Отговори
# 690
  • в подножието на планината
Тц, не е научил истината Йомко...друго нещо е, ама какво... ще научим в петък... Laughing

# 691
Да не са го обвинили в плагиатство  newsm78

# 692
  • Още у мъглата ...
Тц, не е научил истината Йомко...друго нещо е, ама какво... ще научим в петък... Laughing

Определено този път мнооого добре ни зариби Мерича smile3521 smile3521

# 693
Аз си мисля,че  сценаристите вкарват проблем със Сеньора за да може Дефне да отиде да поживее с Йомер.Тъй като ги върнаха от началото,а в 18 епизод Дефне все едно живееше с него.И както казвате може и Суде да е казала бещо в пресата ама тогава пък Йо няма да пусне Дефо в къщата си.
Но в петък ще видим.

# 694
Не в ли у бачо Онур  hahaha чий ще го дирят постоянно с Мерт там тогава у баба  hahaha виж че предимно снимките им са от там  hahaha освен да живеят с бабето  hahaha

# 695
  • Още у мъглата ...
Сладурчетата те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 696
Ако Дефнето е на още някой тайната муза Rolling Eyes защото от няколко месеца Омуш рисува, заради нея  Blush това в кръга на шегата. Нещо се е случило, ако се споменава името на Гало, значи проблема е служебен  Rolling Eyes

# 697
И аз имам такива подозрения. Но защо Омюш е така резервиран към Дефнето? Сякаш и с нея има връзка мъката, ама той се преструва пред нея.

Ох, и аз като Кориш с една негова любима фраза: Ай, не аджълар бунлар! /Ай, много мъка!

# 698
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Той и като се разделяха със Синан в кабинета стоеше като дърво. Явно така си изживява мъките  Laughing

# 699
абе фръцльо се държеше така също когато беше предаден от Синан за колекцията и трябваше да вземе решение

# 700
  • София
Значи кои епизоди повтарят сега, че се обърках яко?! Laughing

# 701
Не в ли у бачо Онур  hahaha чий ще го дирят постоянно с Мерт там тогава у баба  hahaha виж че предимно снимките им са от там  hahaha освен да живеят с бабето  hahaha
а аби са  Mr. Green

# 702
Значи кои епизоди повтарят сега, че се обърках яко?! Laughing
18  и 19 Laughing

# 703
  • Още у мъглата ...
Ако Дефнето е на още някой тайната муза Rolling Eyes защото от няколко месеца Омуш рисува, заради нея  Blush това в кръга на шегата. Нещо се е случило, ако се споменава името на Гало, значи проблема е служебен  Rolling Eyes

Ай тогава да тръгнем в тази плоскост  Thinking Гало е гений дизайнер и е жена Thinking Мали, ама имам чувството, че Дефнето кат нищо ще я хване за косите, ако тя е виновницата и ако й се мерне пред очите Naughty Mr. Green

# 704
По-скоро Йомер се държи така защото знае,че Дефне ще иска да си тръгне от къщата му.А и тя не му казва какво застава между тях.

Общи условия

Активация на акаунт