Отговори
# 720
Да не би тоя/тая  Гало да не иска да работи с Йо  newsm78 И да е изказал/а лошо мнение за него  newsm78

# 721
И кво сега нашия Бастун го е задминала жена и то в чужбина  hahaha егото му се е скрило в кабинета и се е увило в скиците му  hahaha за тва ли си е глътнал граматиката  hahaha

# 722
  • Още у мъглата ...
Да не би тоя/тая  Гало да не иска да работи с Йо  newsm78 И да е изказал лошо мнение за него  newsm78

Това е по-топло Peace, ама пък чак толкова да се скапе и тръшне Йомко от едно лошо мнение Thinking

# 723
  • в подножието на планината
И кво сега нашия Бастун го е задминала жена и то в чужбина  hahaha егото му се е скрило в кабинета и се е увило в скиците му  hahaha за тва ли си е глътнал граматиката  hahaha
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 724
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ми то не е лесно да се настъпи Нарцис Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 725
И кво сега нашия Бастун го е задминала жена и то в чужбина  hahaha егото му се е скрило в кабинета и се е увило в скиците му  hahaha за тва ли си е глътнал граматиката  hahaha
Joy Joy Joy

Да не би тоя/тая  Гало да не иска да работи с Йо  newsm78 И да е изказал лошо мнение за него  newsm78

Това е по-топло Peace, ама пък чак толкова да се скапе и тръшне Йомко от едно лошо мнение Thinking
Нали уж е модното гуру тоя, значи мнението му е важно  newsm78

# 726
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Чеки и аз да те ударим  fight

Joy

# 727
Да не би тоя/тая  Гало да не иска да работи с Йо  newsm78 И да е изказал/а лошо мнение за него  newsm78
Ми те нали това видяха в хотела,Суде каза че е избрал Шери за преговори  Peace
Демек го резилят с това че бившата му асистентка,която е станала дизайнер е по напред в списъка на Гало от него  Crossing Arms
Това си е кофти удар  Peace и за това Дефнето иска да живеят заедно и да покажат,че няма вражда между тях

# 728
Не в ли у бачо Онур  hahaha чий ще го дирят постоянно с Мерт там тогава у баба  hahaha виж че предимно снимките им са от там  hahaha освен да живеят с бабето  hahaha
Аз се Флюбих у баба   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 729
Никъде не споменават,че е жена нито Исо като пита Яса в колата.
Възможно е и да е мъж.

# 730

Ми те нали това видяха в хотела,Суде каза че е избрал Шери за преговори  Peace
Демек го резилят с това че бившата му асистентка,която е станала дизайнер е по напред в списъка на Гало от него  Crossing Arms
Това си е кофти удар  Peace и за това Дефнето иска да живеят заедно и да покажат,че няма вражда между тях
Ей го ключа от бараката  Laughing

# 731
  • Още у мъглата ...
Ми те нали това видяха в хотела,Суде каза че е избрал Шери за преговори  Peace
Демек го резилят с това че бившата му асистентка,която е станала дизайнер е по напред в списъка на Гало от него  Crossing Arms
Това си е кофти удар  Peace и за това Дефнето иска да живеят заедно и да покажат,че няма вражда между тях

Брех, ще вземете да развържете възела кат нищо Naughty Laughing

# 732
 Shocked Shocked Shocked Shocked Отивам да правя тема

# 733
Чеки и аз да те ударим  fight

Joy
От къв зор па ти ма   Crossing Arms ай Звездолина си я знам ...вечно срещу мене ама па ти да предадеш систъра си заради бастун  ooooh!

# 734
  • Още у мъглата ...
Не в ли у бачо Онур  hahaha чий ще го дирят постоянно с Мерт там тогава у баба  hahaha виж че предимно снимките им са от там  hahaha освен да живеят с бабето  hahaha
Аз се Флюбих у баба   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Айдееее, значи братлето под масЕто е слободно вече  Mr. Green Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт