ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 924
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Френците, Пуц.
Добри, съчувствието няма да ти помогне, но съчувств.  Hug

Имам въпрос към англослушащите елпи: относно карате-хлапето от Шоуто на Елън. На какво я е карала майка й да ходи, че не успявам да го чуя ясно? Ballet и нещо, което ми звучи като ash dancing, ама няма как да е ash dancing. Или?

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"карате" хлапето не е ли айкидока?

аз само гледах, че не беше удобно да е със звук  Blush
довечера пак ще се пробвам  Peace

# 617
Тя си го наричаше "карате", иначе аз не отбирам от бойни изкуства и не мога да преценя какво е показала. Като го изслушаш довечера, кажи си мнението по ash dancing-a, че ми е много любопитно, пък и ме е срам, че не мога да го усетя какво е.  Praynig

Редактирам, защото току-що открих какво е и се вълнувам като Архимед във ваната.  hahaha
Скрит текст:
"Irish" dancing е. Намерих друго клипче с нея, което започва с "I am from Ireland", натиснах пауза и доприпках тук. Тъй, отивам да си доглеждам клипчето.  Laughing

# 618
шумръ бе! шумръ!!

чета назад за да намеря карате хлапето и попадам на страшен пост

очите ми виждат "прекрасници мои", а ума ми чете "парясници мои"  Crazy

че даже е мой тоя пост парясан, с трион  Crazy

Цитат
We went to watch basketball, but I couldn't stop thinking about karate. We went home and mummy asked why I didn't like ballet or Irish dancing, and I said, 'Not every girl dreams of being a little princess'. The next Saturday, daddy took me to karate."

too late, as usual  Crazy

# 619
  • n/a
Това, миличкото и русичкото, ЛоДж как гледаше по
клипчета. Впечатляващо е, несъмнено. Карате си е,
макар с първия екип да подведжа (действително, са-
мият екип може и да е за айкидо, поне кимоното и
хакамата изключително приличат).
Понеже сме и гледали на живо демострации с оръжие
от сенсей, японски, 7-ми (или 8-ми) дан, ама на някол-
ко метра разстояние от него - това момиченце, наис-
тина има завидини умения. Това е супер трудно нещо.
 Hug

# 620
Добри, благодаря за милия и скоростен жест да помогнеш на умиращо от любопитство енотче!  Hug That's what counts.

Аз доизгледах второто клипче (от Britain got talent), но ми се струва, че падна лошо в края му  Confused та няма да слагам линк. Иначе се усмихваше, ама доста през зъби и насълзени очи, миличкото.  Sad
А в началото му се впечатлих от уменията на таткото-фермер да й прави каратисткото кокче, с такава любов и експертно умение й втъкваше фибичките.

# 621
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вещичка, архимедената ми тя! Joy Hug

# 622
  • Пазете Гор
Имах щури дни.

Замислих се да напиша "проблемни", но се сетих за оня тих, къс и мъдър еврейски виц, дето старият Моше обяснявал, че ако някой проблем може да се реши с пари, то това не е проблем, а просто разход. Гениално!

Та имах разни разходи.

Аз много се радвам на талантливи деца, и благородно звиждам на родителите им. Може би защото моите гювечоунищожителчета някак не... абе да кажем, че пазят талантите и способностите си за по-късни житейски етапи, та засега не ги проявяват. Гиди магарета дребни.

Етои какво ще вземе най-дребното, ако му предстои престой на необитаем остров:
вода
хляб

консерви
въдица
кибрит

чук
пирони
свещи
дрехи
книги

играчки
шоколад
въже
мрежа за комари
лекарства
сапун
електронна игра
телефон

Ще вземе болднатите. Публикувах и другите, защото смятам, че списъкът на пропуснатите е много красноречив. Консерви нямало да взима - те били за котки. Сапунът и той е ненужен, съгласете се.

# 623
Браво на детето, я колко разумно е подходило. bouquet

Скрит текст:
Аз, признавам, за такъв престой ще взема петзвезден хотел с прилежащия му персонал и снабдяване.  Laughing

Свече  Hug А така ми се прияде мед от това архимедено в поста ти.  Laughing

Куркума, дано са приключили щуро-разходните ти дни!

# 624
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Всичко разбирам, Куркума, ама как тъй пропуска шоколада и играчките newsm78

А иначе се радвам, че проблемите ти са били от тези, дето се решават с пари.

# 625
  • Пазете Гор
Всичко разбирам, Куркума, ама как тъй пропуска шоколада и играчките newsm78

А иначе се радвам, че проблемите са ти били от тези, дето се решават с пари.

Нали това казвам, Све4 - нямах проблеми, а просто разходи.  Wink

Инак за шоколада и другото - нали се стремя да въведа малко уставен порядък у дома - ред, дисциплина и траперска умереност - та комай малко нещо е прихванало, а?  Wink. Макар че се съмнявам да е от това, но просто е искала да се покаже голяма и разумна. Подчертвам - да се покаже. Суета сует.

А за мой престой някъде просто си взимам колата. Всичко има вътре - и дрехи (чорапи вкл.), и инструменти, и пари има (търкаля се дребен звонк под седалките), и орехи, и хартийки, но и моливи. 
Помните оня грузински виц:

Скрит текст:
Два грузина в туалете:
— Вано, у тебя бумага есть?
— Нет, только карандаш!

Счупи ми се радиото в колата обаче. Така, докато карам, се налага да споря със себе си.

# 626
  • София
Мрежата за комари я зимам обаче задълже откак четох за болестите, ноени от най-различни видове комари. И по-големичка ше гледам да е, защото задължително трябва да се втъква под матрака!

# 627
  • Пазете Гор
Ама кой е казал, че островът е от топлите?

Имаме един стар дюлгерски лаф. Ползва се, когато зимъс се изсулиш от фургона и се качиш на кофража, всред заскрежените железа. Там, отгоре, ветровете се ... съешават, ако ме разбирате, и то всичките вкупом. Изобщо  - студено си е. И в такива моменти се окуражаваме:

" Екстра време. Няма муха да те хапе, ни комар да те яде. Чудно.  "

# 628
  • n/a
Е, как, ако ще е остров, що ще дирим да е студен  Mr. Green
Някой да е срещал северен необитаем остров по
приключенските книжки? Вярно, може да се дъл-
жи на това, че там просто не се оцелява и няма
кой да разказва, но и ние не сме глупави - иска-
ме си го топъл. Рекох си мъката  Mr. Green

# 629
аз съм като подвижна илюстрация на принципа 90% - 10%

Скрит текст:
знаете го -  90% от работата се върши за 10% от времето, а за останалите 10% работа,  оставащите 90% от времето обикновено  не стигат Laughing

тъй де, хваля се Simple Smile работя  Hug

на 1 април имаме празнична програма Simple Smile 
от сега се фръцкам

Общи условия

Активация на акаунт