Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, изпаднали сме на втора страница, не са хубави тез работи. Simple Smile

Седнах да гледам епизода на руски и не мога да се сдържа още в първите минути да не споделя с вас. И аз като Катрин се дразнех на Наз, че е прекалено бяла и добра, но този Умут направо ме вбеси.  Mr. Green Как само започна да ѝ крещи и да ѝ държи сметка за срещата ѝ с Али. Как успя да се представи като невинна жертва.  Mr. Green Дребна и подла душица е той Mr. Green Загуби ме напълно, дори втори шанс няма да му дам. Simple Smile Напомнете ми, ако някога забравя. Simple Smile

Ей така на порции ще коментирам, 'щото много забравям разни работи докато изгледам серията. Simple Smile

Втора порция Simple Smile Чудесен момент, когато Фейза свиреше на пиано. Момичета, може по- назад да сте дали инфо за песента, но моля за линк, ако я има някъде.  Praynig

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 19:36 от pepel_ot_rozi

# 691
  • София
Момичета, изпаднали сме на втора страница, не са хубави тез работи. Simple Smile

Седнах да гледам епизода на руски и не мога да се сдържа още в първите минути да не споделя с вас. И аз като Катрин се дразнех на Наз, че е прекалено бяла и добра, но този Умут направо ме вбеси.  Mr. Green Как само започна да ѝ крещи и да ѝ държи сметка за срещата ѝ с Али. Как успя да се представи като невинна жертва.  Mr. Green Дребна и подла душица е той Mr. Green Загуби ме напълно, дори втори шанс няма да му дам. Simple Smile Напомнете ми, ако някога забравя. Simple Smile

Ей така на порции ще коментирам, 'щото много забравям разни работи докато изгледам серията. Simple Smile
Аз това го отбелязах и на онлайна,  веднага се изкара невинен, аз само спах с нея, ама ти излизаш с него, ходиш с него там или онам, Абе муньо...

# 692
  • София
Ето го еп. 7 с превод http://data-bg.net/details.php?id=24864

# 693
Алекс  Hug, във вибокс ще го качвате ли?

# 694
Не знам как е при Вас, но при мен излиза съобщение-нямате достъп до тази страница.

# 695
  • София

Да и там Simple Smile В момента се качва Simple Smile

# 696

Йес, йес, йес, Party тенкс Алекс newsm51 и на целия екип!

# 697

Йес, йес, йес, Party тенкс Алекс newsm51 и на целия екип!

И  от мен хиляди благодарности!!!

# 698
Алекс, има ли смисъл да ти  казвам, колко ме радва ей това като го видя alexia_73
Книжки не ми се четат, ама тези ги гледам. Пусто много дълги - 2 часа.

# 699
Hug Hug Hug Hug

Алекс Hug и на останалите момичета ,благодаря ви за труда  bouquet bouquet bouquet

# 700
  • София
Ето линкове, където вече качена серията, освен в дата.

http://vk.com/club113691288?z=video-113691288_171920023%2Fbd53d0 … l_wall_-113691288

http://vbox7.com/playlist:2172768

И да използвам момента да се извиня на всички следящи сериала, останало е нещо в епизода, което не е от него. Неумишлено е и отново извинения към почитателите на героинята Наз.

# 701
Hug Благодаря, момичета, за труда!

# 702
Момичета, не ви ли се стори, че някак много изведнъж Умут осъзна истината за брака им. И някак си пак той излезе жертвата- все едно, че години наред се е измъчвал в тази връзка.
Много гадно ми стана като преби Кенан. Направо си беше постъпка на психопат. Турска му работа- все така си решават проблемите с бой и пищови.

Фейза и тя някак изведнъж се промени, но така повече ми харесва, Обаче не знам дали е толкова лесно да се прости това, което ѝ се е случило.

Тарък бей е супер гадняр.  Mr. Green

Ибрахим си го харесвам аз, ама вече го нацелуваха. Simple Smile  Зает е Simple Smile

Много ме радват Али и Каан, ама голямо целуване пада. То всеки го награбва малкия да го целува. Сладурче.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много не разбрах Наз в какво обвинява Али.  newsm78

Алекс, преводът е супер! Друго си е на бг. Благодаря на целия екип, че ни спасявате.  bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 23:34 от pepel_ot_rozi

# 703
Момичета, не ви ли се стори, че някак много изведнъж Умут осъзна истината за брака им. И някак си пак той излезе жертвата- все едно, че години наред се е измъчвал в тази връзка.
Много гадно ми стана като преби Кенан. Направо си беше постъпка на психопат. Турска му работа- все така си решават проблемите с бой и пищови.

Фейза и тя някак изведнъж се промени, но така повече ми харесва, Обаче не знам дали е толкова лесно да се прости това, което ѝ се е случило.

Тарък бей е супер гадняр.  Mr. Green

Ибрахим си го харесвам аз, ама вече го нацелуваха. Simple Smile  Зает е Simple Smile

Много ме радват Али и Каан, ама голямо целуване пада. То всеки го награбва малкия да го целува. Сладурче.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много не разбрах Наз в какво обвинява Али.  newsm78

Алекс, преводът е супер! Друго си е на бг. Благодаря на целия екип, че ни спасявате.  bouquet bouquet bouquet bouquet

Не, не ми се струва, че е изведнъж, просто случката с Наз и Али Неджат изведнъж отвори заслепените очи на Умут за истинността, и същността на бракът им, но още по-неприятен ми стана излизайки жертва.
И за Фейза не ми е изведнъж, тя живееше в своя самотен въображаем свят с Баръш в лицето на Каан, но реакцията на малкия бонбон Каанчо, че не е Баръш я отрезви изведнъж.
С две думи, според мен моментите и за нея, и за Умут бяха назряли, нужно беше мъничко камъче, което да обърне каруцата и това се случи, а относно това, което и се е случило.......не е нужно да се забравя, но поне, ще се утешава с Каан, а и покрай него започнах да я виждам като сестра на Али, а него като неин брат.
Малкия такива усмивки раздаваше при фотографа, че за първи път видях сладичките му трапчинки, а с тати са сладкиши. Heart Eyes Heart Eyes
Не съм стигнала с превод до момента когато Умут е пребил Кенан, утре вечер, ще продължа серията.

# 704
Да си идем на първа страница...

"Нямам никакъв шанс срещу една жена, която използва сина ти, нали?"

Казват, че от любовта до омразата има само една стъпка, и че няма по-опасна ярост на този свят от тази на една отхвърлена жена. (То щото Али си имаше малко врагове досега  Mr. Green )
Всъщност това, което изпитва Неслихан към Али може ли да се нарече любов?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт