ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 33 441
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Туньо  Cry
 Flowers Rose Flowers Rose

# 211
  • София
Тъжно  Sad Помня как му се радвахме през '94  Confused

# 212
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Sad за раздумка бях влязла...

друг път ще е

# 213
Я, Пуциня!

Правилен избор на любим спорт. Моя милост го е практикувала малко. Хубава игра, силова, контактна. Аз, знаете си падам по тоя тип спортове. Футболът е забавен, но е малко нежничък за моя вкус. По-нежен от него сред игрите е само волейболът.

Абе здраво се ритат и там, но в хокея няма примадони, които да се тръшнат след загуба (или победа) на леда и да се разплачат. Накратко, средиземноморците хокей не играят, което ме урежда чудесно. Да имаше отде и мачове да гледам цели, ама йок.

Обмислям възможно най-пълна информационна изолация, писна ми да ми става тъжно в момента, в който отворя фейса.

# 214
  • n/a
Добра седмица, нова.  Hug Да си пожелаем
да няма тъжни и неугледни дни и новини, и
събития.  Hug И изобщо - добра да е.
(това отспиването е могъща сила  Laughing)

ЕлфИра, и да се изолираш ...

# 215
  • Пазете Гор
Накратко, средиземноморците хокей не играят, което ме урежда чудесно. Да имаше отде и мачове да гледам цели, ама йок.

Играят, играят. Италия и Франция имат съвсем приличен хокей на лед, имат участия в световните първенства на група А, както и на олимпиади. Гледал съм, ги - биват. Разбира се, не са като най- големите, но все пак. Цели мачове от КХЛ вървят по руски телевизии, нелоши първенства имат Германия и Швейцария, а не е изключено да се гледа и НХЛ.

И да знаеш - не тотална изолация, но филтър на информацията бива да се направи. Отдавна наблюдавам у мнозина мазохостична наслада публично да изживяват живота - личен и общностен -  като наказание свише. Такива демонстрират удивителна привързаност към киселоча и апокалиптиката,и не приемат нито друга гледна точка върху света, нито съвет за подобряване. От подобни особи и еманациите им трябва да се страни.

Отчаянието, обезсърчението са тежък грях,  Пуци, момиче, и гневът също. Не им се давай.

# 216
Френците не ги броя, талянците да се оправят и те. Не ми разваляй хубавото сега.  Mr. Green Къде, къде да гледам НХЛ? Къдееее?

А иначе аз не че се отчайвам, но се изнервям. Затова практикувам дълги почивки от социалните медии, които, реално погледнато, са ми заместник на телевизията в информационно отношение. Трябва да си пазим здравето, нали така.  Mr. Green

# 217
  • n/a
ЕлфИра, мисля си, не, даже съм убедена, че единственото
място, което е на завет от бомбардиране с кофти новини,
е нашето пъбче. Не рискуваш особено, ако го изключиш
от санитарния кордон  Hug

# 218
  • Пазете Гор
Правилно ли е, ако отбележа, че си забравила кавичките на "новини", Ло?

# 219
  • n/a
Милорд, колкото и да са кофти, все са си новини -
като да са се появили нови неща на информацион-
ния хоризонт. Ах, да, тук може би е повлияно от то-
ва, че ползвам основно мрежите за новини (стена-
та ми по фейса е лишена от сърчица по Св. Вален-
тин, просто такива са ми хората там).

# 220
  • Пазете Гор
Имах предвид, че не малка част от "новините" и "сензациите" са лабораторно заченати и хидропонно отгледани, в хранителен разтвор от глупост, истеричавост и наивност.

Не съм броил, но такива са къмто половината от онези, дето циркулират по фейса на булката, тъй, на око претеглени. Тя току ограничава, ама то голям наплив от кахърници, бре!

# 221
  • n/a
Оценявам, че имам късмет с обкръжението си -
по фейса не щъкат сърчица или жалейки за щя-
ло и не щяло. Даже и снимки от круизи почти ня-
ма (не че не ходят  Mr. Green). Изглежда, че са имуни-
зирани срещу медийните вируси в голяма степен.

# 222
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
решила съм си проблема кардинално - нямам фейс  Hug
както казвах и преди: нямам face имам само ass
и много помага  Peace

другата част от решението е липЦата на телевизор и радио Simple Smile
радио се слуша само на път и то когато зверчето реши да си почива от приказките  Blush

докладвам уставно:
1 брой бащица - изпратен в неделя;
1 брой дете - изпратено сутринта;
един брой РД за подготвяне; никой не знае какво се иска, включително рожденика, но се иска силно и веднага; 

Crazy

# 223
  • n/a
Все ми се чини, че всяка "отрова", приета в правилната
доза, може да причини ползи. Даже и телевизорът би мо-
гъл да има правилна употреба (не като постоянен фон и
първа и последна инстанция, разбира се). То с всяко не-
що е така, не само с измислените от хората - предмети-
те и явленията са с "двойна употреба".

И не мога да не споделя.
http://www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/16-foto-detej-soedinivs … alnostej-1185560/

Ники, спокойно цъкай, не е езиково, просто е красиво  Hug

# 224
  • София
Добър ден! Слънчевите понеделници винаги са приятни... особено, когато успееш да свършиш няколко важни задачки!

Общи условия

Активация на акаунт