ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 326
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Бети,знам,че в събота не е хубаво да се прави.

а я кажете,как ще тича след питата човечето,ако не ходи стабилно?!

Veselka защо не трябва в събота да се прави, аз я правих събота???
Моля те кажи!?

Не е задължително детето да тича след нея след като питата се търкулне, фатката е(поне според баба ми) като я види да се търкаля и да тръгне сам след нея, затова се търкаля за да може детето да я последва, не за да тича след нея Grinning

# 76
И ние нашия прощъпулник го направихме в събота. Това, че не е хубаво да се прави в събота за 1-ви път го чувам, но дори и да го знаех по-рано, пак щяхме да го направим в събота. Много, много не робувам на суеверия /да не кажа хич/.
Ние сме с ангина Sad Това ни е 1-та болест и дано не повлече крак /пу-пу/
Много целувки на всички и весел Великден от нас!

# 77
Simple Smile дам и аз съм мнооого анти суеврията - живот и здраве на 29.04 ще направим прощапулника на дани:)))
Йоанка да оздравява бързо бързо! Simple Smile кви са тия болести сега по празницте, не може Wink
Joana - ти свърза ли се с дени? всичко о.к ли е?

# 78
Събота било ден на мъртвите и се раздава за тях,но сте прави не трябва да се робува но суеверия-всеки да си го прави,както знае и да му е приятно Simple Smile

Йоанка да оздравява  Simple Smile

# 79
Мами еи ме на и мен Simple Smile
Да ви кажа май ще напускам работа............ а толкова исках да работя, че и работа намерих и детегледачка и на мажа ми нова работа и така.....ама в офиса пак попаднах за злобни женоря, казвам ви направо имат изродско мислене...........не се издържа вече и май пак с Ема ще се разхождаме по градинките на мама Бузала Heart Eyes Толкова ми е мъчно за детето денем сред онези патки, че се чудя как толкова исках работа. Ама тва да ми е за урок и да слушам мъжа ми. Но вярно че докато бях там му предложих много по добра работа и близо до нас та ...........поне това ме утешава донякъде.
Оплаках ви се сега отивам да спя.........Simple Smile а и татито си идва и ако не гледа мач , сте ме гушне докато заспя Simple Smile

# 80
майчета,вашите дечица казват ли и други думички освен основните "мама","тата","баба"...?
казват ли "вода","искам/дай" или нещо подобно,но разбираемо. защото моята щерка си плямпа нонстоп,но нищо не и се разбира... Sad  обезпокоително ли е това или нормално?

# 81
Момичета,желая ви Весели великденски празници!!!!

Много целувки от нас с Ели!!!

# 82
Tedka,аз мисля че няма защо да се притесняваш и че това колко думи казват на тая възраст не е решаващо за развитието и интелекта на детето в бъдеще.Надина също неспира да бърбори,а любимата й дума е "буля" каквото и да значи това,като определено я отправя като въпрос.Понякога ми говори нещо с такава смяна на интунацията все едно е голям човек и аз само отговарям с "да,мамо" и я излушвам.Инъче добре казва,тата,мама,ам-ам,ало,"ало,тата",не,да,дай,айде,бау-бау и дзак-като си играемна криеница.Също така ни имитира постоянно.Но в парка има едно момченце на нашата възраст с баба си,което повтаря почти всичко,което му кажеш.Бабата по цял ден вика "кажи баба,кола'',"кажи баба,цвете,трамвай'' и то повтаря.Аз като се амбицирах и като видя,че Надина се загледа в нещо започвам да й го повтарям по хиляда пъти.Тъкмо започна да казва,'' бау'',като види куче и аз реших,че е време да науче какво е'' мяу''.Показвам й коте и казвам,''мамо,това е мяу",а тя пак ''бау'',аз не това е ''мяу'',а тя пак си знае ''бау''.Абе като в рекламата направо"Кажи,бабо тенкю"

# 83
  • Sofia
.Абе като в рекламата направо"Кажи,бабо тенкю"

Точно така  hahaha
И ние имаме универсална дума "тети".
Има много време докато почнат правилно да произнасят думичките. Тук в градинката има дечица, които са на по 2 годинки и не говорят, а само ръмжат. Не че са в некомуникативна среда, просто явно нямат какво да кажат.  Mr. Green
Пък после като се отприщят да говорят малиииии  Laughing
Момичета, утре заминаваме за Айтос и после Бургас, там като пристигна при майка ми ще се обаждам да разказвам. Целувки от нас!  Hug Heart Eyes

# 84
И ние си имаме универсална думи4ка "айдее".  Като и кажа :Дай! ,тя дава,но като поиска тя нещо,само со4и и вика "ъ-ъ-ъ..." ,ина4е освен основните думи4ки казва:"ало","на"( за "заповядай"),"тао"( 4ао ) ... друго не се сещам в момента.   
а вие смятате ли 4е лятото ще е време за махане на памперса?нашата мома си ака и пиша в гърнето от 6м възраст,но за махане нацало на памперса...незнам,но мисля да пробвам. А вие?

# 85
  • На небето
И ние си имаме универсална думи4ка "айдее".  Като и кажа :Дай! ,тя дава,но като поиска тя нещо,само со4и и вика "ъ-ъ-ъ..." ,ина4е освен основните думи4ки казва:"ало","на"( за "заповядай"),"тао"( 4ао ) ... друго не се сещам в момента.   
а вие смятате ли 4е лятото ще е време за махане на памперса?нашата мома си ака и пиша в гърнето от 6м възраст,но за махане нацало на памперса...незнам,но мисля да пробвам. А вие?

Този въпрос е коментиран в др. теми хиляди пъти. Аз не смятам още да го мъча. Децата усвояват умението да контролират тази си функция чак към 2,6-3г. си възраст. Така, че аз не го насилвам пък и той не иска да стои на гърнето, ще изчакам да стане по голям и да започне да разбира какво е гърне и за какво се ползва и т.н. Може би към 2г. ще стане и това. Имам приятелки които от 6м. възраст държат по 10пъти на ден по 30мин. децата на гърне и се хвалят че акали, ами извинявай ама то прекарва по голямата част от живота си на гърнето, какво очакваш. Освен това децата им акали по едно и също време, ама това си е чисто дебнене. Ние акаме когато ни падне през деня и няма как да го хвана.  Rolling Eyes

# 86
Слагам Дебка на гърнето сутрин и следобед след сън. Ако през деня я осетя ,4е се напъва ведняга я слагам на гърнето,но имаме по4ти всеки ден фал Wink все пак е още малка и не разбира. и аз мисля,4е  към 2г възраст ще е подходящо да махнем памперса,но сега,това лято само ще я пробвам,без да настоявам Wink   А вие боядисахте ли яйцата? Wink моите се пукнаха половината,но станаха мн хубави и ярки.

# 87
Anaise,разбирам как се чувстваш,за мен атмосферата на работното място е много важна.Винаги търся хора от моята кръвна група-и двама ми стигат,за да трансформирам отрицателната енергия на другите.Не намеря ли такива си тръгвам,защото е отвратително да ходиш на работа със свито сърце.Ако това не ти е труден период,заради промяната и раздялата с детето,а наистина хората и работата те подтискат,действай-всяко зло за добро!А инъче и ние ходим на гърне,понякога малката не иска памперс и аз й обувам гащички-до сега не се е изпускала,но не се контролира съзнателно.Мисля и на морето да е с бански,но опитите за махане на памперса мисля да стартираме след като навършим две годинки.

# 88
ha ha da vi kaza i za Ema - ima 4-5 chlenorazdelni dumi, a inache si govori po chial den sama na niakav izvanzemen ezik, mnogo smeshen Simple Smile abe goliam kupon. tolkova se radvam che ste imame 3 pochivni dni - ste si igrai as Ema po chial den i s tatito ste ia zavedem i v zooparka da ziapa zivotnite. Sigurno ste posetim i Sofia lend - niakoi znae li dalitam ima podhodiasti zabavlenie za deca kato nashite?
Mami tova e utre ste boiadisvame iaca i ste iadem kozunaci.
Koito iska hubavi kozunaci da ide v 100 grama sladki - strahotni sa!

# 89
  • Canada
Охо и Йони бърбори по цял ден, но нищо не й разбираме. Ама така сериозно ги  нарежда и прави мимики и жестикулира- много е сладка.

Разбираеми думи4ки "дай-дай"-с протегната ръка, "мама, тата, баба, бай-бай, нееее, да".

А веднъж като взела дистанционното на ТВ, си го гложила на ухото, ходи по коридора и говори и жестикулира. Да не повярваш как без да усетиш даваш пример за подражание на детето(аз много 4есто и дълго говорейки по телефона, ходя от стая в стая и си върша някаква работа)

Боядисахме яйцата  easter и намазахме бузките с първото 4ервено яйце. Направих и козунаци- станаха много пухкави, за моя гордост, но свеки пак намери кусур, 4е не били достатъ4но сладки #2gunfire

Сигурно няма да имам време за форумм събота и неделя, имам да правя приготовления за Великден- ще се събираме у нас три семейства и трябва да направя   детски кът- 4акаме две мом4енца на годинка smile3540 smile3540 плюс нашата госпожица 4470

Затова искам да ви пожелая отсега
 easter ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН ! easter

Общи условия

Активация на акаунт