Професионални серии за коса - тема 98

• 69 883
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Чукарландия
Момичета, терапията на Шварцкопф съществува ли още? Не я намирам никъде.

Преди я поръчвах от hairsupermarket, но сега и аз не я намирам там. В Амазон има Ензимния екстрактор, а този продукт не мога да разчета какво е. Peace

# 631
Моят косъм е фин и всичко и идва след кратко време крайно или недостатъчно. Лятото се бях ограничила до 3 серии, просто нямах време да поръчвам, и определено влоших състоянието на косата си.
Мгнолия е права, аз бях с много по-рядка косица, двойно по-тънка и дълга до учите, късаща се. Сега е доста по-плътна, до средата на гърба. Отпред, където имах бретон е по-къса, моят мъж ме подстригва  U -образно. Само съжалявам, че грижите за скалпа ги започнах толкова късно. Абсолютно отговорно, залагам си дори дипломите, че тези чудесии действат. Много време се кумих на състава на ампули Денсифик, открих 2-3 активиращи съставки, но не смятах, че биха се отразили точно така, както обещават производителите. Да, абсолютно видим ефект!!!
Мразя да хваля чак толкова дадено нещо, но сега е ред да похваля ампулите за косопад на Напура, само след 3 нанасяния, косъм не е паднал от главата ми, а бях споделила какъв проблем имам  Shocked

# 632
  • София
Присъединявам се към тези, които не харесват шампоаните на Лакме - доста са агресивни и не са нещо уау като ефект върху косата.

И в този ред на мисли, дали Кюн Витал Нютришън е агресивен към скалпа? Арлен 2 пъти са ми изпращали мостри от него и мисля да го пробвам, но все пак да ви попитам Simple Smile

ДПШ на Меди ми е много любим, но не го намирам икономичен - не е толкова течен колкото Напурите, но е все пак тъничък и доста добре си върви като количество.

Руса мама, ампулите на Напура са наистина чудо! Никога не съм вярвала, че косопад може да спре за седмица само с 2 нанасяния (е и старт на витамини за коса + масла, но тях съм ги пробвала и самостоятелно и не са действали в насока бързо спиране на косопада).

# 633
РуСа-Мамма ти кои точно ампули беше поръчала,   newsm78
ще съм ти благодарна да споделиш.  bouquet

# 634
Онова чудо - може лесно да се случи на неподдържана коса Simple Smile След като добре я обгрижваш и не от скоро - просто остава да й се радваш Simple Smile  bouquet
Така е  Hug Пък и имам доста наличности за поне 1г без нови покупки  Flutter

Моята коса беше много чуплива и често ставаше на фитилчета,преди да родя.След това се изправи.Преди 2г започна отново да се начупва.Не като преди,но поне не е така права.Преди дни отрязах последните 10-12 см права коса.Сега е доста по-обемна и с равномерни вълнички...

# 635
Влизам само, за да поздравя АленаSimple Smile  Hug Радвам се, че пак пишеш тук и ще чета редовно с удоволствие. Изключително отзивчива си. Simple Smile  Hug Иначе бях загубила интерес към темата и влизах от дъжд на вятър, а пък да пиша съвсем.

И за да не е спам...
Ползвах шампоана за боядисана коса и интегрити маската на милкшейк и останах крайно разочарована. Добре, че е от размени, благодарение на мила съфорумка  Hug Пресушиха ми косата ужасно много, ама много. Такова нещо не ми се беше случвало от няколко години, когато в една домашна маска с алкокол реших, че като нямам зехтин няма да е проблем  Joy

# 636
РуСа-Мамма ти кои точно ампули беше поръчала,   newsm78
ще съм ти благодарна да споделиш.  bouquet
Резултати виждам, а и са ми любими като усещане и аромат ампули Денсифик  Heart Eyes 2 месеца съм редовна. Имам и Инициалиста, който не ми харесва- усещам го след изсушаване, някак си като мръсни корени; аромата не ми е ок; Ампули за силен косопад за нормална коса Напура, въпреки гадната миризма, са добри.
Имам и другите за фоликули и растеж, но не съм ги започнала още.

# 637
  • София
Руса мама, кои точно ампули на Напура ползлваш?
 Те като са няколко вида, съвсем се обърках какво ми трябва. Поръчала съм тези  http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura-t-00-stamigen-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-folikulite-8-br-po-8-ml
и тези
http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … osa-12-br-po-8-ml
КАкто вече казах- след промоцията  Crazy

HArpalike смело тествай Кюн. Аз съм с много чувствителен скалп. Трети ден от КЮн не ме сърби. Но ще си мипя днес косата, че вече не мирише на каквото обичам... Иначе бих могла и днес да изкрарам така, противно на ичакванията ми не омазняват.
Някой пробвал ли е КЮн за обем?

# 638
  • Живее на Луната
Аз съм с ужасен косопад след раждането и съм се заредила с ампули и шампоани на Напура. Ако успеят да се справят с това ще е чудо. Ще споделя по натам какъв е ефекта. Много ми харесва обема в корените след ампулата за косопад, не съм го постигала с никой друг продукт за сега  Heart Eyes

# 639
  • София
Бела, благодаря  Hug
Жалко, че не се намира тази терапия. Интересно ми е да опитам нещо с ензими, но очевидно няма такъв продукт из намиращите се на пазара в момента.

Вивиан, адашче, мъчно ми стана, че така сме те отблъснали  Hug

Мишелчето ми се губи нещо ... дано всичко с нея е наред  Praynig

Бубенце, и аз съм решила така, тази година ще ползвам предимно.  Crazy Е, не че няма нищичко да си поръчам, но определено ще се въздържам, а и с тези наличности, вече не ми е трудно въздържанието. Освен това, косата ми се подобри и мисля, че съм доста близо до максимума й, както писа Алена, и вече каквото и да й правя, все си ми е една и съща, харесвам я  Heart Eyes Само върху гъстотата и скалпа ще работя целенасочено. Косъма го оправих  Mr. Green

# 640
Относно косопада, да припомня и че спрей-лосиона на Напура е също толкова ефикасен. Аз го взех с идеята, че излиза по-малко като цена от кутия ампули, но и с него преборих косопада с 2-3 нанасяния. Повече от половината ми остана излишен. Simple Smile Изобщо Напура за мен са фаворитите в грижата ми за скалпа, след като пробвах други сума продукти и пак се връщам към тях. Heart Eyes

ДПШ на Меди и при мен е икономичен, прави косата една такава лъскава, лекичка, хлъзгава, много го обичам.

# 641
Руса мама, кои точно ампули на Напура ползлваш?
 Те като са няколко вида, съвсем се обърках какво ми трябва. Поръчала съм тези  http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura-t-00-stamigen-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-folikulite-8-br-po-8-ml
и тези
http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … osa-12-br-po-8-ml
КАкто вече казах- след промоцията  Crazy

HArpalike смело тествай Кюн. Аз съм с много чувствителен скалп. Трети ден от КЮн не ме сърби. Но ще си мипя днес косата, че вече не мирише на каквото обичам... Иначе бих могла и днес да изкрарам така, противно на ичакванията ми не омазняват.
Някой пробвал ли е КЮн за обем?
Казах, че имам всички за растеж (Stamigen, Anagen), но не съм ги започнала. Сега съм започнала  тези за кодопад, за нормален косъм - http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura-t … osa-12-br-po-8-ml

# 642
  • Чукарландия
Момичета, давайте съвет! Досега, като един от хидратиращи финиши ползвах Л2, но, т.к. не отчитам някакъв по осезаем резултат, искам да сменя с нещо друго. Хидратиращ спрей-балсам без отмиване. Епона беше похвалила много Milkshake Leave In Conditioner. Сега виждам, че има и на СексиХеър: Sexy Hair Healthy балсам без отмиване и Sexy Hair Healthy лек балсам без отмиване. Някой дали ги е ползвал?

Моля предложете ми хидратиращ спрей-балсам без отмиване, нещо по-добро от Л2. Praynig

# 643
Момичета, давайте съвет! Досега, като един от хидратиращи финиши ползвах Л2, но, т.к. не отчитам някакъв по осезаем резултат, искам да сменя с нещо друго. Хидратиращ спрей-балсам без отмиване. Епона беше похвалила много Milkshake Leave In Conditioner. Сега виждам, че има и на СексиХеър: Sexy Hair Healthy балсам без отмиване и Sexy Hair Healthy лек балсам без отмиване. Някой дали ги е ползвал?

Моля предложете ми хидратиращ спрей-балсам без отмиване, нещо по-добро от Л2. Praynig
Тузакра хвали това
На секси е добър вариант  Peace Аз съм имала и на Джойко мойсчър, и на Афоджий спрея розовия. Харесвам повече на Афоджий пред Джойко.

# 644
Добро утро  Hug !
Белла, аз имам този на МШ, харесва ми повече от Л2, аз от Л2 не виждам ефект.Балсамът на МШ ухае на ванилов сладолед, като повечето продукти на марката, двуфазен е, консистенцията е водниста, подобна на Л2, дава блясък, с млечни протеини е, като усещане е лек продукт.И е огромен  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт