Частни детски градини - София (тема 10)

• 111 670
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Teriska, честито! Ще споделиш ли на коя се спряхте?
Благодаря.

# 661
Teriska, честито! Ще споделиш ли на коя се спряхте?
Благодаря.
Разбира се спрахме се на ЧДГ Росица и въпреки че ни е доста по далече на база това което видях в обиколката ни последните месеци това място наистина е най-доброто.
Ако има някой интерес мога да споделя защо се спряхме на нея.

# 662
Ами, аз имам : )

Edit:
Сега видях, че приемат от 3 години.
За съжаление моето диване е малко още за там.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 22:04 от Пилешко

# 663
Ами, аз имам : )

Edit:
Сега видях, че приемат от 3 години.
За съжаление моето диване е малко още за там.
Писах  ви на ЛС

# 664
Някой може ли да сподели отзив за Цветна градина Монтесори? Близо ми е и се замислям за нея

Моите впечатления са само от едно помещение там за няколко минути. Градината представлява три стаи, старо е, бих казала не особено чисто, жената, които ни посрещна доста странна. Имаше дори деца, които бяха седнали на касите на прозорците. Двора е доста малък и нямаше почти нищо в него. Като цяло не бих си записала детето там. За таксата от 500 + храна(вие си е носите или кетеринг) , мисля, че може да се намери по-сигурно и приятно място.
Но още веднъж да кажа, че това е еднократно посещение, което и вие може да направите и да прецените сами.

# 665
  • Живее на Луната
Благодаря за отговора! А можеш ли да ме посъветваш къде в района на центъра или близо до него има детски градини монтесори, за които има хубави отзиви?

# 666
  • София
Здравейте, някой има ли отзиви за частните градини в  квартал Гоце Делчев? Чух добри мнения за "Пролет", но нямам такива за "Макси Кидс", "Слънчо" и "Мария Магдалена" (само тези са ми известни в района).

# 667
Благодаря за отговора! А можеш ли да ме посъветваш къде в района на центъра или близо до него има детски градини монтесори, за които има хубави отзиви?
Аз не знам за друга в района на центъра. Другите мами, ако могат да се включат.
Много хубави са мненията за "Каса Дей банбини", но тя е в Манастирски ливади.

# 668
Здравейте! От вчера се ровя из интернет за частни ясли в центъра на София и не успявам да намеря достатъчно информация. Някой има ли впечатление или информация за детските центрове "Стори пакост", "Ние, врабчетата", "Приказната фея"...? Или друга ясла в центъра? Няма голям избор, както и шанс за държавна  Sad

# 669
Здравей,

Иска да попитам какви са ти отзивите за яслата, тъй като и аз я харесах. Доволни ли сте? Бебчо как я приема?

Благодаря

Здравейте всички!

Преместих детето си в нова ясла - "Жабчо" в кв. Гоце Делчев, понеже локацията ми е по-удобна. Тя е току-що направена от едно много мило момиче с опит в областта. Момичето е много спокойно и приятно и точно затова реших да преместя детето си там.

Предимствата, освен обясненото вече, на тази ясла/градина са: къщата е много приятна и с хубав двор, учат английски език и народни танци, има постоянно видеонаблюдение, хранят децата с био кухня, държат на спокойния тон при общуването.

Недостатъкът е един според мен - че засега са само три дечица, но разбира се, това е въпрос на време Simple Smile

Там сме само от няколко дни, така че като мине малко време пак ще пиша как протичат нещата.

Успех на всички!  Sunglasses

# 670
  • София
По-късно имаше много негативен отзив от същата потребителна.✌

# 671
Здравейте. Прочетох доста страници и мнения, но не можах да вида инфо за това, което ме интересува (ако съм пропуснала извинявам се).
Понеже ще трябва да се върна на работа след като малката навърши 1 година,  а няма кой да я гледа. Прединствено мен стои въпроса с ЧГ. Понеже работя на график с нощни смени, мисълта ми е има ли градина, която приема само за 1 или 2 дни през седмицата и то толкова малки деца. Живеем в София- район Надежда. Дали случайно някой има инфо за споделяне. Благодаря!   bouquet

# 672
 .

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 22:55 от Nqmaznachenie123

# 673
  • София
Здравейте,

И аз съм в търсене на частна ясла. Прочетох темата и се насочих към Славейче според коментари и локация. Видяхме я, обаче аз лично съм малко разочарована. Не ми се стори много чисто, стаите миришеха на спарено и децата не ми изглеждаха особено щастливи (което е изцяло субективно мнение, може всъщност да са си били съвсем наред). Нормално ли е да мирише на спарено по детските заведения? Преди време посетихме един дом и там също беше така...На мен ми е трудно да го възприема, но допускам че може аз да греша и затова питам как е по детските заведения, които сте посетили.

Може ли да ми препоръчате някоя друга частна ясла в района на СУ, Парка Заимов, Докторската Градина, центъра като цяло, Св. Троица и околните й квартали или някъде по Цар Борис III?

# 674
  • София
Не, не е нормално да мирише на спарено.
Не мога да препоръчам градини в посочените райони. Сякаш там не са много или поне аз не знам

Общи условия

Активация на акаунт