Професионални серии за коса - тема 98

• 70 068
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Аз намазах поръчка от Арлен, по-рано днес и от Рибата. Не ми е ден хаххахха

Казвай какво си намазала  Mr. Green Аз поръчах от Рибката - Напура и Филип Кингсли. От Арлен последната поръчка ми пристигна преди дни и просто нямаше какаово да поръчам. Единственото, което ме изкушава са новите бустери на Керастаз,  но понеже имам от старите около 25 бройки просто ми се ще да поизчакам.
Сега се сещам да те питам ти правила ли си скоро терапия Нутритермик като я загрееш с преса. Въпреки, че не е типично хидратираща, много добре ми балансира предишни измивания с протеинови продукти. Мислех да я направя скоро, но съм пред боядисване и ми се иска да по натрупан протеин.

# 286

Аз намазах поръчка от Арлен, по-рано днес и от Рибата. Не ми е ден хаххахха

Казвай какво си намазала  Mr. Green Аз поръчах от Рибката - Напура и Филип Кингсли. От Арлен последната поръчка ми пристигна преди дни и просто нямаше какаово да поръчам. Единственото, което ме изкушава са новите бустери на Керастаз,  но понеже имам от старите около 25 бройки просто ми се ще да поизчакам.
Сега се сещам да те питам ти правила ли си скоро терапия Нутритермик като я загрееш с преса. Въпреки, че не е типично хидратираща, много добре ми балансира предишни измивания с протеинови продукти. Мислех да я направя скоро, но съм пред боядисване и ми се иска да по натрупан протеин.
От Рибата напура и Еластизайера Екстрийм, а от Арлен шампоана за блондинки/матиращ и термото с фиксация(нали имам това без, сега ще мога да ви ги сравня.)

Терапия скоро не съм си правила, преди помня, че ми харесваше. То като се замисля, скоро не съм посягала към Нутритермик.

В тази връзка, категорично не оприличавам косата на Фрея за третирана. Какво като е минала 3 блондора? Когато имах почивка от русото и реших да се завърна, след няколко обезцветявания за 2 месеца, косата ми беше далеч от третирана. След това дойде разрухата Mr. Green
Joy Доообрее  Crossing Arms Нали се сещаш, че всяка коса е различна? Това, че твоята не е била толкова зле, не означава непременно, че моята е здрава и прекрасна. А и определението "третирана коса" е мнооого относително. Явно  Wink
Оооох, а после казваш, че приемаш мнение, различно от твоето  Grinning  Обаче, поне спора не е да те засягам- ако аз твърдях, че ти е изтощена косата, със сигурност щеше проблема да е голям  Mr. Green

# 287
  • София
В Арлен някакъв код за Сексито ли има? Изпуснала  съм   Mr. Green

# 288
В Арлен някакъв код за Сексито ли има? Изпуснала  съм   Mr. Green
да, SEXY20  Peace
До 4.02 е валиден, може да размислиш до тогава  Mr. Green Mr. Green

Сега чакам от Арлен и 20-25% на Керастаз  Laughing Laughing Laughing

# 289
Здравейте ,
 за хидратираща серия съм се спряла на Joico Moisture Recovery, но мисля да е редувам с протеинова.
Коя серия  ще ми препоръчате , последно използвах бамбуковата на Алфапарф.Косата ми  е дълга , боядисана , суха и търпяща преса.Чудя се между Кюн,Напура и Joico

# 290
  • На ръба..
На Joico серията за обем е доста протеинова, препоръчвам я Peace

# 291
Руса мама, не аз, а ти не приемаш чуждо мнение  Laughing Аз приемам, че твоята коса е била добре след обезцветяванията, но ти не приемаш, че моята е била зле  hahaha Wink

Пробвах маската Вела Рипеър заедно с шампоана. Още е рано да се каже, но май се харесахме от първия път  bowuu Нямам търпение тези, които си поръчаха "течната коса" да споделят мнение и дано да останат толкова доволни, колкото и аз  Praynig

# 292
nnnn82, аз много харесвам на Джойко К-Рак серията, протеинова, дава здравина и блясък, не пресушава.
Фреичка, моята е пристигнала, аз нали действам бързо, утре ще я взема и пробвам, само се чудя с дпш, протеинов или какъв шампоан ще е най-добре /не взех на Вела/...

# 293
  • София
nnnn82
 Джойко КПАК е много добра протеинова серия, освен това има и хидратираща маска КПАК , която много добре се усеща и с протеиновия шампоан от серията. Серията за обем също е протеинова. И двете са хубави, която и да вземеш ще ок. Мисля, обаче че серията КПАК повече се харесва от момичетата.
Кератиновата серия на Напура също е много хубава.

РуСа-Мамма

Ама,  това е друга работа. Как съм го изпуснала  newsm78 и аз не знам  Joy
Поръчах и аз лилавите маска и шампоан, че имам нужда от приглаждащи продукти, просто някак не ми достигат  Joy

# 294
Сети,ох,извинявай!Да,балсама Чи Арган имам.Да ти пратя да пробваш серията ?  Hug

# 295
Мерси, Бубка -страхотна си  Hug, аз го пробвах от мостричка вече, от Арлен, ама беше 15 мл.и уж ми хареса, но още малко му се чудя и само ако може ми кажи при теб добре ли е? Или пък балсама на СХ да взема сега от промоцията, но все си мисля, че няма да ми хареса и да ми е достатъчен той. В крайна сметка искам да имам някакъв балсам.

# 296
Добре де, ТРЕТИРАНА КОСА какво е За вас?  За мен всяка коса, минала през изсветляване...та дори и боядисване, изправяна с преси и маши редовно си е третирана от всякъде.
Бодисваната коса в по-тъмни тонове веднъж на 2-3 месеца  с 3 до 6%  оксидант е по-здрава и съответно по-малко третирана, но все пак третирана, от силно изрусяваната с 12% на 2-3 седмици...така мисля аз.

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 21:41 от JLo

# 297
  • Чукарландия
Добре де, ТРЕТИРАНА КОСА какво е За вас?  За мен всяка коса, минала през изсветляване...та дори и боядисване, изправяна с преси и маши редовно си е третирана от всякъде.
Бодисваната коса в по-тъмни тонове веднъж на 2-3 месеца  с 3 до 6%  оксидант е по-здрава от силно изрусяваната с 12% на 2-3 седмици...така мисля аз.

+1 Peace

# 298
  • София
Боже хора, не мислех да поръчвам нищо, ама то не се издържа  Joy
Ще поръчам една Напура  hahaha

# 299
Добре де, ТРЕТИРАНА КОСА какво е За вас?  За мен всяка коса, минала през изсветляване...та дори и боядисване, изправяна с преси и маши редовно си е третирана от всякъде.
Бодисваната коса в по-тъмни тонове веднъж на 2-3 месеца  с 3 до 6%  оксидант е по-здрава от силно изрусяваната с 12% на 2-3 седмици...така мисля аз.
Абсолютно. Така е всяко от изброените.Особено обезцветяването, от опит го казвам, щадящо обезцветяване просто няма.Минаването с блондор си едно от най-сериозните изпитания и е на първо място в тормоза на косата.Може да е красива косата след него, знаете грижа, грижа и пак грижа и се отплаща, ноооо това е третирана коса и винаги ще си има отпечатък и увреждане от изсветляването.

Общи условия

Активация на акаунт