ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 356
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
мами,имам проблем с моята февруарка. Embarassed
забелязах,4е доста 4есто се пипа по дудата като я къпем или като е на гърнето. Confused когато е с памперс не се сеща мн мн. незнам ,любопитство ли е или е осетила тръпка при докосването там. Thinking струва ми се мн малка още  newsm78

вие имате ли такъв проблем и проблем ли е изобщо или си втълпявам???

# 181
tedka това изобщо не е проблем  Naughty Естествено , че ще им е интересно да се опознават. Далия си дърпа ушите , косата , кожата и въобще всичко до което се докопа  Crazy

# 182
брей че странно, не си виждам последния постинг... здраве да е:)
Та първо - моя глас за срещичка събота, или дори още по-добре неделя:)
ние почнахме ремонта в стрелбище и живот и здраве до месец ще сме се преместили там, много лудница ни чака... ама за добро:)
хехе tedka*, изобщо не се притеснявай мила, абсолютно нормално е!!! дори и ти си го правила, макар не си спомняш Mr. Green
Да ти кажа... може би все пак изпитвят и някакакво удоволствие... освен чистото любопитство... не знам... абе природата си знае:) ама дани като почне да си пипа пишката докато е на гърнето, после ми опикава хола Mr. Green
айде лек ден:)

# 183
Мами Ема е с температута от вчера и неможе да я свали. Давам и Панадол и Нурофен, и една свещ в дупето и сложих ама нищо. Слагах и чорапки с оцет и пак си има т. Това ни е първото сериозно разболяване, след едно разстройство преди месец. Много съм притеснена защото и сложихме ваксината за шарките миналата седмица и се чудя да не е реакция, и да няма някакви последици. Знам че от някои ваксини някои децата направо стават изроди, абе разболяват се и цял живот са деформирани. Ама забравих от коя ваксина така беше. Та това е при мен. Сега съм болнични посред лято. Даваите съвети за тази температура, ако вече сте били болни... Иначе освен т и няма нищо.
А да ще мина на половин работен ден от 1 юли - детегледачката ми се отказва и ще търся някоя на половин ден. Дано намеря.
Весел ден на всички бебчовци и мами.
А за пипането хе хе то всеки го прави отвреме на време дори и децата Simple Smile

# 184
мамита:) да се похваля станах леля Hug
6 сутринта се роди моята племеница Еден, брат ми е присъствал на цялото раждане хехе, май не е било много леко, но важното е, че сега всички са добре:) да ми е жива и здрава и да расте умно и усмихнато дете Praynig Laughing
а Ема бързо да оздравява Praynig ох много гадно с тия болести Confused

# 185
Anaise, заведи детенцето на преглед. Да и тестват урина, кръв ако се налага. Може да е бактериално и тогава не може без лекарства. Не си мисли най-лошото!!! Вярвам, че ще ви мине скоро.

# 186
И моят съвет е да я заведеш при педито  още повече , че не можеш да и смъкнеш температурата  Naughty

beti честита ти племенничка   bouquet Да е жива и здрава и много да слушка и папка   babyuu

# 187
Ama mamita maika mi e pediatar i ni e lichen lekar. Ama edva li e bakterialno stoto niama ni sopoli ni cherveno garlo ni kashlica. No ste ia pitam dali se nalagat izsledvania niakvi. Neznam urina kak ste izema - opitah vednaj s edin kolektor li se kazvashe i nisto nestana.

Beti chestita ti plemennica! Da e ziva i zdrava !

# 188
  • Canada
Бети честита ти племенница!
 Да ви е жива и здрава! Да расте здрава и послушна!

Хайде и да ми се връща, 4е направо се из4аках да стана леля.... ooooh!

Тедка* и Йонито се пипа, само 4ака да свалиме памперса ....много е смешна защото се надига и да види какво е това. Аз смятам, 4е  е нормално.

Анайсе сигурно е от ваксината, може да даже да й излезе и обрив.Но като си имаш лекар в къщи не трябва да се притесняваш...Дано се оправите скоро!

# 189
  • София
Бети честита ти племнници,да носи много радост в семейството
Анайс Светльо също днес е с Т,мисля че е някакъв вирус,няма никакви други признаци.

# 190
  • На небето
tedka това изобщо не е проблем  Naughty Естествено , че ще им е интересно да се опознават. Далия си дърпа ушите , косата , кожата и въобще всичко до което се докопа  Crazy

Че то и при момчетата е така. И моя син си пипа пишката, и се чуди „какво е това нещо и що така виси”? Но той и пъпчето си пипа, че и нашите като ни види с голи кореми, всичко му е интересно опознава си тялото детето. Не знам как при момиченцата, но при момченцата мога да мисля за проблем с „самозадоволяването” чак в пубертета, до тогава рахат. А за момиченцата съм чувала за 4-5 годишни дето го правят, но по малки не знам, не разбирам от женски. Така, че не се притеснявай все още, излишно е, за сега си опознава тялото и и е интересно.

# 191
Честит 1-ви юни на най-прекрасните ни ФЕВРУАРЧЕТА baloni

Да си живи и здрави,да имат най-прекрасното детство изпълнено с много усмивки и положителни емоции и да получат много подаръчета happy bd

# 192
благодаря за пожеланията Laughing
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ на на нашите деца, на децата в нас  Hug с пожелание никога да не заглушим гласа на детето в нас[/size]
ух, на работа съм и няма как да ходя да подкрещя протеста... само подпис, това е от мен, ама дано се дигне достатъчно шум Praynig
Уви и няма как да заведа дани на 1 му празник:( поне татко му ще го заведе, дано се оправи времето, че хич не ми храресва...
приятно изкарване на всички деца - настоящи и минали  Mr. Green много усмивки и забава  bouquet

# 193
Честит празник на всички мили февруарчета (и не само на тях!)
Да са ни живи и здарви децичата и много, много да ни радват!

В класациите за по-по-най, сме забравили да споменем и кърменето.  Какво ще кажете в нея да влязат  всички февурарчета, кърмени по-дълго. Дани го отбих преди два месеца, т.е. след 1г и 2 месеца кърмене  bowuu

# 194
Честит празник, малки февруарчета! Бъдете живи и здрави!
Пожелавам ви щастливо детство!

Общи условия

Активация на акаунт