ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 978
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • n/a
Ами да, може за следващата, Сис, нещо
трионесто да се появи в заглавката  Laughing

# 586
Въъх, Пуци, сериозно ли, майка? Пък аз си мислех, че няма човек, който да не харесва песни на италиански...На времето даже учих италиански заради пустите песни, да разбирам за какво пеят.

Обаче тази като почна на немски, си викам...Пуцинката нещо се бъзика с нас. Добре, че продължих да слушам, щот пък аз немски хич не мога го трая на песен. То и въобще не обичам да го слушам, де.

Приятно ми е.  bowuu Аз учих италиански по неволя и толко го и научих. Немският ми е чудесен и в песни и без песни. Различно настроени уши, кво да ти кажа.  Mr. Green

А Кица си гледа любимата анимация и на корейски. Тя всъщност я гледа на какъвто език я хване, де, но с корейския вече ме довърши. Музикален език.  hahaha

# 587
ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована с трион
 Laughing

Аа, не.  Stop Достатъчно ми е, че съм паприкована вещица, ако стана вещица с трион, не ми се мисли какъв живот ще настане.  Laughing

Пуци, благодаря за песента, и на мен ми хареса.

Днешното младо поколение скрива шапката на всички ни. Кица учи корейски по аудио-имършън метод още от тодлърска възраст, а ей това деветгодишно пробягва 60 километра. Впечатлена съм и от двете.

# 588
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, не. Не обичам деца, които са като  възрастни в каквото и да било. Нещо ме смущава. Нека децата си бъдат деца, има време за постижения като на голям човек.

# 589
Какъв възрастен, Свечи, аз съм възрастен и нито мога да пробягам 60 километра, нито да гледам с часове анимация на корейски.  Laughing

Аз харесвам деца, които знаят цената на усилието и възвръщаемостта му от малки - остават такива и като възрастни, а способността за упорит дисциплиниран труд е ценност за мен.  Peace Не че не харесвам и тези, които го дават по-спокойно и лежерно, просто първият вид хора са по-рядко срещани.

# 590
  • София
Абсолютно съгласна с мнението ти  Peace особено щом е подкрепено от тази прекрасна котка в подписа ти  Heart Eyes

# 591
Да гледаш анимация си е детска работа, независимо по колко и каква. Не говоря за това.

Но 9-годишно момиченце да има физическа подготовка като на американските военноморски сили не ми звучи добре на мен. Прекалено ми е. Представям си на какво натоварване е подложено. И защо? И тук въобще не говоря за дисциплина, труд и т.н.

# 592
Атти, с котката се сдобих покрай твоето търсене на анимацията "На-на-ни-на, та-ри-ри-ра".  Laughing

Свечи, само тази статия съм чела за детето, та не знам кое доколко отговаря на истината, но от написаното разбирам, че всичко е станало по нейно желание от самото начало. Щом иска, защо не? Постиженията ме възхищават, независимо от годините на постигащия, когато са по собствена воля, а не родителски натиск (случаят не изглежда такъв). Има хора с по-голяма енергия и хъс от средното, има хора с железен инат и упорство и са си такива от деца. Не я възприемам като ограбена, възприемам я като човек, на който му е "дадено" да иска много и да се труди много. Възхищава ме, защото повечето хора или се трудят без мисъл, или се трудят под натиск, без желание, съответно безсмислено и безрезултатно, или само искат, искат... но не искат да помръднат, за да получат резултат. Което съвсем не означава, че по-мързеливите, по-спокойните, средните или неамбициозните са лоши. Просто са мнозинство и малцинството е това, което прави впечатление.

Уважавам твоята гледна точка, макар че може би (а дали?) е различна от моята.  Peace

Съвсем се отнесох, но сега си представих един свят на хора тип перка-на-двигател-олимпийски-състезател и един-единствен лежерен сред тях. Сигурно ще им е осмото чудо на света.  Laughing

# 593
  • София
Атти, с котката се сдобих покрай твоето търсене на анимацията "На-на-ни-на, та-ри-ри-ра".  Laughing
И аз имах такива подозрения, времето съвпадна, пък и на вид го докарва доста близо до моята търсена Simple Smile

# 594
И аз уважавам твоята, мило. Hug
Просто искам децата да са си деца и да се радват на детството, че е много кратко.
А и, признавам си, зад детски свръхуспехи, винаги подозирам болезнени родителски амбиции и някакъв вид насилие над децата, пък било то и благородно и добронамерено.
Особено щом става дума за американци.  

# 595
Атти, тогава яхнах гугъла, че ми стана любопитно и макар че не можах да ти помогна, намерих си котка.  hahaha

Свечи, така е, за съжаление е кратко детството, но не пречи (мисля) хем да си обичан, ценен и защитен (което е истинското детство), хем да напредваш в нещо, ако те дърпа отвътре, до степента, до която те дърпа. Иначе и аз съм "за" детска игра на макс и се ужасявам от подобията на курсове по английски за десетмесечни.  Laughing

А за успехите на децата и родителските амбиции съм с донякъде различно усещане от твоето, но стига съм философствала.  Laughing

# 596
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като гледам половинЪТ, детството продължава до пенсиониране, а и след това  Whistling
ама ние сме се събрали де Whistling

# 597
И аз, цинично така, все подозирам болезнени амбиции зад постиженията на децата, но реалността ме опровергава в лицето на Кица и на познати деца. Пръста си не съм мръднала да я ръчкам да се пързаля, тя просто се влюби от пръв поглед в леда и кънките. Ръмжа само ако се закотви на едно място, щото е СТУДЕНО, все пак, ше настине. Crossing Arms

Дете или възрастен, ако много, ама много ти харесва да правиш нещо, най-вероятно е да го правиш адски добре, защото усилията, които полагаш, ги полагаш с удоволствие, а не по принуда. Сещам се и за ей това детенце, което всеки път ми пълни душата. Личи ѝ, че го прави с удоволствие, а не с насилие. Насилваните деца, мисля, изглеждат унили, стресирани, напрегнати, а тази е такова слънце невероятно!

# 598
Всичко, що е доброволно и носи радост на децата, ми носи и на мен.
Приветствам даже и умирам от кеф да гледам грейнали щастливи деца.

# 599
  • n/a
За ценността на усилията - не бих могла да го кажа
по-добре. И анимация до края на света - двете чудес-
но си пасват, в комплект.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт