ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 352
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
 baloni Честит празник на прекрасните ни дечица Simple Smile baloni
Бог да ги благослови с всички най-прекрасни неща, които те и ние техните майки си пожелаем !!!

# 196
  • UK
Честит празник на всичи февруарчета!
Годзила, аз още кърмя  Grinning

# 197
Neznam urina kak ste izema - opitah vednaj s edin kolektor li se kazvashe i nisto nestana.

Anaise, сложи памук в памперса и след няколко часа го извади и го изцеди в стерилно шише, не се притеснявай, че е малко, на тях за изследванията им стига дори и една капка, аз досега така съм правила и никога не е имало проблем.

Честит празник на всички дечица! Нека да са ни живи и здрави и да имат безгрижно и весело детство!

# 198
Моята хубостница редовно си "мастурбира" преди да заспи и това изобщо не ме притеснява, защото като малка си спомням колко пъти са се оплаквали от мен в детската градина... и родителите ми се бяха побъркали, но едва сега педиатрите установиха че мастурбацията е нормален процес и се появява при много ранна-възраст при повечето деца. Така че мили мами НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!

# 199
Браво, Маймунка!Сетих се аз, че има още кърмещи мами - хайде и останалите да признават!
Вчера бяхме на консултация - Дани най-после мина 10-те кг и тежи 10,200!  Hug

# 200
  • UK
 Grinning и ние бяхме на консултация- 9300 тежи. Пак ще каже майка ми, че не я храня  Grinning

# 201
Мами Ема е с температута от вчера и неможе да я свали. Давам и Панадол и Нурофен, и една свещ в дупето и сложих ама нищо. Слагах и чорапки с оцет и пак си има т. Това ни е първото сериозно разболяване, след едно разстройство преди месец. Много съм притеснена защото и сложихме ваксината за шарките миналата седмица и се чудя да не е реакция, и да няма някакви последици. Знам че от някои ваксини някои децата направо стават изроди, абе разболяват се и цял живот са деформирани. Ама забравих от коя ваксина така беше. Та това е при мен. Сега съм болнични посред лято. Даваите съвети за тази температура, ако вече сте били болни... Иначе освен т и няма нищо.
А да ще мина на половин работен ден от 1 юли - детегледачката ми се отказва и ще търся някоя на половин ден. Дано намеря.
Весел ден на всички бебчовци и мами.
А за пипането хе хе то всеки го прави отвреме на време дори и децата Simple Smile

ние също бяхма така и когато я заведохме на лекар се оказа ангина. сега сме на антибиотик-които малката отказва да пие и го давам с голям зор Sick
на консълтация на сме ходили още но тежим около 10 кг.
а това за урината аз я вземам от гърнето Mr. Green

# 202
  • Sofia
Здравейте, мами!  Hug
Бях казала, че ще мързелувам това лято ама на, не стана както си мислех Laughing
Започвам работа другата седмица и затова Яна ще ходи при баба си, отсега ми е мъчно  Cry Свеки трябва да ме замести в ключови моменти като махане на памперс, привикване към яслите, дано не бъркам като я оставям там  Thinking Най-кофти е че трябва да пътуваме през 2 седмици до Айтос че да си виждаме детето. Така ще е до края на лятото, от септември Яна е на ясла в София bowuu
Анайсе, как се доверчваш на непознати хора да ти гледат детето? Аз не бих могла и затова я изпращам при баба й.

# 203
Анайсе, как се доверчваш на непознати хора да ти гледат детето? Аз не бих могла и затова я изпращам при баба й.

Ако случиш на гледачка, има своите предимства детето да не се гледа от баби.  Peace

Ние мислим да сме на морето цяло лято! А дано!  newsm17 smile3508

# 204
и ние бяхме на консултация,но като 4ета колко кг са вашите де4ица,направо ме хваща срам за кг на мойта щерка. Embarassed  цели 12,100кг сме и 80см.  дали да не минем на 3 хранения?

# 205
дали да не минем на 3 хранения?

не виждам причина newsm78
работила съм в ясла там се хранеха по 3 пъти , като вечеряха у тях децата ,значи общо пак 4 стават.
Нашата консултация малко над 12 кг - вече не мърда на кг. Simple Smile - и 83 см.- само ще "дължеем" Grinning

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 17:47 от мойри

# 206
Детегледачката е свестен човек. Проблема е че се отказва и трябва да търся друга. Нашите баби работят и в този смисъл немогат да гледат Ема. Трябва да работя, защото едва си намерих работа........а времената са такива, че ако не си осигурен работиш - хе хе ние не сме от осигурените. Но и да бяхме все трябваше да правя нещо..........
Мами кажете къде мислите да ходите лятото? Цени , условия? Аз мислех за Анталия ама мажа ми неиска че Ема била малка.......та май в БГ ще си седим. Кажете нещо дето да става за деца...

# 207
  • София
Ние другата седмица заминаваме за Приморско,хотлечена 200м от плажа с климатик,телевизор,хладилник,вана,тераса с изглед към морето -15лв на човек на вечер.Вярно че е извънсезона ,но немога да си представя с мъника да търча на плажа измежду хората и сега се надявам да е по спокойно,пък и да не е толкова топло.По-натам ще мислим с баща му да отидем и сами-да починем:)

# 208
и ние бяхме на консултация,но като 4ета колко кг са вашите де4ица,направо ме хваща срам за кг на мойта щерка. Embarassed  цели 12,100кг сме и 80см.  дали да не минем на 3 хранения?

Споко....и ние сме 12 кг, 87 см. Отдавна сме на 3 яденета и 600 мл мляко.

# 209
Цветулка,какво мляко даваш? адаптирано ли? защото моята мома не го иска вече Sad ,дали да не давам прясно мляко,в кутиите дето е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт