След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Алекс Heart Eyes От утре сутрин - съм свободна мома Embarassed  и ще се отдам съвсем изцяло на основното си занимание Embarassed Сега съм - на прибежки ooooh! С две думи - още не съм гледала 15-та  Peace

Зейнепчето няма да ме "предаде". Заложила съм на нея - нищо, че по руските форуми я  #2gunfire

Хелън Hug Ози се е запознал с ФЕ в Турция. От 2006 тя  снима в  Листопад. По времето на  снимките на "Мач за двама" - 2008 год. - вече са в отношение. Подробности не зная  Peace Има интервю, в което тя признава Peace
 Wink БУ казва също, че я забелязва и  "следи" от това време Wink Абсолютно възможно - защото Толгахан му е поне - добър познат - ако не й приятел. Все ще е станало дума - за партньорката му във филма.

А "посланията" на Ози - съвсем не са символични ooooh! След като и артист от Чучулигата - открито му написа в туитър, че копира Бурак Peace
Дали е от любов, дали използва - суматохата за своя реклама - не  знам.
Според групата на ФЕ - от любов ooooh!
19.05.1972г - 43 - 44 г.

Петя Hug За футболиста тя моментално опровергава Peace То за това беше "чуденката" - защо на въпросите за Бурак - даваше отговори - За личния си живот не говоря Wink След като преди това не е допускала и име да се спомене.
 Heart Eyes

# 16
Петя Laughing това за футболиста беше скалъпено и много тъпо  предположение Mr. Greenпо времето на антикмпаниата за Фе. Та какво претърпя от злобата човешка  само тя си знае но се справи със самочувствие и достойнство   на каквото не са способни много от  "великите" турски актриси!

Колкото за Чичя /Чичо.....отврат отвсякъде на мъжко поведение.

ТЯ му направи успешен филма "Ти си моя дом".
Не говоря за певческия му период - там е успешен сам за себе си!, а за участията му във филми.

Ето я Фе от 2012

И още от този период на 2012

Ами това за "лисицата и лозето"  много добре се връзват с всички , които се трудят да делят мегдан с Фахрие Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 00:27 от sebilMM

# 17
 newsm78 Странна работа newsm78 ФЕ е изтрила около сто снимки от инста си  Thinking

От преди Чучулитата - главно Peace

Липсва вече - и доказателството Wink че е била в Германия - по времето на новогодишните събития около Бурак  Wink

Интересно ми е - дали ще махне - излишното вече - около АСБ newsm78 Нпр. Остават 15 дена до премиерата   Wink

Да не казвам - на кого е заприличала Embarassed

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 22:26 от Ganaila

# 18
newsm78 Странна работа newsm78 ФЕ е изтрила около сто снимки от инста си- струва ми се -  от  преди началото на Чучулигата newsm78

Ganalia, ще може ли линк кън инста й?  newsm53
Много благодаря за инфото, което ни давате за Фе, на теб, на Алекс, на Себи... newsm51 newsm51 newsm51

# 19
newsm78 Странна работа newsm78 ФЕ е изтрила около сто снимки от инста си- струва ми се -  от  преди началото на Чучулигата newsm78

Много благодаря за инфото, което ни давате за Фе, на теб, на Алекс, на Себи... newsm51 newsm51 newsm51

Hug
http://ink361.com/app/users/ig-29449940/evcenf/photos

# 20
Скрит текст:

Hug
http://ink361.com/app/users/ig-29449940/evcenf/photos

тенкс, тенкс, тенкс love001 love001 love001

# 21
На вас правило ли ви е впечатление или само на мен ще да е, че преди тя беше голяма приятелка със Синем навсякъде ходеха и се снимаха заедно, а сега като че ли откакто е с Бу не са приятелки, пък нали той и Чапата бяха приятели с Мерве. Ако Бу беше приятел и със Синем са могли в обща компания преди Чучулигата още да се опознаят с Фе Wink

# 22
  • София
newsm78 Странна работа newsm78 ФЕ е изтрила около сто снимки от инста си  Thinking

От преди Чучулитата - главно Peace

Липсва вече - и доказателството Wink че е била в Германия - по времето на новогодишните събития около Бурак  Wink

Интересно ми е - дали ще махне - излишното вече - около АСБ newsm78 Нпр. Остават 15 дена до премиерата   Wink

Да не казвам - на кого е заприличала Embarassed

Гани, сега се зазяпах и аз отново в инста й и си спомням, че имаше към триста и кусур екземпляри, които следваше, а сега са 177  newsm78
Добър учител си има момичето  Joy, пък и тя е добра ученичка  smile3503

Има и още нещо, което отдавна ми прави впечатление - малко след началото на Чучулигата започна да слага разни "мъдри мисли"  Laughing Като например " Когато можеш да чуеш усмивката в гласа на някого"  Wink или пък " Ти си причината за нечия усмивка" и "Най-хубавите неща в живота не са вещите", а тези са ми  любимите:"Някои целувки се дават с очите" и " Никога не докосвай нищо с половината си сърце" hahaha След започването на снимките на ASB е сложила само още 3-4, а сега съвсем ги е забравила .... Laughing

Петя, тя пак си е приятелка със Синем, вероятно се пазят от папараците  Simple Smile А и Синем нали е на път да се омъжи за Кенан Имирзаъолу и ...... много оплетено стана - нали ги спрягат Кенан и Фе за екранни партньори в ново дизи .... newsm78 Просто си припомни, че Бу и Фе са големи конспиратори и нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед  hahaha

Иначе там всичко е голяма плетка - в "Малки тайни" бяха партньори Бурак, Мерве ( която стана сърдечна дружка с Чаплата), Синем ( годеница на Кенан), Кадир Доолу ( годеникът на Неслихан - Нихан от КС) и Биркан Сокоолу ( бившият съпруг на Аслъ Енвер - ГГ в Братчетата)  #Crazy #Crazy #Crazy
Та не е невъзможно да са се засичали на разни купони, ама да се правят на ощипани на интервюто   newsm62

Ето ги всичките цитирани на куп  smile3508

# 23
Ооо не знаех за Биркан и Аслъ. То вярно там е пълен компот историята. Всъщносн накрая Мерве не покани Бурак на сватбата си нали?

# 24
На вас правило ли ви е впечатление или само на мен ще да е, че преди тя беше голяма приятелка със Синем навсякъде ходеха и се снимаха заедно, а сега като че ли откакто е с Бу не са приятелки, пък нали той и Чапата бяха приятели с Мерве. Ако Бу беше приятел и със Синем са могли в обща компания преди Чучулигата още да се опознаят с Фе Wink

Heart Eyes Личи си, че познаваш историята  Heart Eyes  

Откакто е с БУ, ФЕ ограничи изключително много - публичните  Peace си срещи с приятелки  Peace
Само с много близките й - и те не са от ШБ. Често се среща с  Елиф Искендер - но нея - журналистите не я разпознават. Два случая имаме вече като доказателство. Последният на премиерата на Тафф.

Това е последното им - появяване със Синем. На промоцията преди Кан Peace

Освен Синем, и с Енише не се е появявала, а последната дори беше набедена за - сватовница.

Ще видим какво ще стане със сериала с Кенан. Ами ако е вярно, че той е поискал да си партнира с ФЕ Wink Може да се окаже, че Синем е "ударила" едно рамо Embarassed

А забелязваш ли, че и БУ  няма - самостоятелни срещи с приятели Wink Винаги е придружен от ФЕ.
Единствените изключения и при двамата са - когато се знае, че другия е възпрепятстван от работа  Peace И от старите приятели - свързани с Чапа - единствено Боз. Но и това не е странно - защото и той се раздели с приятелката си - член на същата компания.

През годините, в които ФЕ е била сама - приятелките й са и били опора. Можела е да се среща, показва... Сега вече е различно. Ние дори не знаем - колко различно Wink Ами ако са в брак Wink

Алекс Heart Eyes ФЕ за втори път "посяга" на снимките си и все така - ударно - да се забележи един вид Wink А "приятелите" ги разчисти преди това Wink Фотографи, стилисти, издания местни - всички. И някой други - имена - махна Thinking те бяха като - щипване - конкретно.

Тя до 3 не може да ги докара Wink подобно на БУ Embarassed По простата причина, че има по-голямо семейство Wink

Ооо не знаех за Биркан и Аслъ. То вярно там е пълен компот историята. Всъщносн накрая Мерве не покани Бурак на сватбата си нали?
Heart Eyes Wink Покани го, но той отказа - чрез статия - написана от Фаик Wink и заведе ФЕ на яхтена почивка Wink И затрудни обществеността им - сватбата ли да следят - снимките от яхтата ли да гледат
 Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 00:05 от Ganaila

# 25
Хаха това се казва ход Wink Обаче то в крайна сметка всички са "баджанаци" Бурак и Синем екранни партнъори, Синем приятелка на Фе, а Фе екранен партнъор с гаджето на Синем и като добавим и Кадир и Неслихан  #Crazy Остава Бурак и Чичи да си партнират в някой общ филм  Joy и картинката ще е пълна. Латиносериалите пасти да ядат.

# 26

А , аз ще умра от срам Embarassed Embarassed Embarassed

Пиша си аз , чета си ..., а не съм благодарила още на Литенцето Heart Eyes love001  за новата тема в оформянето на която е вложила цялата си душа , интелект и дълбоко познаване на любовта  и изявите на БУФчетата.

БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛИЧКА!

На тебе и темата -късмет !

# 27
Себи Hug Heart Eyes Недей така Heart Eyes Ние се познаваме - толкова добре вече, че поздравът е само формалност Thinking Важното е да сме - здрави, заедно и да продължаваме да имаме - обща тема   Heart Eyes

Знаеш ли колко странно ми беше - уж да завърша с пожелание за  - Усмихнат ден -  и да трябва да коригирам после поста си Sad за да спазя правилата Sad

Петя Heart Eyes Сакън  Mr. Green Те си "партнираха" един вид - дистанционно. Рекламата на Чичи - за безалкохолната напитка Wink Трудно се приема - гледката.

Единственото партньорство, което не ни се случи - от така заформения - колектив -  Мурат и ФЕ  Wink Praynig

Heart Eyes

# 28
Ооооооххх, много инфо, много нещо...чакайте малко сега, по яваш, че не мога да сваря да асимилирам цялата информация....сега тази ли е Синем, дето е на снимките с Фе? Тя ли ще се жени за Кенан?

А тази Мерве на снимката с червената рокля, била ли е гадже на Бу? Тя е много противна! #2gunfire

# 29
Ооооооххх, много инфо, много нещо...чакайте малко сега, по яваш, че не мога да сваря да асимилирам цялата информация....сега тази ли е Синем, дето е на снимките с Фе? Тя ли ще се жени за Кенан?

А тази Мерве на снимката с червената рокля, била ли е гадже на Бу? Тя е много противна! #2gunfire

Joy То всичката им работа - в техния бизнес  - такава - объркано-навързана  ooooh!

Цитат
Режиссер сериала кинула запись в свой твиттер: До финала 30 актеров придут, 24 умрут . 😨😨😨😱😱😱😓😓😓#karasevda

От ляво на дясно Wink на снимка от "Малки тайни"
Кадир - годеник на Неслихан - партньорка на Бурак в КС - и след последния туйт на ресисьорката - не се знае до кога Thinking
Мерве - по настоящем омъжена  -  близка приятелка на Бурак, но само приятелка, защото го е "сватосала" за неговата - бивша, която пък - според легендите - не го е ревнувала единствено от нея.
В средата - Той - около който се върти всичко Wink
Синем  Wink Казват, че по него време са и били забранени - близки сцени с БУ - поради причина ревност - но от кого - не знам Wink Тя е предстоящата младоженка  Wink и приятелка на ФЕ  Wink Дали е споделяла приятелски - по женски - нещо за колегата си - не знаем Wink
Биркан - вече бивш съпруг на Аслъ - към която Бурак в момента демонстрира изключително свободно - приятелско-колегиални отношения. И не само той Wink И ФЕ, и Дорук - си разменят лайкове в инстаграм с нея.

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт