Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 666
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Уф, взех лосион на Виктория Бюти с лайм. Ужасен е, не попива бързо, не овлажнява достатъчно даже изобщо и няма дълготраен аромат. Супер неуспешна покупка.

Предложения приемам за дневен крем с фактор ако е възможно за под фдт. Или ако няма нещо добро в тази категория, приемам и предложения на лични до 50 лв...
Аз бих си избрала този,ако говорим за евтин крем:
https://www.beauty.store.bg/p117438/dneven-podhranvasht-krem-s-e … ural-beauty-.html

Ако може да е малко по-скъп бих си взела нещо на Микса,но и козметиката на Регал много ми харесва.

# 166
Уф, взех лосион на Виктория Бюти с лайм. Ужасен е, не попива бързо, не овлажнява достатъчно даже изобщо и няма дълготраен аромат. Супер неуспешна покупка.

Предложения приемам за дневен крем с фактор ако е възможно за под фдт. Или ако няма нещо добро в тази категория, приемам и предложения на лични до 50 лв...

Сега ползвам този и съм много доволна:
Скрит текст:

http://www.biofresh.bg/vsichki-produkti/ruce-i-tqlo/losioni-krem … jalo-supreme.html

За лице, лятото ползвам: хидратиращ+ факторен+ ФДТ.  Peace

# 167
  • София
Има ли някой пробвал този шампоан?

# 168
  • София
Купих спиралата за мигли на ГР, която дискутирахме наскоро. Доволна съм!!! Simple Smile

# 169
  • Deutschland
Търся пудра, покривна и с блясък. Предложения? Благодаря предварително.

P.S: Ивче, блога ти е страхотен. Снощи четох, четох и не смогнах. Довечера продължавам  bouquet

# 170
  • София
Ползвали ли сет рол-он-ите на Gosh? Отзиви?

# 171

В лили раздават мостри, може да пробваш Simple Smile

# 172
  • Стара Загора
Търся пудра, покривна и с блясък. Предложения? Благодаря предварително.

P.S: Ивче, блога ти е страхотен. Снощи четох, четох и не смогнах. Довечера продължавам  bouquet

Радвам се да го чуя. Благодаря ти. ooooh!

Каква пудра търсиш - за цяло лице или озаряваща? От написаното ми звучи като да е първото. Laughing

# 173
  • София

В лили раздават мостри, може да пробваш Simple Smile
Днес бях в Лили,но никой не ми предложи мостра.Мерси,че ми каза все пак!bouquet

# 174
  • Deutschland
Пудра за цялото лице търся Simple Smile)) Не обичам фдт и затова търся добра покривност

# 175
Възхитена съм от ревлонските ролове и дезодоранти!
http://www.emag.bg/dezodoranti-i-antiperspiranti/mitchum/c
Не съм ползвала толкова добри.

Единственият недостатък е, че ги намирам само в емаг, а там не винаги имат наличност. Купих голямата разфасовка рол от 100 мл, която е още по-изгодна, но сега гледам ги няма.
Ако сте ги виждали някъде в магазините, пишете bouquet

# 176
  • София
Да бе тоя Мичъм мн е добър, надухте ми главата с него, та и аз го поръчах от Емаг розовия рол он, мирише ми на бебешката пудра на Джонсън. Heart Eyes Като го ползвах за първи път, разхождам се из нас, бре мирише ми на нещо хубаво, ама не е нещо което имам с такъв аромат newsm78.Няма няма и се замисля от къде мириша така приятно, накрая зацепих,че идва откъм мишниците ми. Joy
Добре де, къде пише че са на Ревлон тез Мичъми,  гледах на шишето никъде няма Ревлон. Rolling Eyes

# 177
Възхитена съм от ревлонските ролове и дезодоранти!
Ако сте ги виждали някъде в магазините, пишете bouquet
В Бургас се продават в магазин за паралелен внос на препарати Peace

# 178
  • Бургас
Г-жа Рамацоти ,сподели, моля, в кой магазин ги има. Може и на лични.

# 179
Добре де, къде пише че са на Ревлон тез Мичъми,  гледах на шишето никъде няма Ревлон. Rolling Eyes
Отлепи гърба и на оригиналните надписи отдолу си пише Simple Smile
Скрит текст:

В Бургас се продават в магазин за паралелен внос на препарати Peace
За тях не се бях сетила, благодаря, ще проверя bouquet

Общи условия

Активация на акаунт