Отговори
# 675
  • София
Опаааааааааа, в другата руска група леко се различава превода.

Само това, което е допълнение при тях:

- Значи Йомер бей не е чак толкова добър ........Той е добър в Турция ......
- Е, да, но не като Гало на международната сцена ....
- Интересно, Йомер бей ще пробие ли зад граница?
- Да и това е вярно.
- Какво повече искате, италианците вземат моделите ни?

Тери, Гъбка май превежда или греша? Blush

Взела си ми кълбето май  Wink Laughing Позна Laughing

Викаш, щом се затаих за известно време, значи нещо правя  Joy Joy Joy

Понеже ти цитира руския текст в поста си и аз предположих, че си започнала превода. bouquet bouquet bouquet

# 676
Некъв семеен празник ли има  Laughing Крокодила май я няма  Laughing

# 677

Благодаря, ДИ  Hug  От тук излиза, че все пак е свързано с работата му  newsm78

Габи  Hug, благодаря  Laughing

# 678
тц,гледат фрага на Ашкъмчетата Mr. Green

# 679
Значи той заминава спешно за Милано със Синан. Peace

Гъбке,  bouquet

Лоша работа, поставят под въпрос работата му. ooooh!

Не съм сигурна. Ако беше работата, Дефне нямаше да се пренася при него, за да им затваря устата
. Ще е свързано лично с него, може би сянка от миналото му, при това от престоя му в Италия  newsm78 Ако е така, време е да видим и на Великолепни мръсните ризи   ooooh! Joy  Joy  Joy

Диде  Hug

Тъкмо това почнах да пиша, ама видях че си го написала вече. Написаното не е свързано с работата, просто в същия момент явно е възникнал някакъв проблем и с Биаджо и са го навързали нарочно така фрага. Според мен както и вчера писах Суде е пуснала клевета нещо от сорта Йомер Ипликчи си плаща за да получи любов?
 Това би го засегнало много. newsm78

# 680
  • Perla
И аз мисля, че Дефнето ще ходи в Милано- много ги харесват италианците двамата с Йомер, няма сега да го остави, я! Ипликчи Великолепни нещо са му потънали гемиите и кой пак е до него, готов да помага?! Най- най- любимата жена! Много сладки, божееее, много сладки!

# 681
  • Още у мъглата ...
Опаааааааааа, в другата руска група леко се различава превода.

Само това, което е допълнение при тях:

- Значи Йомер бей не е чак толкова добър ........Той е добър в Турция ......
- Е, да, но не като Гало на международната сцена ....
- Интересно, Йомер бей ще пробие ли зад граница?
- Да и това е вярно.
- Какво повече искате, италианците вземат моделите ни?

Тери, Гъбка май превежда или греша? Blush

Взела си ми кълбето май  Wink Laughing Позна Laughing

Викаш, щом се затаих за известно време, значи нещо правя  Joy Joy Joy

Понеже ти цитира руския текст в поста си и аз предположих, че си започнала превода. bouquet bouquet bouquet

Тези повече са се заслушали в гласовете  Grinning Супер, вече е пълен превода, поне от през руския превод Wink Laughing
 Hug Hug

# 682

Много е разстроено момчето ми...тц, тц...какво ли са измислили по негов адрес... ooooh! Гадняри... Mr. Green
Виж, че не го плюем само ние Фръцльо  Mr. Green
rotfImbo За Бастуня или добро, или нищо  Mr. Green

# 683
Никакъв Синан в Милано, Омер да фаща Дефнето, да слага пръстена и при италианците. Тюркан тейзе да направи неколко тави бюрек и сме подписали сделката  Peace

# 684
  • София
Скрит текст:
Значи той заминава спешно за Милано със Синан. Peace

Гъбке,  bouquet

Лоша работа, поставят под въпрос работата му. ooooh!

Не съм сигурна. Ако беше работата, Дефне нямаше да се пренася при него, за да им затваря устата
. Ще е свързано лично с него, може би сянка от миналото му, при това от престоя му в Италия  newsm78 Ако е така, време е да видим и на Великолепни мръсните ризи   ooooh! Joy  Joy  Joy

Диде  Hug

Тъкмо това почнах да пиша, ама видях че си го написала вече. Написаното не е свързано с работата, просто в същия момент явно е възникнал някакъв проблем и с Биаджо и са го навързали нарочно така фрага. Според мен както и вчера писах Суде е пуснала клевета нещо от сорта
Йомер Ипликчи си плаща за да получи любов? [/i]  Това би го засегнало много. newsm78

Ооо, тогава той няма да погледне Дафне, нали това плащане е свързано с нея? Thinking

И аз си мисля, че Дафне ще замине с него или поне ми се иска, Blush

# 685
я аби ,йенгето и баба и дедко  Mr. Green сигурно са гледали фрага  Joy Joy Joy Joy

Под тази снимка бяха написали, че роднините му са го посетили  newsm78 Това у Кюса ли да е  newsm78

Ивка  Hug, ако това, което е станало публично достояние, нямаше доза истина, Йо не би изпаднал в ступор. Ако беше просто клевета, щеше да е бесен, да счупи още някое стъкло, но нямаше да изглежда като
Скрит текст:
препикано мушкато  Mr. Green
Затова си мисля, че е нещо лично, в което има доза истина, може изопачена, злонамерено изкривена, но истина  ooooh! Другия вариант е все пак да е научил истината за Дефне, да е шокиран, но да си мълчи  Rolling Eyes

# 686
  • София
Ако е научил истината и така реагира, значи аз съм много, много изненадана.

# 687
Диде, това е у баба му  Laughing

rotfImbo За Бастуня или добро, или нищо  Mr. Green
Mr. Green Joy

# 688
В Туитър се чудят защо се държи толкова студено Йомер при положение, че Дефне почти за пръв път се държи толкова близко.
Мерич Аждеми и феновете. Нещо се задавихме с този фрагман. Дано ни е подготвила и чаша вода, пишат в Туитър.

# 689
  • Още у мъглата ...
я аби ,йенгето и баба и дедко  Mr. Green сигурно са гледали фрага  Joy Joy Joy Joy

Под тази снимка бяха написали, че роднините му са го посетили  newsm78 Това у Кюса ли да е  newsm78

Ивка  Hug, ако това, което е станало публично достояние, нямаше доза истина, Йо не би изпаднал в ступор. Ако беше просто клевета, щеше да е бесен, да счупи още някое стъкло, но нямаше да изглежда като
Скрит текст:
препикано мушкато  Mr. Green
Затова си мисля, че е нещо лично, в което има доза истина, може изопачена, злонамерено изкривена, но истина  ooooh! Другия вариант е все пак да е научил истината за Дефне, да е шокиран, но да си мълчи  Rolling Eyes

А може и да е 2 в 1 Mr. Green Т.е. малко от тайната на Дефне, малко служебни проблеми, свързани нещо с чужбинско и ей ти Sunglasses Макар че не вярвам сценаристката да си изстреля патроните наведнъж Laughing

По-скоро съм склонна на първия вариант, нещо, в което той е бил нагазил лука, но преекспонирано Peace И затова Дефне си е до него да го успокоява, а пък той сякаш е стегнат, че е лошият, че не е чистият и затова се страхува да докосне Дефне Thinking Брех накъде отидох Mr. Green Дали сценаристката ще го плесне така любимеца си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт