиграва с тях и като му омръзнат ги зарязва на нея 

До сега все му се подгъваха крачетата,но вече започва да заяква.Сега заспа по корем,дано спи повече от 15мин 

от петък започна да кашля леко, ЛЛ каза, че е от задна хрема, даде му капки, нещата не се оправиха и днес ходихме пак. Вече има хрип в десния дроб и изписа вентулин сироп през 8 часа и в сряда пак сме на преглед. Най-лошотое, че от всичко дето му слагам в носа вече смао като се приближа с капки и почва да реве и да се дърпа
дано му мине скоро ...
не се ща да ги слага и вади
временно или постоянно?

Препоръчани теми