ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 378
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета наистина покрай хубавото време сме поразредили писането:)
Гена весело изкарване и хубаво време и на вас:)И после дапишеш Влади какво е избрал на прощапулника!
Момичета какво става със софииската среща,хайде да се организираме!

П.П. Честито на всички празнуващи днес!Да носят с гордост имената си!

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 12:42 от slan4ogled

# 166
брей слънчоглед, как успяхте да влезете? разказвай какво има вътре Wink ние отидохме, видяхме какви кеометрични опашки имаше и се отказахме да висим на тази жега Rolling Eyes та само от вън го видяхме. Реших че дани е малък и не си заслужава блъсканицата Laughing
Тия дни вече стана истинска лятна жега, абе не се оплаквам, предпочитам топло Laughing но не мога да му задържа на главата на дани никаква шапка #Crazy вие как се преборвате с този проблем?
Гена - приятно изкарване и поздрави на морето, искренно ти завиждам Mr. Green но и ние със скъпия ще отидем скоро да го видим, макар и за 2 дни - на 10-12 сме в несебър, на концерта на Стинг, просто нямам търпение до тогава :lol
даааа айде да се видим, някоя неделя примерно, в някой парк, а????

# 167
Здравейте,момичета!Да ви се похваля,удържам фронта и вече не кърмя цели четири денонощия.Казват,че зора е две седмици и пия разни неща за спиране на кърмата,че гърдите ме болят,абе трудна работа първо пиеш за да имаш,после за да нямаш мляко.Но не се чувствам виновна,а Надина дори отказваше да яде,но сега малко по малко влиза във ритъм.Още не се е пуснала да ходи,но и това не го мисля,във главата ми е само предстоящият концерт на Депеш и шумът на морето coolcool.Гена и аз съм родом от Добрич,не съм се прибирала три години,но в началото на юли вече ще сме там за три дни,преди морето,защото страшна носталгия ме гони.Слънчави разходки,момичета!

# 168
Кога среща,кога? Grinning

# 169
  • София
И аз това питам
Среща кога
хайде първо да уточним,как е по удобно за повечето мами,през седмицата или през уикенда?

# 170
Здравейте!
Наистина вече пишем рядко, но остава ли ни време от тичането след малките любознателни човечета? Grinning Гледам снимките на февруарчетата и много им се радвам - всички са станали големи и хубави дечица.  Моето февруарче е много палаво и само за миг да отклоня поглед от нея и се е качила някъде или е сложила нещо в устата си. 0.

Пожелавам ви приятна и весела среща!

# 171
Мами наистина неостава време за писане тук, а едно време само тук висях  Joy Ама работа, уроци по англииски за тея дето не са учили кат мен, разходки всяка вечер и през уикенда, и задължения в къщи и работа колкото искаш, нямам никакво свободно време.
Да ви се оплача колкото слаба бях като бременна толкова сега сам дебела - започвам много стриктно да следя какво ям и по колко защото се видя че време за спорт нямам............
Ема расте с всеки ден. Станала е една руса кадрокоска - единственото къдраво момиченце в квартала Simple Smile Вече се опитвам да минем на едно спане денем, и започвам да я уча да седи на гърнето. Чудя се кога ще проговори?
За среща аз мога само сабота или неделя по изложените по горе причини Simple Smile

# 172
  • София
Ето вече имаме един глас за събота или неделя,очаквам и другите майка да кажат кога им е удобно
Не напредваме особено за съжаление,срещата кой знае кога ще я осъществим....

# 173
Маменца, цирк Монте Карло е в Южния парк. Представленията са всеки ден от 17.00 и 19.30 ч. Заведете малчовците! Ние сме там утре    bouquet

# 174
Zdraveite na vsichki!!!

Izvinete me za latinicata,no pisha ot klub pak

V momenta sam v Plovdiv.....

Dobre doshla na Ivanichka i chestititi praznici na vsichki,koito sam propusnala da chestitia!!!

Ne sam zabravila che otgovariam za temichkata....tezi dni shte opitam da dobavia propusnatite proshtapulnici i da pribavia i novite-ne vinagi uspiavam da se dobera do klub-Elena mnogo me tarsi kato lepnata za men e

Haide do skoro i celuvki na vsichki

# 175
  • София
Пола разкажете после как се държала Яна в цирка.Издържа ли представлението и хареса ли и.Аз също днес видях че  е там ,но мислех че още не ни е дошло времето за това развлечение.

# 176
  • Canada
...........,но мислех че още не ни е дошло времето за това развлечение.....

И аз съм на мнение , 4е е още рано за цирк....поне за моята Йони, не мога да и задържа вниманието за пове4е от 10 минути. Ве4е трудно седим и в коли4ката, станала е много своенравна, продължава с ината и хапането.
В4ера  за ве4еря, такъв рев му удари и то защото иска сама да се храни. Омазахме се обилно с фрикасе, а тя щастлива от новото си умение толкова много яде, 4е после си върна това, което и беше излишно. Вси4ко в нея крещи за самостоятелност.....Ваште дреб4овци как са в това отношение?

Да ви се похвалим моми4ета, от 19 юни  ще тръгваме на детска градина. Първите 3 седмици са адаптационни и ще ходим с Йони за по два 4аса всеки ден заедно. Хем се радвам , хем ми е притеснено как ще й се отрази тази промяна...

Хайде от нас толкова, да се вклю4ват и други мами.....

# 177
Здравейте мамита  Hug

Циркът беше страхотен! Яна беше като омагьосана.. е, само за около 1 час, но все пак изкара до края с помощта на пуканки, сокче и други забавления. Заслужава си да се види, ние с таткото сме очаровани. Жалко, че нямаше повече дресура на животни, но гълъбите, котките и тигрите свършиха работа  Wink

Иначе за самостоятелността, аз оставям Яна да се мацоти сама с лъжицата щом поиска да го прави и вече яде сама с пръсти или с лъжица. Според мен, колкото повече самостоятелност, толкова по-добре.

# 178

Ве4е трудно седим и в коли4ката, станала е много своенравна, продължава с ината и хапането.
Вси4ко в нея крещи за самостоятелност.....Ваште дреб4овци как са в това отношение?

Малката е същата от половин месец. Побеля ми косата с тази промяна. Инат, рев, опъване, тръшкане... Ужас!!!

# 179
Anaise
А какво стана с статистиката с предметите от простъпулниците  newsm78 Grinning

Готова е!!!
Чакам пак да се съберат и да ги публикувам!!!

Общи условия

Активация на акаунт